Şimdi Ara

===> LG Renoir | 8 MP - VGA@30FPS - Wi-Fi - GPS - 3' <=== (115. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.299
Cevap
1
Favori
132.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu telefona ilgi baya büyükmüş ama Türkiye'de yok.Napalım biz de Cookie alırız xD
  • Arkadaş nedir bu türkiye ile alıp veremedikleri.

sony ericsson da c901 (xenon flashlı) modelini getirmiyor.

2 tane alınabilecek xenon flashlı telefon var şu anda piyasada, ikiside türkiyede satılmıyor.

NE VARSA YİNE NOKIA DA VAR.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan2200

Arkadaş nedir bu türkiye ile alıp veremedikleri.

2 tane alınabilecek xenon flashlı telefon var şu anda piyasada, ikiside türkiyede satılmıyor.

Sorma. Bende xenon flashlı telefon arıyorum ama nerede.
  • LG KC910 RENOIR İÇİN TEMA VARMI ARKADASLAR ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExECaLiBuR

quote:

Orijinalden alıntı: hakan2200

Arkadaş nedir bu türkiye ile alıp veremedikleri.

Sorma. Bende xenon flashlı telefon arıyorum ama nerede.

biraz kalin ama n82 alabilirsin...ama bundaki fotoyu kimse cekemez...inanin samsung 8910i ile videoda kapistirdim daha iyi...samsung m8910 ile 12mp...ve w995 ile fotoda kapistirdim kat kat daha iyi...dusunsene biri hd mis..digeri de 12 mp mis....sallayin...bundaki lens ve flash cok cok kaliteli...

kolay gelsin herkse yeni cikmis fw varsa modlayacagim...

• Tek bir sorum var .

Renoir mi yoksa Samsung Jet mi?

ve neden?
  • Kesinlikle renoir öneririm.
    Renoirin özellikleri çok mükemmel. Foto video çekiminde hala çoğu tel eline su dökemez.
    Divx video oynatması ve wifisi cabası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yirmisekizli

Tek bir sorum var .

Renoir mi yoksa Samsung Jet mi?

ve neden?

tabiki renoir....
  • Abicim lütfen brisi yardım etsin renoirim war fakat simetri hastalığımdan gelen bir özellikle rehbere girince seçeneklerden göre sırala yazısını bilen warsa tüm harflerin başlangıcı büyük onun ki küçük ya telefonu fırlatasım gelior denklaşör sesi kapanmıyor msj gelio türkçe karakter desteklemiyor adam akıllı okuyamıorum msjları ltfen biri yardım etsin we kaybettiğim wersiyonumu bluyum lütfen ya çok rahatsızım bu konuda bildiğiniz gibi deil!!!!!!
  • Arkadaslar bendede var bi kc910 bu telefona nokiadaki gibi tuş kilidi güvenlik kodu kayabilirmiyiz veya klasörlere veya menülere girişte sifre koyabilirmiyiz?
  • hiç bu özellikte olsa çok iyi olur diyen yokmu duyan bilen gören yokmu brz karışık yazmısım ustteki msjda yani tuş takımı devreye girince telefonu açmak için şifre sormasını istiyorum veya dosyaları kitlemek istiyorum dosya kitlemek için programlar indirip kurdum ama hiçbirinin faydası olmadı
  • arkadaslar benım cok buyuk bı sıkıntım var bende reıor aldım 3 gun oldu dun bı arkadasa v14 versıyonunu yuklettım ve deyısıklıklerı farkettım gayet ıyıydı nette dolasırken iphone teması gordum dayanamadım hemen onuda yuklettım durusu gorunusu oldukca gosterıslı oldu fakat gosterdıyı ıkonlarların altında ısımlerı yazmıyor artı galerı dıye gozukuyor ama farklı yere gırıyor buyuzden menuden hıc bırsey anlıyamıyorum lutfen bana yardım edım orjınal temayı nerden bulabılırım gerı yuklemek ıcın cok acıllllll
  • ya yokmu bu topige benden baska gıren bırbenmıyım bu cıhazı kullanan ben versıyonu yukseltırken telefonu cokerttım sını oyle kapalı bı sekılde duruyor nasıl acbılırız bunu lutfen yardım edın
  • Arkadasimda renoir telefon var youtubedan video izlemek idtedigimiz zaman "there is no profile" yaziyor ve videoyu acmiyor. Bu sorunun cozumu hakkinda yardimci olabilir misiniz? Yardimci olan arkadaslara simdiden tesekkurler
  • Benim bi sorum olacak msn gibi java porgramlarına daha önceden wireless ile girebiliyordum ama ne olduysa anlamadım artık msn yada hava durumu gibi java programlarına girince internette hatanın olduğu uyarısı veriyor connection error veriyor java için internet ayarı nasıl yapılır bilen varsa söyleyebilirmi arkadaşlar.. SORUNU HALLETTİM İNTERNET AYARINI BAŞTAN KURDUM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joe_black22 -- 27 Eylül 2012; 1:30:37 >
  • arkadAŞlar bende bi tane lg kc910 aldım ama bilgisayara takamıyorum. ve ayrıca flash player yüklemek istiyorum bana yardımcı olun. tşk.
  • foto cekerken denklanşör sesi geliyormu yada o sesi kapatmak için ayar mevcutmu?
  • LG Renoir KC910 ve LG GC900 bu ikisnden foto cekimi hangisinin daha iyidir , birde renoirde önündeki kameradan görüntülü görüşme yapılıyormu
  • Denklanşör sesi kapatılabiliyor ve önündeki kameradan görüntülü konuşma yapılabiliyor..
  • 
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.