Şimdi Ara

Libya'da ordu darbe yaptı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • General Halife Haftar tarafından darbe yapılmış.Temsilciler Meclisi’nin çalışmaları durdurulacak, bölgelere askeri valiler atanacak ve askeri mahkemeler kurulacakmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ürüng ayıg toyon -- 7 Aralık 2016; 16:40:48 >

• Kaymak?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2016 yılında hala darbe oluyor ne ilginç.
  • Kaynak?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaymak?

• http://www.ulusalkanal.com.tr/dunya/libya-da-2-bati-darbesi-h132299.html

https://tr.sputniknews.com/afrika/201612061026167529-libya-ordu-darbe-ohal/

Kaynak soranlar için,ayrıca büyük haber sitelerinin hala ciddi olarak haber yapmaması da ayrı düşündürücü nokta.

Kaddafi gittiğinden beri ciddi istikrarsızlık vardı,radikaller ülkenin her yerini kuşatmış hatta ışid bazı bölgelerde kontorlü ele geçirmişti.

• hangi ordu hangi bölge 3 bölgeye ayrıldılar hepsi de merkez biziz diyor hey gidi kaddafi hey
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Adamlarda zaten herşey birbirine girmiş durumda , darbe olması için önce düzen lazım :D
  • Hangı ordu! Kaddafinin ordusu mu, yoksa çapulcuların ordusu mu?

• Libyada hükümetmi var darbe yapsınlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Treth

2016 yılında hala darbe oluyor ne ilginç.

Bunda ilginç olan ne var ki? 2016 yılında hala daha nasıl savaşlar varsa darbeler de var devrimler de var isyan da var iç savaş da var. İnsan değişmedi ki devlet anlayışı değişsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

quote:

Bunda ilginç olan ne var ki? 2016 yılında hala daha nasıl savaşlar varsa darbeler de var devrimler de var isyan da var iç savaş da var. İnsan değişmedi ki devlet anlayışı değişsin.

İdeoloji muhabbetinin çoktan yok olmaya yüz tuttuğunu düşünüyordum ben halbuki.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

quote:

İdeoloji muhabbetinin çoktan yok olmaya yüz tuttuğunu düşünüyordum ben halbuki.

Insanlar var olmaya devam ettiği sürece ideolojik savaşlar, taht kavgaları, din kavgaları, darbeler, devrimler, isyanlar, suikastler, zulümler hepsi var olmaya devam edecek. Ben şahsen insani değerlerin dünya çapında anlamını yitireceği günlerin de geleceğini düşünüyorum. Yani bu devirde bu olur mu deme. Insan değişmiyor. Dünya da değişmeyecek. Savaşsız dünya söylemi hiç bir zaman tutmayacak, insanoğlu hiç bir zaman kontrol altına alınamayacak.

• Vaybe Irak'ta milletin Saddam'ı araması gibi, Libya'da Gaddafi'yi mumla arayacak gibi gözüküyor.
  • Kılıçdaroğlu bunu beğendi.
  • AKP'li demokrasi havarileri niçin Libya Büyükelçiliği'nin önünde protesto düzenlemiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yoksulseytan22

Hangı ordu! Kaddafinin ordusu mu, yoksa çapulcuların ordusu mu?

Çomar ordusu
  • Halifelik buga girmiş, herkes kendine halife diyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Donald Trump kullanıcısına yanıt
    her cemaat bir diğerini kafir ilan edip,şeyhini halife ilan ederse olacağı bu.kimileride mesih-mehdi oluyor.oh mis gibi çalışmadan para ve mevki gelsin
  • quote:

tahtakuslar ‏@taylieli 8 Ara

Cezayir basını, abd'nin Libya'da önümüzdeki günlerde büyük bir askeri operasyona başlayacağını duyurmuş.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.