LG Globale de mail attık. İlgili departmana ileteceklerini söylediler ama bir daha dönüş olmadı.
Hepsiburada.com ile görüştük, onlar bize geri döndüler sağolsunlar; en azından sınırlı sayıda bir ürün talebimiz olmuştu ama "İş KVK ve LG Türkiye'de bitiyor, ilgili yetkililerle görüşeceğiz." dediler ve onlar da bir sonuç alamadılar.
Ya LG TR, ya KVK bu cihazı bilinmeyen sebeplerden istemedi, getirmedi. Bu saatten sonra getirmezler zaten. KM900 Arena ve GC900 üzerinde yoğunlaşıyorlar.
teşekkürler hocam peki KM900 Arena ve GC900 bizim aradığımız modellerden farkı ne bide bu konuya odaklansak nasıl olur
Sayın hocam acaba bu bahse konu tlf KC 910 modeli Türkiyede hep gündemde olan Tlf dinlenmeye müsait olmadığı için Telekominikasyon kurumu tarafından ithalatı engelleniyor olabilrmi neticede flas tabanlı bir tlf ve biz tarihinde koreye asker göndermiş ve bu birliklerimiz Amerika birliklerini dahi imhadan kurtarmış adamlar bu durumda bize göbekten minnettar eğer varsayımım doğru çıkarsa bilinki bu model tüm engellemelere rağmen Türkiyede satış patlaması yapar
quote:
Orjinalden alıntı: imset
teşekkürler hocam peki KM900 Arena ve GC900 bizim aradığımız modellerden farkı ne bide bu konuya odaklansak nasıl olur
Madem Renoir düşünüyorsun, bu iki model arasında GC900 senin için iyi seçim olacaktır. Forumda konusu mevcut zaten. Tek eksiği Xenon flaş. Onun haricinde S-Class arayüzüyle daha eğlenceli.
quote:
Orjinalden alıntı: Révolvér
quote:
Madem Renoir düşünüyorsun, bu iki model arasında GC900 senin için iyi seçim olacaktır. Forumda konusu mevcut zaten. Tek eksiği Xenon flaş. Onun haricinde S-Class arayüzüyle daha eğlenceli.
Ek olarak Multitouch ve 800x480 piksel ekran var.
@imset Renoir dinlenmeye neden müsait değil, bunu çözemedim. Bir de konuyu nereye bağlamışsın
Benim renoir takıntım yok ancak aldığımda uzun zaman sorunsuz bir şekilde kullanayım istiyorum tek araştırma konum bu düşünce egzersizi yapmadanda edemiyorum dünyamızda ticaretin ve kapitalin tek amaç olduğu bir zamanda bu kadar isteklisi olduğu ve potansiyelin nerdeyse tavan yaptığı bir model için niçin sağlıklı bir cevap verilmez ben bunu çözmeye çalışıyorum yani marka ve moıdel rekabetinin olduğu bir yerde kalitede olur bu sebeple naçizane belki şu an için uçuk gözükebilir ama neden olmasın aklıma geldiği için yazdım yok farklı bir makul açıklama yapılıyorsa bunu arıyorum ancak para kazanmanın tek amaç olduğu bir zamanda hala niye bu modeller Türkiye ye getirilmez bunu bulmaya çalışıyorum. Birde dikkat ettinizmi bilmiyorum Flaş arayüzlü ve işletim sisteminin olmadığı kaç marka ve model var neredeyse hiç
quote:
Arkadaşlar LG KC910i Renoir Çıkmış bununla ilgili bilgisi olan varmı KC 910 Türkiye' ye resmi distrübitör kanalı ile girmedi acaba bu telefon getirilirmi foruma bu konu ile devam etsek ne dersiniz hem bu arada konuyu tekrar canlandırmış oluruz
helal olsun imset hocam, ölmüş bi konuyu canlandırmayı başaracaksın.
Şaka bir yana, gerçekten ilginç teorilerin var imset. Dediğin gibi bu kapitalist sistemde böyle entrikaların yaşanması çok ta şaşırtıcı değil doğrusu. Zaten gıcık olduğum bi marka olan nokia'dan da böyle bir hainlik beklerim doğrusu.
yok arkadaş anladımki bu konuyu başlatan forumun 55 i bulmasını sağlayan arkadaşlarda bu tlf dan ümidi kesmişler anlaşılanki şu anda kaplumbağa hızı ile gidiyor Révolvér hocamda GC900 tavsiyesini ısıtmaya başladı ve biraz inceledim tlf tavsiyeyi hakedecek özellikler barındırıyor ve izleme-incelemeye değer görüyorum şimdilik 2 lerde bakalım renoir kadar meraklısı olacakmı ha gayret Révolvér hocam elbirliği ile bi tlf sahibi olabilecekmiyiz bu kadar methedilen bir tlf bakalım Türkiye macerası Renoir e benzeyecekmi Kerem ile Aslı Misali
Ben bir aydir girmedim belkide buraya.. Halen gelmedimi bu telefon? Biz yeni Renoir cikacak alacagiz,Benim guzel ulkeme halen telefon gelmemis..
bu arada onbaşılığımız da bizer hayırlı olsun yönetici kardeşime de selamlar demek formda bayağı ilerleme sağlamışık
vay be ben çavuş olmuşum ammada göz varmış ha
Merhaba arkadaslar ben bır sey sormak ıstıyorum telefona v13 yukledım acılırken ferrarı sesı cıkıyor buraya kadar her sey yolunda yanlızca telefon bılgısıne baktıgımda versıyon 10k goruluyor bu konuda bılgısı olan arkadaslardan yardım beklıyorum.telefon herseyı ıle normal calısıyor bu konuda bır sorun yok sımdıden tesekkurler.
quote:
Orjinalden alıntı: ALEYNA12
Merhaba arkadaslar ben bır sey sormak ıstıyorum telefona v13 yukledım acılırken ferrarı sesı cıkıyor buraya kadar her sey yolunda yanlızca telefon bılgısıne baktıgımda versıyon 10k goruluyor bu konuda bılgısı olan arkadaslardan yardım beklıyorum.telefon herseyı ıle normal calısıyor bu konuda bır sorun yok sımdıden tesekkurler.
Daha önce de yazmıştık, bu normal bir durum. CFW'ler orjinal FW'lerin editlenmiş halleri olduklarından görünür adda bir değişiklik olmuyor.
Cihazın dizaynını hiç beğenmedim.LG zaten hep itici bir marka gelmiştir bana.Ama özellikleri çok iyi.Schneider-Kreuznach yetmiş zaten.
İncelemeyi yapan arkadaşlara teşekkürler,gerçekten güzel inceleme olmuş.
Ipucu vereyim ; 12 megapiksel Cyber-Shot , Symbian OS , 3.5" Full dokunmatik ekran.
@BaroqueWorks,
Söylediğin cihaz kendini kanıtlamamış bir cihaz. Üzerinde 12mpx çözünürlükte foto çeken lens var diye kusursuz fotolar çekiyor diyebilir miyiz?
Ayrıca video çekimi nedir, çözünürlüğü nedir bunlar bile belli değil ki SE'den mükemmel bir video çekimi beklemiyorum. Cihazla ilgili hiçbir somut inceleme yokken insanlar güvenemezler, üstün değildir.
Cihazın eylül ayında piyasaya çıkması bekleniyor, TR'ye geliş vakti 2010 rahat olur.
BİLADERLER BIS BU TELEFONU TURKIYEDE BULAMICAKMYIZ YANE SİMDİ TR DE NERDE SATILDIGINI BILEN FARSA CABUK SOLESIN YURT DISINA SIPARIS FERMEK ISTEMIYOM PLEAS HELP
Merhabalar arkadaslar telefona alttıgım v11m ve 13 versıyonlarda telefon bılgı bolumunden baktıgım zaman v10k gorukuyor bunun nedenı acaba nedir bılgısı olan arkadaslar yardımcı olursalar tesekkur ederım
3 hafta sonra elimde inşallah
dün youtubeda kameranın marifetlerine baktım ve ite budur dedim.
ofiste eğlenceli çekimler yapıcam
quote:
Orjinalden alıntı: BaroqueWorks
Cihazın dizaynını hiç beğenmedim.LG zaten hep itici bir marka gelmiştir bana.Ama özellikleri çok iyi.Schneider-Kreuznach yetmiş zaten.
İncelemeyi yapan arkadaşlara teşekkürler,gerçekten güzel inceleme olmuş.