Şimdi Ara

LG L1970HR BF 19' LCD MONİTÖR( 2ms) 2000:1 (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
232
Cevap
0
Favori
10.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar öncelikle iyi dilekleriniz için teşekkürler kasasının ince olması aslında beni de cezbeden tarafıydı.
    Eksiklik olayına gelince daha önce de söylemiş olduğum gibi benim ilk lcd monitörüm gerçi iş yerinde de lg 17 inç lcd monitörüm var ona oranla baya bi iyi.Ben tavsiye edrim bi eksikliğini görmedim. İlla ki eksiklik söylemek gerekirse masaüstünde parlaklığı 50 ye falan ayarlıyorum fakat oyunlara girerken falan 80 e çekmek gerekiyor parlaklığı. Ben dvi dan bağlayınca bu ayarı kendisi yapar düşüncesindeydim ama bence çok büyük bi eksiklik değil
  • slm
    arkadaşlar forumu okudum herkes bu monitörü almak istiyor sanırım vatan da var gözüküyor.bence bir kontrol edin
  • evet vatanda var gözüküyor hakkaten geldimi acaba yaw

http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=22241

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsloot -- 6 Ekim 2006; 16:28:13 >
  • Vatan da yok, sadece satış fiyatı yazıyo orda,
    stok ta olmadığı için sepete ekle tuşu yok.
  • bostancıdan bende onu alacaktım ama stokta yoktu

topkapıda stokta bi tane var görünüyodu

ayrıca kozyatağı bimekste bi tane var ama onun ayağı arızalı diye %10 indirim yapıyolar 590 a veriyolar
  • ben pazartesi topkapı ya gittiğimde yoktu,
    kozyatağındakinin ayağında nasıl bi problem var?
  • arkadaşlar lg 1970hr gelirse piyasalara haber verirseniz çok sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: m_runo

ben pazartesi topkapı ya gittiğimde yoktu,
    kozyatağındakinin ayağında nasıl bi problem var?

ayağı kapanmıyo diye %10 indirim yapıyolardı ama ayağında bi problem göremedik açıkçası

ama zamanımız olmadan inceleyeemdik bizde vatandan 1950sq modelini aldık 460 liraya

kozyatağı carrefourdaki bimeksete duruyor 590 a veriyolar
  • arkadaslar lg'nin turkiye distributor'u anladigim kadariyla bogazici bilgisayar. Gecen baska bi monitor sormak icin adamlara mail attim. hemen cevap verdiler. Eger bu monitor'n gelip gelmeyecegini ogrenmek istiyorsaniz mail atabilirsiniz. bilgi@bogazici.com.tr ben de lg 1970hr bf bekliyordum ama umidi iyice kestim. o yuzden yarin gidip lg l1952tsf alacam. aslinda arada ki fark gormezden gelinebilir hem fiyati da oldukca uygun ankara'da olanlar icin; demo'da 480 ytl pesin fiyati var. 1970hr bf gelse bile 700 ytl'den asagi olacagini zannetmiyorum.
  • bence iyi bi tercih olur

bizde arkadaşa kuracağımız diğer sisteme bu monitörü düşünüyoruz

bu arada lg monitörleri boğaziçimi getiriyor

normalde lg Türkiye temsilcisi digicom değilmi

yoksa o sadece tv lerimi getiriyor
  • lg'yi sadece bogazici getiriyor demiyorum ama bogazici lg getiriyor. 1952tsf mi aldim ve su anda bu monitorden yaziyorum. ben cok begendim. aldigim yerde hemen teknik serviste takip calistirdik olu piksel de cikmadi cok sukur. siddetle tavsiye ediyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ycoskun

lg'yi sadece bogazici getiriyor demiyorum ama bogazici lg getiriyor. 1952tsf mi aldim ve su anda bu monitorden yaziyorum. ben cok begendim. aldigim yerde hemen teknik serviste takip calistirdik olu piksel de cikmadi cok sukur. siddetle tavsiye ediyorum.

kardeşim foto ve bütün izlenimlerini sunarsan çok sevinirm şimdiden saolasın
  • quote:

kadıköy e yarın gitmeyi düşünüyorum, hangi firmaydı?
    açık halde bulabilirsem birde yakından görmek istiyorum.

Ben bugün gidip aldım 1952TSF modelini 475di biraz daha kırdırdım 466 ya aldım Kadıköy exe bilgisayardan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Peja

quote:

kadıköy e yarın gitmeyi düşünüyorum, hangi firmaydı?
    açık halde bulabilirsem birde yakından görmek istiyorum.

Ben bugün gidip aldım 1952TSF modelini 475di biraz daha kırdırdım 466 ya aldım Kadıköy exe bilgisayardan.

Aldım sonunda 1952TSF yi, bende exe den aldım ama açıp deneme şansım olmadı,
    allahtan ölü piksel çıkmadı ama çıksaydı hoş olmazdı, kadıköy de sadece exe bilgisayarda bulabildim zaten,
    içinden dvi kablosu da çıkıyor, gümüş-siyah modeli yani alt ayağı siyah olan modeli aldım, hepsiburada.com daki
    resimde alt tarafı dahil her tarafı gümüş renk idi ama o yoktu ellerinde.

hasanalia arkadaşın dediği gibi parlaklık ayarı biraz sorun olabiliyor ve birde tuşlarının yeri biraz kötü konumlandırılmış sanki,
    tüm bunların dışında özellikleri ile fiyatını hakeden bi model.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m_runo -- 8 Ekim 2006; 1:59:48 >

• m_runo bende ayağı gümüş modelini aradım ama bulamadım ama olsun yine de güzel
  • evet gümüş olmasada güzel,

parlaklık sorunu için de tanımlanmış modları kullanabiliirsin,
    masaüstü için kendi ayarıın kaydedersin oyunlara gireceksen de diğer moda geçebilirsin,
    aksi taktirde beyaz ağırlıklı sayfalar çok parlak oluyo,
    gündüz pek sorun olmuyo ama akşamları gözü alıyo biraz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m_runo -- 9 Ekim 2006; 0:50:52 >
  • yarın bende galiba samsung 205bw alacağım uzun araştırmalarımın sonucu bunu seçtim
  • lg1970 gelmedimi hala yaw
  • quote:

Orjinalden alıntı: msdmadaxe

yarın bende galiba samsung 205bw alacağım uzun araştırmalarımın sonucu bunu seçtim

bende 940bw den sonra 20" olsa daha iyi diyorum ama
    yeterlimi büyüklüğü
    ben görmedim daha da ondan soruyorum bide benQ var onuda övüyolar bilgi verirsen sevinirim kapasiteleri ni biliyorum ama görüntü kalitesi nedir bilmiyorum şimdiden sağolun
  • yok arkadaş yok
    ctesi gittim geme vatana hala o bozuk olanı duruyor.hiçbirşey de söylemiyorlar nezmn gelir.gelsede 1-2 gun ıcınde biter dediler ztn. stoklarına fazla alamıyorlarmıs.sonucta sadece o malzeme yok yeteri kadar da yer yyok...

daha iyisini bulana kadr bekelrım o ayrı :)
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.