Şimdi Ara

===> LG Renoir | 8 MP - VGA@30FPS - Wi-Fi - GPS - 3' <=== (110. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.299
Cevap
1
Favori
132.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: visceroid

quote:

Orjinalden alıntı: BaroqueWorks

Cihazın dizaynını hiç beğenmedim.LG zaten hep itici bir marka gelmiştir bana.Ama özellikleri çok iyi.Schneider-Kreuznach yetmiş zaten.

İncelemeyi yapan arkadaşlara teşekkürler,gerçekten güzel inceleme olmuş.

Ama eğer gerçekten üstün bir cihaz istiyorsanız;

Sony Ericsson Idou :http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_idou-2683.php

Ipucu vereyim ; 12 megapiksel Cyber-Shot , Symbian OS , 3.5" Full dokunmatik ekran.

Gerçekten üstün bir cihazımız var zaten, siz beklemeye devam edin...

Aynen katılıyorum sana visceroid. RENOİR'den iyisi Şam'da kayısı. idio falan hepsi boş.

• Merhabalar arkadaslar telefonda yanlızca 2 adet dokunmatık oyun var nereden dokunmatık oyun bulabılırım sımdıden tesekkurler
  • quote:

Orjinalden alıntı: ALEYNA12

Merhabalar arkadaslar telefonda yanlızca 2 adet dokunmatık oyun var nereden dokunmatık oyun bulabılırım sımdıden tesekkurler

bu adreste birsürü oyun falan var ama işini görür mü bilmem.

http://gallery.mobile9.com/c/lg-kc910-renoir-software_1949/42
  • bu telefonu turkıyede satan yokmu gercekten yau 2 haftadır ınternette arıyorum bır Allah ın kulu satmıyor mu telefonu
  • Merhabalar arkadaslar ben bır konuda bılgı almak ıstıyorum daha once kullandıgım nokıa telefonlarda yukledıgımız muzıklere dırek gırıyorduk lg dekı problem telefon her acılıp kapatıldıgında muzıklere gırıldınde tekrar yuklenıyor olması bu konuda bır cozum varmı ne yapmam gerekıyor sımdıden tesekkurler.
  • "ALEYNA12" yükleniyor derken neyi kastettini yanlis anlamis olabilirim ama ben icinde müziklerin oldugu dosyayi birdefa gösteriyorum daha sonra tekrar dinleyecegim zaman (telefonu yeniden baslatmis olsam bile) kisayollara ekledigim SON CALINAN a basiyorum ve müzik listem direk kaldigi yerden devam ediyor.
  • Merhabalar arkadasım benım soylemek ıstedıgım telefon kapalıyken telefonu actıgımda muzıkler menusune gırdıgımde telefon baslıyor tekrar bastan muzıklerı yukluyor bu ıslem ne zaman yuzde yuz olunca sonra muzıkler acılıyor nokıa telefonumda muzıklere gırdıgımde dırek olarak muzık parcaları gelıyordu bunun bır yolu varmı bu uygulama dıger arkadaslarda nasıl bu konuyu nasıl cozebılırım yardımcı olacak arkadaslara sımdıden tesekkurler
  • @ALEYNA12
    Müzik çalar yerine dosya dizininden açarsan bekleme yapmadan kendi attığın klasör düzeni ile görebilirsin.
  • Bu telefonu da getirmedin ya LG ne diyim sana artık,Forumda samsung bölümüne girdiğimde ne zaman yeni bir telefon görsem 3-4 ay sonra telefon çıkmış oluyor,Bu Sony dende LG dende bir cacık olmaz..
  • Merhabalar arkadaslar lg kc910 ıle nokıa 5800 muzık telefonların ısletım sıstemlerı java mıd 2 mı bırde nokıa yuklenen oyunlar ve bazı uygulamaları lg kc 910 telefona yukleyebılırmıyız.ozelıkle dokunmatık oyunlar java uygulamalı dokunmatık telefonlar ıcın uygulama,oyun vede tema bulmak cok zor bu konuda yardımcı olacak arkadaslara sımdıden tesekkurler.
  • Arkadaşlar aklıma takıldıda telefonu yurtdışından getirtmeyi düşünüyorum, Türkçe dil desteği varmı acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: hüdavéndigar

Arkadaşlar aklıma takıldıda telefonu yurtdışından getirtmeyi düşünüyorum, Türkçe dil desteği varmı acaba?

Var.
  • Arkadaşlar size Renoir hakkında 3 Tiyo 1- LG ile Samsung Türkiye konusunda gizli anlaşma yapmışlar LG Türkiyede olmayacak özellikle dokunmatik konusunda kanıtı bugün DH de mevcut ahada linkihttp://forum.donanimhaber.com/Samsungtan_iki_Yeni_ve_Etkileyici_Dokunmatik_Telefon/m_31855561/tm.htm özellikle Samsung S5233 Star a bakarmısınız tamda renoirin basit bir kopyası böylece RENOİR amcamızın tüm taleplere rağmen Türkiye ye niye getirilmediği anlaşıldı teknolojisinin bir kısmını Samsung S5233 Star a sattığını düşünüyorum Tiyo-2 böylece Global ölçekte pazar paylaşımının kanıtını hemde forumların kralı DH de buluyoruz.
    Tiyo-3 Bundan sonra Türkiyede Beklemeyi umduğumuz LG üst model dokunmatiklerin hayal olduğunu düşünüyorum çünkü çok kötü bir kopyasının Samsung Bilmem ne ismi altında taklit olarak Türkiyeye sunulacağını düşünüyorum Bekleyin Yakında GC900 ve Arena taklitlerini de Samsung adı altında Türkiyede bulursak şaşırmayın. Helal Olsun LG ye ve Samsung a

• özelliklede Révolvér hocam ve FİGURE nin dikatine sunuyorum. 55 sayfa bir hiç uğrunamı yazıldı acaba
  • Samsung dizayn olarak Renoir'e benzeyen, özellik ve segment olarak ise Renoir ile alakası olmayan bir telefon yapmış. Samsung'un bu telefonları ile LG Renoir'in pazar kitle hedeflerinin birbiriyle hiçbir alakası yok. Bu telefonlar birbirlerinin rakibi değiller. Benzer tasarımda iki telefon görünce nasıl aklınıza gizli anlaşmalar, teknoloji transferleri vs..ler geliyor hayret ediyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rubruquis

Samsung dizayn olarak Renoir'e benzeyen, özellik ve segment olarak ise Renoir ile alakası olmayan bir telefon yapmış. Samsung'un bu telefonları ile LG Renoir'in pazar kitle hedeflerinin birbiriyle hiçbir alakası yok. Bu telefonlar birbirlerinin rakibi değiller. Benzer tasarımda iki telefon görünce nasıl aklınıza gizli anlaşmalar, teknoloji transferleri vs..ler geliyor hayret ediyorum

Geçenlerde Samsung' un Türkiye lansmanı yapıldı yeni modeller konusunda ve Türkiye Temsilcisinin öve öve tavan yaptırmaya çalıştığı modele bakarmısınız "LG nin" Sürükle bırak teknolojisini geliştirdiklerini ve neredeyse bunun dünyada yazılım ve uygulama teknolojisinde devrim olduğunu ima ediyordu yaptığı ise bir gecıt olan saat uygulamasını kenardan tutarak ekranın ortasına taşıyıp bırakıyordu ben yanlış biliyorsam düzeltin lütfen bunu ilk uygulayan LG değilmiydi dünyada taklit işinin ve Teknoloji satmanın ne olduğunu teknolojiyi takip edenler bilr ben şu ana kadar sadece bu uygulamanın bile bu düşüncem için kanıt olabileceğini düşünüyorum. Düşününkü LG ve Samsung KORE nin Markalarıdır. Teknoloji Transferi konusuna gelirsek hem pazar paylaşımı hemde teknoloji transferi gayet te yasal olmakla beraber bunun gizli yapılması ayıp olandır söylermisiniz bana Türkiyede çok büyük patırtılarla yapılan Lansman çalışması ile oluşturulmaya çalışılan bir pazarda LG hemde bu kadar "ki şu anda bu konuya yazı yazıyorsunuz" taleplisi olduğu ve parasız bila bedel reklamının yapıldığı bir modeli Türkiye ye getirmekte niçin ayak diretir hemde hiç bir makul cevap dahi vermeden şu anda cevap yazdığınız konuyu başından sonuna kadar bir daha dikkatlice okumanızı tavsiye etmekten başka ne yapalirimki DH yöneticisi ve bu konunun sahibi Revolver hocamın yazdığı yetermi bilmiyorum

"""LG Globale de mail attık. İlgili departmana ileteceklerini söylediler ama bir daha dönüş olmadı.

Hepsiburada.com ile görüştük, onlar bize geri döndüler sağolsunlar; en azından sınırlı sayıda bir ürün talebimiz olmuştu ama "İş KVK ve LG Türkiye'de bitiyor, ilgili yetkililerle görüşeceğiz." dediler ve onlar da bir sonuç alamadılar.

Ya LG TR, ya KVK bu cihazı bilinmeyen sebeplerden istemedi, getirmedi.
    Bu saatten sonra getirmezler zaten. KM900 Arena ve GC900 üzerinde yoğunlaşıyorlar."""

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imset -- 28 Mayıs 2009; 11:03:01 >

• YYANİ ŞİMDİ GERÇEKTEN BUU CİHAZ SUYA DAYANIKLI MI ? ÖYLEYSE N82 YERİNE BUNDAN ALACAĞIM
  • Widget uygulamasını (söylediğiniz sürükle bırak teknolojisi) hem Samsung'un hem LG'nin kullanması iki marka arasında gizli anlaşmalar yapıldığının bir göstergesi olamaz. Biliyorsunuz Windows Vista'da da bir çeşit widget uygulaması var. LG Türkiye'nin nasıl çalıştığını, Renoir'i neden Türkiye'ye getirmediğini, bunun şirket için bir hata mı bir başarı mı olduğunu ben bilemem elbette işin içinde olmadığım için.
  • quote:

Orjinalden alıntı: freezone_dh

YYANİ ŞİMDİ GERÇEKTEN BUU CİHAZ SUYA DAYANIKLI MI ? ÖYLEYSE N82 YERİNE BUNDAN ALACAĞIM

SORUMA CEVAP LÜTFEN
  • 
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.