Şimdi Ara

Lg tv garanti sacmaligi tv alirken düşünün

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • gidip paraya kiydik lg la serisi tv aldim 1 yil olmadi yanin da verilen sihirli kumanda arizalaniyor olabilir eloktronik alet ariza yapar dedim aradim servisi sihirli kumanda garantiye girmiyomus arti getir bakalim diyor oldu ben 2000 lira verim tv aliyim 120 liralik kumandayada 80 lira tamir veriyim arti servisede kendim goturcekmisim. İyi araba alalim direksiyon garantiye girmio varmi boyle bisey

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

İki ihtimal var...ya evrende yalnızız ya da değiliz...ikisi de eşit derece korkunç.
    Arthur C.Clarke
  • Servisten kumandanın garanti kapsamında olmadığına dair firma kaşeli bir yazı isteyin.
    Bu yazıyla, Lg genel merkeze konuyu, ürünün iadesi talebiyle yasal platforma taşıyacağınıza dair bir eposta atın.
    Gelecek olan cevabı ekleyerek, yasal yollara başvurup hakkınızı arayın.
    Televizyon ile birlikte gelen kumanda, televizyonun asli görevlerini, satış anında size vaad edilen özelliklerini tümüyle yerine getirebilmesi için eklenmiş mecburi bir aparattır.
    Dolayısıyla, televizyonun garantisi süresince, kumandanın da garanti kapsamı altında olması gerekir.

DVD oynatıcının bozulan kumandası için sizinkine benzer bir durumda kalınca, yukarıda belirttiğim yolu izledim, sonuç olarak kumanda garanti kapsamında tamir edildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lomax. -- 21 Şubat 2015; 21:52:35 >
  • normal kumanda olsa onemli deil aldim bakalim bugun normal kumanda. Musteri hizmetleri yardimci oldu en azindan garantili dedi ama kendim birakmam gerekiyormus servise hoş biraksak ta kullanici hatasi cikar kesin. Saolun arkadaslar.

• bugun internetten arastirma yaptim ve bu reset olayi varmis 2 tusa ayni anda basip reset atma denedim oldu. Musteri hizmetleri bu konudan bahsetmedi servis bahsetmedi direk getirin diyorlar. Saolsun arkadasin biri diger konuda paylasmis. Lg nin sitesinde bile yok bu reset anlatmasi. Normal kumanda aldik arada 25 tl gitti :)

Orijinalden alıntı: CHARISMATIC

bugun internetten arastirma yaptim ve bu reset olayi varmis 2 tusa ayni anda basip reset atma denedim oldu. Musteri hizmetleri bu konudan bahsetmedi servis bahsetmedi direk getirin diyorlar. Saolsun arkadasin biri diger konuda paylasmis. Lg nin sitesinde bile yok bu reset anlatmasi. Normal kumanda aldik arada 25 tl gitti :)

Hocam bu reset olayı nasıl oluyor sihirli kumanda da. Bende şuan sorun yaşıyorum kumanda ile ilgili.

• system electronıc kullanıcısına yanıt
    back ve smarta aynı anda basınca kırmıı ısık 2-3 kere yanıp sönecek sonra ordaki joystick tekerlege basarak kumanda aktif hale gelecektir.. hocam bu sekılde olmustu sanırım denermısınıx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CHARISMATIC -- 20 Aralık 2015; 0:13:52 >

Orijinalden alıntı: CHARISMATIC

back ve smarta aynı anda basınca kırmıı ısık 2-3 kere yanıp sönecek sonra ordaki joystick tekerlege basarak kumanda aktif hale gelecektir.. hocam bu sekılde olmustu sanırım denermısınıx

Teşekkür ederim deneyeceğim.

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.