Şimdi Ara

LG X300 Z550 2.0GHz 1GB 64GB SSD 11.6' Win 7 Pre 942TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.495
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • LG X300-L.ARW6T Atom Z550 2.0GHz 1GB 64GB SSD 11.6" Win 7 Premium Kahve-Beyaz

Ürün Özellikleri

•Ürün Kodu X300-L.ARW6T
    •Aile Netbook
    •Renk Kapak Kahve - İçi beyaz
    •İşlemci Intel Atom Z550 (2,00GHz; 533MHz; 512KB)
    •İşlemci Hızı 2,00 GHz
    •Bellek MB 1GB DDR2 800Mhz
    •Hdd 64 GB SSD
    •Ekran 11,6"
    •Video RAM MB Intel® GMA 500
    •CD/DVD YOK
    •Ethernet 10/100
    •İşletim Sistemi Windows 7 Home Premium
    •Ağırlık kg 0,97
    •Kamera VAR
    •Wireless 802.11b/g/n Kablosuz Bağlantı
    •Extralar 2 x USB 2.0, RJ45, VGA
    •Pil Tipi - Ömrü 2 Hücreli (Li-Polymer / 2800mAh) * 2
    •Garanti Süresi : 24 Ay

http://private.modaelinizde.com/Products/Home/Detail/6956

• hay başlicam üyelikli sitelerinize nasıl bir furyaysa
  • Geçen hafta limagodaydı bu... Düşünmedim değil de o pil ve işlemciyle olmaz... Tabi taşınabilirlik ve işine göre düşünülebilir...
  • yuh alete bak fiyata bak n550 500-600 max
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ozbi

hay başlicam üyelikli sitelerinize nasıl bir furyaysa

site bana ait değil..sadece güzel bir fırsat gibi geldi.. ozellik olarak pahalı gorunsede yapısal olarak kibar ve son derece taşınabilir oluşu fiyatı cazip kılıyor.. aleti bizzat gormedim ama mac book air ve notebook arası bişey olmuş sanırım..

quote:

yuh alete bak fiyata bak n550 500-600 max

11.6" olarak 700-800 bandında laptop bulmak bile zor.. 10.1" leri tenzih ederim..

• quote:

Orijinalden alıntı: terbiyesüzcanavar

yuh alete bak fiyata bak n550 500-600 max

ssd var diğerleri ile karıştırmayın ama ssd nin markası da önemli o kadar para verilir mi o da ayrı tabi.
  • Z550 dediğiniz işlemci N450, N455, N470, N475 gibileri cebinden çıkarır. 1080p medya çözebilen GMA 500 de cabası. 720p'leri çözer ve oynatır mis gibi.

SSD'yi saymıyorum zaten. En kötü SSD bile en iyi HDD'den iyidir.

970 gram ağırlık ve 11,6 inç. Starter ya da Basic değil; Home Premium işletim sistemi.

Saçma sapan konuşmadan önce biraz düşünmak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jay jay justified -- 6 Mayıs 2011; 0:45:37 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

Z550 dediğiniz işlemci N450, N455, N470, N475 gibileri cebinden çıkarır. 1080p medya çözebilen GMA 500 de cabası. 720p'leri çözer ve oynatır mis gibi.

970 gram ağırlık ve 11,6 inç. Starter ya da Basic değil; Home Premium işletim sistemi.

+1
  • quote:

Z550 dediğiniz işlemci N450, N455, N470, N475 gibileri cebinden çıkarır. 1080p medya çözebilen GMA 500 de cabası. 720p'leri çözer ve oynatır mis gibi.

dogru söze ne denir...
  • quote:

yapma be hocam :)

http://www.notebookcheck.net/Mobile-Processors-Benchmarklist.2436.0.html

z550 iyi gibi dursa da öyle cepten çıkarma vs fazla olmuş gibi :) görünüşe göre sadece saat hızından kaynaklı bi üstünlük var o kadar.

• Dikkatini çekerim; HD medya çözebilen bir IGP'den bahsediyorum. Diğer saydığım işlemcilerde bulunan GMA 3150 ile bunu yapamazsın. PowerVR tarafından imal ediliyor bu yonga. GMA 950 ya da GMA 3150 ile kıyaslanamaz.

http://forum.eeeuser.com/viewtopic.php?pid=659501

Z520 işlemciye sahip 1101HA'da bile 1080p video gösterimi mümkün. Dileyenler bakabilirler.

Evet, cebinden çıkarır. Daha güçlü bir işlemci olması bir yana, onlardan çok daha yetenekli bir IGP'ye sahip.

Sony'nin ultra taşınabilir, 780 gramlık X serisi netbooklarında da aynı donanım mevcut.

• n270 işlemcili netbookum var, tam peformans modunda 720p leri şakır şakır oynatıyor. ha ara sıra donma yapıyor ama %90 sorunsuz oynatıyor.

çok abartmaya gerek yok, incehesap thinclient tarzı bi atom işlemcili bi pc satmıştı, (ion du sanırım) o konuda da 1080p oynatır deniliyordu ama alanlar hiç te öyle olmadığını yazdı.

verdiğin linke giremedim ama, forumun ilgili bölümlerinde çeşitli ince ayarlar vs yaparak oynatma yöntemleri var zaten :) oynatmaz diyemeyiz de, bu cihazı sadece 1080p video oynatmak için alacak varsa alsın, diğer işlemlerde öyle kuş kondurmuyor gibi gözüküyor :)
  • pili ne kadar gider bunun.2 hücreli yazıyor ama ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CΛRNIVΛLE

pili ne kadar gider bunun.2 hücreli yazıyor ama ?

pil biraz az gibi duruyor.. yinede 2-3 saat normal kullanım sağlayacağı kanaatindeyim yurtdışı forumlara bakmak lazım..
  • parasını boşa harcayacak olan çok, hdd performansı etkiler de bu basit donanımla nekadar etkiler, 970 lira buna vereceğime 600 p6100 ler vs var oda iş görür bişi bana göre bu da, ekran kartı bir defa onboard sonuçta, işlemci de bana göre iş görür performans işlemcisi değil....
  • quote:

Orijinalden alıntı: EcZaNeT

quote:

Orijinalden alıntı: CΛRNIVΛLE

pili ne kadar gider bunun.2 hücreli yazıyor ama ?

pil biraz az gibi duruyor.. yinede 2-3 saat normal kullanım sağlayacağı kanaatindeyim yurtdışı forumlara bakmak lazım..

bu ürüne sahibin

1180e almıştım 2 ay önce

içinden yedek pilde çıktığı için pil olayını düşünmeyin

yaklaşık 2 pil ile 5 saat şarjı var

ama ben cihazın performansından memnun değilim

n270 netbookumdan çıokda performanslı değil

daha iyi işlemci daha iyi hddamaperf daha kötü

ya ben
    im cihazdab işeyvar yada hepsi böyle

• hdmi yok :(
  • dizayn olarak gerçekten mükemmel ve piyasadan çok ucuza
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.