Şimdi Ara

LG ye Bulaştığım Güne Lanet Olsun ! [G4 Kullananlar Gelsin]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar telefonu alalı daha 1 ay bile olmadı.İlk 5 gün ekranda ışık sızma problemi oldugunu farkettim ve garantiye verdim.1 hafta sonra değişim yaptılar yeni telefonu aldım (geçen hafta perşembe) ve yine şimdi daha bir hafta bile olmadan telefonda yine aynı sorunun olduğunu farkettim ve çileden çıktım.
    Lg aldığıma çok pişmanım.Ekran soluktu ve parlaklığı azdı diğer telefonlara göre cansızdı..bugün biraz inceledim derken yine o beyaz sızıntıları gördüm bu sefer 1 değil iki tane.Cidden nefret ettim lg den artık.Şimdi işin yoksa git yine garantiye telefonu ver 1 hafta yada daha fazla bekle.
    G4 telefonu olanlarında bakmasını rica ediyorum kendi telefonlarındada varmı aynı hata diye.Özellikle telefonun ekranı siyahken belli oluyor.

İlgili resim:http://postimg.org/image/sv3v5pggv/ (resim biraz kötü kusura bakmayın sağ alt ve sol alt taraflara bakarsanız göreceksiniz)

Yarın gidip garantiye vermeyi düşünüyorum ama artık aileme söylemeye utanıyorum bu telefonu niye aldık bu kadar sorunluysa diyolar cevap veremiyorum valla.
    Garantiden değiştikten sonra yine aynı sorun olursada naparım bilmiyorum

• bu sorunu yaşayan sadece ben miyim 20 kişi bakmış konuya cevap verecek yokmu ?
  • Sodalayn kullanıcısına yanıt
    Hocam eğer en alttaki 2 ufak beyazlık için diyorsanız herkeste var o. İsteyen alttaki fotoğrafı indirip parlaklığı tam açıp bakabilir. Çok çok az bişey. Ayrıca onları gördüğünüze göre emin olun ekranda parlaklık açısından sıkıntı yok. Zaten parlaklığı %80 ve altı yapınca onların artık görülmediğini görebilirsiniz.

Benim anlamadığım böyle bişeyi bulmak için niye bu kadar çabalıyorsunuz normal hiçbir kullanıcı parlaklığı kökleyip, siyah ekranda o kısma bakayım demez. Zaten normal kullanımda farkedeceğinizide sanmıyorum,

Ekranın ortasında veya herhangi bir yerinde bi sorun olsa haklısınız, ama 100 tanede drğiştirseniz aynı durum olacaktır.
    Tavsiyem kafanıza hiç takmayın, çünkü bu sorun değil, piyasada kusursuz hiçbir ekran yok şuan.

LG ye Bulaştığım Güne Lanet Olsun ! [G4 Kullananlar Gelsin]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baveran -- 24 Kasım 2015; 20:45:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Zaten ips ekranlarda parlaklığı fulleyince siyahlar hafiften griye kayar bence biraz abartmışsınız gibi kullanıma etkisi var mı ki? Diğer g4'lerle yanyana koyup baktınız mı?
  • Lcd ekranlarda vardır bu telefonun bir kusuru değil. Ayrıca ekran değişmek yerine telefonu değişen bi servis hizmeti var neye lanet ediyorsunuz anlamak güç

• Benim g2de sim siyah

• Başka model telefon kullanıyorum bunda da var. Takıntılı olmadığımdan 2senedir farketmemişim bile. Verilen paraya bak takılan olaya. Gerek yok. Pırlanta değil bunlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bir Lg birde Huawei iki telefondan uzak durun onu bilir başka birşey söylemem dünya devi olmak okadar kolay bir olay değildir.....

• Teknoloji bir şans işidir ve kusursuz teknolojik alet yoktur kul yapımı sonuçta. Eğer sizi çok rahatsız ediyorsa garantiye verin hemen yaparlar tabi günlük kullanıma etkisi varsa yoksa kesinlikle değişmezler.
  • İstisna ve şanssızsınız

• kusura bakmada taktigin seye bak..yakinda telefonum kirlendi diye sikayet etmeye baslayanlar cikar kesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: stockholm2015

kusura bakmada taktigin seye bak..yakinda telefonum kirlendi diye sikayet etmeye baslayanlar cikar kesin

Cok komiksin ya valla.ekranda kusur var sanki yere dustu kırıldı diye sikayet ediyoz adama bak

• Sodalayn kullanıcısına yanıt
    Ustam bu kadar şiddetlenme adamlar yeni cihaz vermiş eğer lg kullanmak istemiyorsan al zamzung sonra gör bakalım neye kızacaksın ha bu arada zamzung yeni vermez su kaçmış der eline tutuşturur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam bir telefona 2 bin TL ye yakın para verip memnun olmadığını, bazı şikayetleri olduğunu söylemiş. Bundan daha doğal ne olabilir hepiniz marka elçisi gibi ürünü alan kişiyi haksız çıkarma yarışına girmişsin yazık size yıllardır reklam ajansında çalışıyorum biz bile böyle taraftar bir kitle oluşturamıyoruz.

• Garanti hakkın varsa garantiye verip değiştir hocam bu kadar lanet etmeye gerek yok ama haklısınız tabi yeni telefon bir de benim başıma gelse bende üzülür sinirlenirdim.

gizli menüden LCD test yapınca benim G3 de hiç ışık sızması yok bu denli. Benim ikinci G3 diğeri TR 407K idi şimdiki TR505K serisi. İkisinde de yoktu, ama bazı G3 lerde varmış değiştirenler oldu.

Tabi burada benim dediğim alttan gelen o iki ışık sızması. Eğer ekran grimsi gibi diyorsan o LCD lerin genelinde vardır. TN panellerde köşelerden sızma yaparken IPS panellerde genelde ekranın tamamı sıfır siyah olmaz biraz parlaklığı hissedersin. Katran gibi siyah olsun diyorsan led ekranlı telefon alman lazım daha doğrusu amoled. Çünlü LCD teknolojisi arkadan aydınlatmalıdır, sürekli ışık vardır, pixeller tamen söndüğünde siyah olur panel ama arka aydınlatma devam eder.

Ayrıca manuel ayarı olmayan bir kamera ile foto çekmek te yanıltıcı olabilir. Exposure seviyesini çok açacağından olduğundan fazla parlak gözükecektir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.