Şimdi Ara

===> LG Renoir | 8 MP - VGA@30FPS - Wi-Fi - GPS - 3' <=== (111. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.299
Cevap
1
Favori
132.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: freezone_dh

quote:

YYANİ ŞİMDİ GERÇEKTEN BUU CİHAZ SUYA DAYANIKLI MI ? ÖYLEYSE N82 YERİNE BUNDAN ALACAĞIM

SORUMA CEVAP LÜTFEN

Arkadaş bizde suyun altına koyup denemedik ya.. Videoda ne görmüşsen o

• Dogru söze ne denir
  • quote:

Orjinalden alıntı: imset

özelliklede Révolvér hocam ve FİGURE nin dikatine sunuyorum. 55 sayfa bir hiç uğrunamı yazıldı acaba

kardeş yorma kendini, yorumların doğru gözüküyo, danışıklı döğüş olması da kuvvetle muhtemel, LG telefonları kaliteli üretiyo, herhalde türkiyedeki piyasayı iyi analiz ettilerki bu modelden yeterli karı edemeyeceklerini düşündüler.. Neticede adamlar bu işi para kazanmak için yapıyolar, kar edemeyeceklerse niye getirsinlerki?? bu zaman kadar getirselerdi getirirlerdi, yukarlardaki Kore ye desteğimiz yorumuna da bittim bu arada
    Zenginin parası züğürdün çenesini yorarmış, bu sayfalarda da, yurt dışında bulunan, yada bir şeklide dışardan bu telefonu edinen bir kaç arkadaşın gazına gelip ha babam bekledik gelicek türkiye ye diye, ama olmadı olmayacak maalesef... ben de sonunda aldım bi nokia 6220c, GPS mükemmel çalışıyo, kamerası harika, daha ne istiyim ki?.. Haklısın, hiç uğruna yazıldı...

• quote:

Orjinalden alıntı: Figure

quote:

quote:

YYANİ ŞİMDİ GERÇEKTEN BUU CİHAZ SUYA DAYANIKLI MI ? ÖYLEYSE N82 YERİNE BUNDAN ALACAĞIM

SORUMA CEVAP LÜTFEN

Arkadaş bizde suyun altına koyup denemedik ya.. Videoda ne görmüşsen o

bomba

• renoirimi bugün aldım sonunda. Ama içinde türkçe veya ingilizce kullanım kılavuzu yok. Nasıl elde edebilirm?
  • İşte Xenon ve Led Flaş Farkı (Sıfır Işık Çekimleridir) :

LG Renoir :

===> LG Renoir | 8 MP - VGA@30FPS - Wi-Fi - GPS - 3' <===

LG Arena :

===> LG Renoir | 8 MP - VGA@30FPS - Wi-Fi - GPS - 3' <===
  • kardeş resim çok güzel çıkmış renoir çok güzel bi tel.Nerden aldın acaba ürünü bende almak istiyorum ama tr ye bi gelmedi nerden aldın acaba
  • arkadaşlar renoirü olanlar nasıl memnun mu bende en kısa zamanda almak üzereyim.benim amacım kamera ve video açısından çok iyi olduğu için almak istiyorum.kullanan arkadaşlar nasıl fotoğraf ve video performansında memnunlar mı günlük yaşantımızda yanımızda renoir varken fotoğraf makinesi taşımamıza gerek var mı merak ediyrum fotoğraf ve video kalitesi nasıl acaba?
  • Kesinlikle gerek yok. Renoir video için de fotoğraf için de çok çok tatminkar bir cihaz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: yucelcayirGS

http://forum.donanimhaber.com/m_28388696/tm.htm

Seni şu başlığa alalım istersen
  • arkadaşlar renoir almak istiyorum istbul dışındaym bir ay sonra faln istbla gitçm doğubanktan almk istiyrm.orda fiyatlar nasıl güvenilr mi acaba?
    şimdiden tşkler...
  • quote:

arkadaşlar renoir almak istiyorum istbul dışındaym bir ay sonra faln istbla gitçm doğubanktan almk istiyrm.orda fiyatlar nasıl güvenilr mi acaba?
    şimdiden tşkler...

fiyatlar 900-1100 tl arası değişiyor zaten 1-2 yer dışında renoir satan görmedim bazen onlarda bile olmuyor.
  • peşin fiyatlarda 900 ün altına inen olur mu acaba pazarlk fiyatı var mı
  • quote:

peşin fiyatlarda 900 ün altına inen olur mu acaba pazarlk fiyatı var mı

900 e ancak kayıtsız ve klonlu cihaz alabilrsin.fiyat indirimi çok az yapar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [BLuTo] -- 25 Haziran 2009; 18:17:40 >
  • quote:

peşin fiyatlarda 900 ün altına inen olur mu acaba pazarlk fiyatı var mı

900'ün altına çok zor arkadaşım.

900 iyi fiyat olur.
  • arkadaşlar renoir ü diğer 8 mp li tellerle karşılaştırma fırsatınız oldu mu hiç acaba eğer olduysa karşılaştırmalı resimleri videoları burada bizlerle paylaşırmısınz mesela samsung s8300,innova gibi modellerle karşılaştırmanz olduysa paylaşırsanz çok sewnrm
  • quote:

arkadaşlar renoir ü diğer 8 mp li tellerle karşılaştırma fırsatınız oldu mu hiç acaba eğer olduysa karşılaştırmalı resimleri videoları burada bizlerle paylaşırmısınz mesela samsung s8300,innova gibi modellerle karşılaştırmanz olduysa paylaşırsanz çok sewnrm

http://www.gsmarena.com/8_megapixel_grand_shootout-review-296.php

Buyur, buradan bakabilirsin.
    Galip : LG Renoir
  • quote:

arkadaşlar renoir ü diğer 8 mp li tellerle karşılaştırma fırsatınız oldu mu hiç acaba eğer olduysa karşılaştırmalı resimleri videoları burada bizlerle paylaşırmısınz mesela samsung s8300,innova gibi modellerle karşılaştırmanz olduysa paylaşırsanz çok sewnrm

Cihaz ile ilgili her türlü kaynak var forumda(sayfalarca tartışıldı), biraz araştırmacı olalım lütfen.
  • 
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.