Şimdi Ara

===> LG Renoir | 8 MP - VGA@30FPS - Wi-Fi - GPS - 3' <=== (108. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.299
Cevap
1
Favori
132.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

coolsten

arkadaşlar bir sorum olacak pixonmu daha iyi foto çekiyor renoirmi?Bana pixon daha iyi gibi geldi

Arkadaşım Pixon sadece görüntülemede iyi bir model yani Renoirle kıyaslanması hata olur. Ama foto olarak kıyaslama yapmak istersen aralarında öle çok bi fark yok. Ama bence Renoir foto konusunda da azda olsa daha iyi. senin için 2 adet örnek karşılaştırma fotosu upload ettim buyur incele.

http://rapid-share.com/files/224747038/Renoir-Pixon.rar.html (aradaki - işareti kaldırın link açılır)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolyo -- 23 Nisan 2009; 13:14:51 >

• fotolar için çok teşekkür ederim ya bu renoirin birazcık dahi Türkiye'ye gelme umudu yokmu ya
  • quote:

coolsten

fotolar için çok teşekkür ederim ya bu renoirin birazcık dahi Türkiye'ye gelme umudu yokmu ya

Kardeş bizde istiyoruz ama adamlar ne düşünerek getirmiyo bilmiyoruz. sonradan çıkan KC910i modeli gelecek diyolardı ama hala bir ses yok. Belki bir kaç ay sonra gelebilir kim bilir.
  • Bu LG yi anlamıs degilim Türkiye de telefon satmak istemiyor heralde
  • Arkadaşlar bende uzun zamandır kullandığım telefonu yenilemek isterken Birde benim emektar kardeşlerime bir fikir danışayım dedim ve yaklaşık 5 saattir okuyorum şunu anladımki firmalar çok uzun ar-ge çalışmalarından sonra geliştirdikleri cihazların Türkiye gibi Marka bağımlısı ülkelerde ikinci ele düşmesini ve marka değerinin heba edilmesini riske etmek istemiyorlar zamanında Sony Ericsson da aynı olayı yaşadı her ne hikmetse Türkiyede sadece Nokianın 2. eli para ediyor diğer telefonları aldığın yerden bile takas etmek istesen mesela en son bu olayı ben yaşadım Sıfır Faturalı olarak aldığım telefonu yine tüm aksesuarlarırla aldığım yerden takas etmek istediğimde adam bön bön yüzüme baktı ve abi o telefonlar ikinci elde para etmiyor dedi benim düştüğüm durumu siz düşünün Firmalar pazar araştırması yapar ve eğer Marka sını riske edecek durumun kokusunu alırlarsa ürünü Türkiyeye getirmezler konu özet olarak bu Ancak ben tüm okuduklarımdan sonra LG KC910 ve Sony Ericsson C905 in yenilenen versiyonunda karar kıldım hangisi önce gelirse onun şansı yüksek bu arada KC 910 un GPS özelliği yok farkettinizmi yoksa varda benmi gözen kaçırdım sadece A-GPS özelliği mevcut Keşke A-GPS olacağına GPS olsaydı daha değerli olurdu buda benim naçizane görüşüm selam ve dua ile cevaplarınızı bekliyorm

• "imset"

A-GPS'in normal GPS den eksi bir yani yokki neden normal GPS senin icin daha degerli anlamadim... A_GPS ile GPS arasinda söyle bir fark var A-GPS istenirse uyduya daha hizli baglanabilmesi icin ekstradan yardimda alabiliyor kullandigimiz sebekeden ama istenirse sadece GPS yi secerek yardimsiz bildigimiz navigasyonlardaki gibi direk uydu ile iletisim kurabilir ama bu uyduya baglanma süresini biraz uzatabilir... Benim bildigim olay bundan ibaret...
  • A-GPS in sebeke destekli ve ücretli olduğunu GPS in ise Uydu destekli ücretsiz ve tüm dünya şarlarında her an hazır ve şebeke desteği şartı olmadığını biliyorum o yüzdende bazı modeller GPS+AGPS özelliğini özellikle belirtiyorlar naçizane bilgilerinize sunarım yanlışım var isede bilgilenmeyi isterim hayırlı günler dileği ile
  • @imset
    A-GPS bazı bilgileri şebekeden alıp uyduya bağlanmayı hızlandırıyor. Renoir özelliklerinde de zaten senin istediğin şekilde belirtiliyor.

GSM Arena'dan.
    '' GPS Yes, with A-GPS support''

http://www.gsmarena.com/lg_kc910_renoir-2495.php
  • Teşekkürler arkadaşım ancak bir şeyi daha merak ediyorum şu anda bu konu gündemden düşmüş görünüyor her ne kadar benim için sıcak bir konu olsa da acaba bunda hala bahse konu "renoir" in Türkiyeye bir türlü girmemesini gösterebilimiyiz birde hala muamma olan bir konu var tlf bataryasının özelliği ve dayanma süresi bu konuya da açıklık getirilebilirseniz sevinirim istiyorumki konu tekrar canlansın LG nin Türkiye ye verdiği desteği hak edip bu telefonu hala Türkiye de raflarda görememeye inat İnşallah LG Kore farkeder de bu turşu bozuntularına ihtar çeker ve değiştirir hani Türkiyede bir uygulama vardır yolcu biriktirme diye bazı firmalar özellikle kafası ve beyni küçük taşra firmaları hareket saatlerine uymaz ve konteynerin dolmasını ve taşmasını beklerler seyahat eden arkadaşlarımızdan bazıları muhakkak bu durumla karşılaşmışlardır LG Türkiye' de bu mifvaldemi hareket ediyor acaba Tansiyonu tavan yapıp Bir Hafta gibi bir sirede satışları Guines Kitabınamı sokmayı planlıyorlar

quote:

Orjinalden alıntı: Figure

@imset
    A-GPS bazı bilgileri şebekeden alıp uyduya bağlanmayı hızlandırıyor. Renoir özelliklerinde de zaten senin istediğin şekilde belirtiliyor.

GSM Arena'dan.
    '' GPS Yes, with A-GPS support''

http://www.gsmarena.com/lg_kc910_renoir-2495.php

• Bu arada verilen Linkten Batarya ile ilgili bilgileri aldım hiç olmazsa bu konuda tatmin edici bir sonuç aldık
  • @imset
    Renoir'nın Türkiye'ye gelme ihtimali yok LG Türkiye'nin söylediğine göre. Zaten gelecek olsaydı gelirdi; çünkü yakın zamanda duyurulan Prada II, Cookie gibi cihazlar şuan satışta.
    Batarya ise normal kullanımda 2 gün gidiyor. 3 gün gittiğini söyleyenler de var.
  • Desenize biz bi cep tlf için bu kadar zaman boşuna kafa, göz ve çene patlatmışız yazdıklarımız ve hayallerimiz aslında bir balondan ibaretmiş hiç olmazsa bu kadar ilgilisi olan bir tlf için Türkiye ye neden gelmeyeceği konusunda adam gibi bir adam çıksada millete doyurucu bir cevap verse yani bu kadar insanı insan yerine koyacak insan gibi bir insan yokmu koskoca Türkiye de niye bir üçüncü dünya ülkesi hikayesi yıllardır söylenir durur şimdi daha iyi anladım eller aya giderken biz elin bir cep telefonunu bile alabilme olanağından yoksunsak oturup bu halimize yanmalı diye düşünüyorum inşallah yanılıyorumdur bide bu adamlar LG Türkiye ofisi açtılar değilmi yuh olsun LG Türkiye ye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imset -- 27 Nisan 2009; 22:36:43 >

• Demekki bu filmin sonuda böyle bitecekmiş Gökten 3 elma biri bana biri bu konuyu açana sonuncusuda bu LG RENOİR konusunu ciddiye alıpta bu kadar süre okuyanlara
  • quote:

Orjinalden alıntı: Figure

Batarya ise normal kullanımda 2 gün gidiyor. 3 gün gittiğini söyleyenler de var.

"Figure" arkadasim sen simdi böyle deyince sasirdim ve bunu yazma geregi duydum, simdi söyleyecegim belki abarti gelecek ama benim RENOIR in bataryasi 24 saat acik olarak normal kullanimda 5.5 - 6 gün gidiyor (hergün yaklasik 10 dakika telefon görüsmesi yapiyorum ve bazen fotograf cekip telefonu kurcalarim). ama cok kurcalayip cok fotograf cektigim zamanlar 3 gün gidiyor bunun üzerine bos zamanlarda müzikte dinlersem 2 güne düsüyor...
  • Merhaba arkadaslar telefona 11 m versıyonunu yukleyecegım yalız bır sorum olacak 11m versıyonu zıpten cıkartılınca 4 parca olarak goruluyor bu versıyonun tek parcalı olan dz uzantılı versıyonu varmı cunku parcalı olarak mbn flb parcalı yuklemek ıstedıgımde fıgure arkadadın anlattıgı parcalalı dosyaların telefona yuklenmesı ıle ılgılı 3 bolumundekı orıjınal bolumunu dırek gecıp
    ımage folde bolumu cıkıyor buradan browse satırına tıklayınca fıgure arkadasın verdıgı sekıldekı kutucuklardan yanlızca 4 tanesı ısaretlenıyor acaba v11m versıyonu 4 parcalı oldugu ıcınmı yardımcı olacak arkadaslara sımdıden tesekkurler.
  • @ALEYNA12
    Bendeki V11m'yi(aynı linkten indirmiştim) klasöre çıkarttım. Sanırım sende ya arşivden çıkarken sorun oluşmuş ya da indirdiğin dosya hatalı inmiş.
     ===> LG Renoir | 8 MP - VGA@30FPS - Wi-Fi - GPS - 3' <===
  • Fringe dizisinin 18. bölümünden
     ===> LG Renoir | 8 MP - VGA@30FPS - Wi-Fi - GPS - 3' <===
  • Arkadaşlar LG KC910i Renoir Çıkmış bununla ilgili bilgisi olan varmı KC 910 Türkiye' ye resmi distrübitör kanalı ile girmedi acaba bu telefon getirilirmi foruma bu konu ile devam etsek ne dersiniz hem bu arada konuyu tekrar canlandırmış oluruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: imset

Arkadaşlar LG KC910i Renoir Çıkmış bununla ilgili bilgisi olan varmı KC 910 Türkiye' ye resmi distrübitör kanalı ile girmedi acaba bu telefon getirilirmi foruma bu konu ile devam etsek ne dersiniz hem bu arada konuyu tekrar canlandırmış oluruz

LG Renoir (KC910 veya KC910i) Türkiye'de satışa sunulmayacak.
    Biz bunun için aylarca uğraştık ve artık bu defter çoktan kapandı. Hiçbir mantıklı açıklaması yok ama getirmiyorlar işte.
  • Révolvér hocam anlıyorum bu kadar emekten sonra hala bir sonuç alamamak çok yıpratıcı ama dh forum Türkiyenin en gelişmiş forumu mevzumuza geri dönecek olursak biz çözümü hep türkiyede arıyoruz acaba forum kanalı ile bir ingilizce metin yazsak ve bunu bu konu ile ilgili arkadaşlar LG Koreye vereceğiniz adrese mail olarak atsalar belkide LG korenin bu konudan haberi bile yoktur haberdar olmasını sağlasak ne dersiniz bu arada başımdan geçen bir olay; MSI türkiyede bir çalışma yaptı ve türkiyeden bir donanım sitesi ile anlaşarak türkçe destek sitesi açtı ancak biz bu site kanalı ile MSI Türkiyeye giriş yaparak bazı sorulara cevap bulmak istediğimizde örneğin yeni ürünler konusunda site bizi global siteye yönlendiriyordu bunu forumda galiba yine bir sanal dolandırıcılık olayı ile karşı karşıyayız diye dile getirdiğimde üyeliğim iptal edildi hemde ışık hızı ile adamlar MSI globalden baya bir para almışlar ve bu parayı iç etmişler ama bu durumdan haberi olmayan MSI global yıllarca adamları beslemeye devam etmiş bizim türkiyede desteğimiz var diye destek diye yaptıkları ise 3 beş kelime türkçe içere ürün açıklamaları ve direk link global siteye yine böyle milli bir dolandırıcılık olayı ilemi karşı karşıyayız acaba yani LG türkiye aslında başka markaların desteği ve semirtmesi ile Türkiyede sabotajamı uğruyor birde bu konudan girelim bakalım benzeri durum çok uzun yılar AMD kullanmak isteyen kulanıcılarında başına gelmiştide sonunda bu işin arkasında İntel in bulunduğu ve AMD ismini kullanma hakkını türkiyede tesçil ettiren adıda AMD türkiye olan bir firmanın olduğu açığa çıkmıştı ben eminimki TÜrkiyede de LG türkiye adını kullanan firma aslında LG nin türkiyede gelişmesini istemeyen firmaların gizli desteği ile bu duruma sebep oluyor kanıt Samsung ve Nokia Türkiyeye en son modellerini avrupadan bile önce sunarken acaba niçin LG bu kadar istekli olunan bir model için Türkiyeye hala ithalat organize etmiyor üstelik pazar potansiyeli bu kadar yüksek görünen bir model için ilgi göstermeniz dileği ile son olarak MSI ile ilgili dolandırıcılık konusuna bulaşan site şu anda bitmiş durumda ve son demlerini yaşıyor DH forum ise Türkiyenin en revaçta sitesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imset -- 3 Mayıs 2009; 12:55:37 >

• 
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.