arkadaşlar bende biliyorum o siteleeri çok araştırdım yıllarca takip ettiğim siteler onlar.Ben sizin eğer yakınlarınızda arkadaşlarınızda o tellerden varsa onlarla yaptığınz karşılaştırmlar var mı diye sordum o siteler tamam güvenlir siteler ama ben genede forumdaki arkadaşların görüşlerini tercih ederm
Çevremizdeki arkadaşlarla birlikte bir araya gelip bu karşılaştırmayı bizim yapmamız gerek arkadaşım. Bu da çok zor bir ihtimal.
Herkesin çevresinde 8mpx'li çeşitli tel olmaz. Olsa bile kimse bunun için zaman ayırmaz. Sen hevesli olsan, diğeri hevesli olmaz. Bu karşılaştırmadan gerekli sonuçları almış olman gerekiyor o zaman.
Biz çekince farklı çekmeyecek ki bu teller.
UCWEB Web tarayıcısı. Gerçekten çok güzel bir tarayıcı arkadaşlar. Opera kadar iyi(belki daha iyi) ayrıca ayarlar olarak daha geniş seçenekler sunuyor.
Beyler bu telefon bildiğim kadarıyla avi formatında video kaydı yapıyor ve DivX/Xvid desteği var. Eğer bunlar olmasaydı, bunları sunabilecek, yani avi formatta video kaydetmemizi sağlayacak bir video kayıt programı yada divx/xvid oynatabilecek bir program yükeleyebilir miyiz? Java'da böyle bir imkan var mı acaba?Uzun süredir symbian kullandığım için javadan haberim yok hiç
O tür programlar java için şu anda mümkün değil ama ben 3 sene symbian kullanmış biri olarak; bu tür programların tatminkâr bir sonuç vermediğini gördüm. Gerek yok yani.
Beyler harika bir şey buldum. Alttaki videonun 3:03. dakikasından itibaren dikkatle izleyin. O zımbırtıyı Türkiyede bulabilir miyiz? http://www.youtube.com/watch?v=POVWHSghOWY
quote:
Orjinalden alıntı: KACA52
Beyler harika bir şey buldum. Alttaki videonun 3:03. dakikasından itibaren dikkatle izleyin. O zımbırtıyı Türkiyede bulabilir miyiz? http://www.youtube.com/watch?v=POVWHSghOWY
O 3.5 mm jack dönüştürücüsü. Yanında veriliyor zaten cihazın
İyi de hocam onunla fotoğraf mı çekiliyor.
quote:
Orjinalden alıntı: KACA52
İyi de hocam onunla fotoğraf mı çekiliyor.
Evet, arama cevaplamaya yarayan tuş ile çekilebiliyor
Vayy be. Kesin alıyorum telefonu. Belki full bir cihaz değil, ama çok kanım ısındı.
Renoir'i yurtdışından alıp pasaport ile kaydını yaptırma imkanım var almayı düşünüyorum ancak kullananların görüşlerini almadan kesin karar vermek istemedim.Aklımda olan bir kaç soru şöyle;
* Wireless-3g ile istediğim yerde internet bağlantısına erişmek,maillerimi kontrol etmek istiyorum.Mail lerime dosya eklemek vs. gibi ayrıntıları gerçekleştirebilir miyim?
* Dokunmatik ekranı hassasiyeti ne durumda?Storm gibi baskı yapılması gereken yada omnia gibi yavaş tepki veren bir ekran sahibi ise uzak durmalıyım...
* İşletim sistemi ve eklentileri ne durumda?Gps olarak kullanıma müsait mi?Müsaitse TR harita desteği var mı?
* Malum i-phone un pili çıkartılamıyor bu cihazın öyle bir problemi var mı?İ-phone gibi kronik kilitlenmeler yaşıyor mu?
* Yurtdışından alanlar bir operatör ile anlaşmalı mı yoksa ürünü tek olarak mı aldılar?Hangisi daha avantajlı varsa dezavantajları neler?
* Cihaz hakkında pek bilgisi olmayan birinin alması gerekebilir elinde kutusunun resmi olan biri upload edebilirse çok makbule geçer...
* Sanıyorum ürün yurtdışında piyasaya çıkalı bir hayli oluyor,yeni bir üst modeli vs. var mı?
Slm arkadaşlar İstbul dışındayım bir ay içerisinde istbula gidicem doğubanktan renoir almak istiyorum acaba istbulda oturan arkadaşlardan bilen var mı şuan doğubankta renoir mevcut mu varsa fiyatı kaç paradır kayıtsız almak istiyorum pasaportum var kayıtsız fiyatları ne kadar acaba şimdiden tşkler arkadaşlar...
Arkadaşlar renoirü alan arkadaşlar nerde forum çok hareketsiz teli alan uğramıyor foruma bi daha arkadaşlar.Fotoğraf ve video paylaşımı yapın arkadaşlar bizde bilgi edinelim.Bu tel tr de yok ama 55-56 sayfa yazı yazılmış bence bilgi paylaşımını artıralım arkadaşlar.
quote:
Orjinalden alıntı: [REC]
Slm arkadaşlar İstbul dışındayım bir ay içerisinde istbula gidicem doğubanktan renoir almak istiyorum acaba istbulda oturan arkadaşlardan bilen var mı şuan doğubankta renoir mevcut mu varsa fiyatı kaç paradır kayıtsız almak istiyorum pasaportum var kayıtsız fiyatları ne kadar acaba şimdiden tşkler arkadaşlar...
Renoir e 4-5 dukkanda rastladım fiyatlar kayıtsız veya kayıtlı 850-950 arasıydı kayıtsız renoiri pazarlıkla beraber 800 e çok rahat alabilirsin
çok saol turi kardeş 800 e bu özelliklere göre çok iyi fiyat
s. a. beyler bende bir kaç gün önce bu forumdan bi arkadaştan renoir edindim. ya bu alet on numara iyi güzelde .mevcut firmware nasıl öğrenilir yeni firmware nası atılır tema nası yüklenir tarayıcı flash dosyaları göstermiyor ya da gösteriyor ben beceremedim video paylasim sitelerinden video oynatıyomu bu alet . site görünümlerini begenmedim pc deki gibi acılmıyor sayfalar wap sayfaları gibi acılıyor bende hiç hoş değil. daha önceki telim n95ti ondaki tarayıcı bile birebir pc ile aynı görüntüde açıyodu siteleri. lg pc suite kurdum ondanda bu sorunlarla ilgili hic faydalanamadım.
renoirü olan arkadaşlara soruyorum merak ettiğim bi konu var bu tel gündüz güneş ışığı altında ekranı nasıl performans gösteriyor acaba çok parlak oluyormu görünmesi zor oluyomu acaba ekranın? şimdiden cvplayan arkadaşlara tşkler...
karşılaştırma bahsi geçmiş de, omniaHD de satışa sunuldu alan olursa o yapabilir.
ama 1500 fiyat
siz siz olun sakin yeni cikan telefonlari hemen almayin
bekleyin bir kac model yenileri ciksin ondan sonra ucuza alin pasa pasa kullanin
arkadaşlar alet güzelmiş.benim aklımda n97 samsung omnia 8910 hd de var sizce hangisi ön planda sadece foto olarak değil genel olarak.