Şimdi Ara

LG L1970HR BF 19' LCD MONİTÖR( 2ms) 2000:1 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
232
Cevap
0
Favori
10.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gelir merak etmeyin.Bence bu sefer talep fazla olduğundan epeyce ithal ederler ancak ithal kuru yüksekse eski fiyatlardan almayı beklememek lazım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hasanalia

pontiac tahminime göre ankaradaki son 1970hr yi sen aldın çünkü ankarayı bimeks dahil alt-üst ettim ama monitör yok

daha önce de dediğim gibi dede bey (dfs bilgisayar) bi telefon açtı 10 dakika sonra geldi. hatta ben burdan yola çıkarak stoğun fazla olduğunu falan bile düşünmüştüm. :) kader kısmet işi. tabi dfs bilgisayar da sağ olsun.

quote:

Orjinalden alıntı: loger

NASIL PEKİ MEMNUNMUSUN MEMNUN OLMADIĞIN ŞEYLER NEY LÜTFEN İÇTENLİKLE YANITLA

cidden çok memnunum. film (vcd,dvd,divx...) performansı müthiş. daha önceki mesajımda yazdıklarımın tekrarı gibi olacak ama olsun renkler çok canlı. çözünürlük çok iyi.bundan önceki monitörüme göre (philips 190xfb) çok çok çok önde. şimdi philips ile izlemiş olduğum tüm filmleri tekrar seyrediyorum. philips ile farkında olmadan işkence çekmişim. (philips de iyiydi ama kontrastı çok berbatmış.) şimdi oyun falan oynarken dikkatle baktımda tepkime süresinin farklılığı philipse göre hemen farkediliyor. hemen bazı arkadaşlar çıkıp 12ms in altı farkedilmiyormuş falan demesin. bal gibi farkediliyor. aç bakalım bir quake oyna ikisiyle de farkediliyor mu farkedilmiyor mu?

monitör internet sitelerinde gördüğünüzden daha şık. çok oturaklı duruyor. yere sağlam basıyor. ultra slim olması müthiş. ortalama 2 parmak kalınlığında. Allah'a şükür ölü pikselim yok. philipsi aldığımda birde 20 ytl dvi kablosuna para vermiştim ama lg de beraberinde geldi. müşteri memnuniyeti farklı bir şey. o yüzden de mutluyum.

adaptör,dvi bağlantılarının olduğu yer çok hoş. kablolar kalabalık yaratmıyor. yükseklik ayarı falan çok akıllıca düşünülmüş. ancak gönül tabi biraz daha esnek olmasını dilerdi.

gözümü falan da hiç yormuyor. günde 10-12 saat başındayım hiç farkında olmuyorum. crt de iken 2 saat geçince sulanma kızarma başlardı.(tabi bu lcd lerin genel faydası)

aslında fotograf makinesinin hafıza kartını bi bulabilsen bir kaç foto çekip yollayacağım ama bi türlü bulamadım. bulursam ilk iş resim koymak olacak.

bunlar dışında sormak istediğiniz bir şey olursa buralardayım.

ya birde her gören çok güzelmiş. falan diyor valla korkuyorum nazar değecek. tek sıkıntım şimdilik bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pontiac -- 23 Eylül 2006; 0:39:36 >

• aman allah nazarlardan saklasın arkadaşım benim sormak istediğim duvara asma aparatı varmı beraberinde sanki öle bişey okumuştum yanında var diye ama emin değilim şuan hayırlı olsun ölü pikselsiz uzuuuuu......nn bir zman kullanman dileği ile
  • quote:

Orjinalden alıntı: magicofgs

aman allah nazarlardan saklasın arkadaşım benim sormak istediğim duvara asma aparatı varmı beraberinde sanki öle bişey okumuştum yanında var diye ama emin değilim şuan hayırlı olsun ölü pikselsiz uzuuuuu......nn bir zman kullanman dileği ile

evet evet var. aslında ben de duvara asmayı planlıyordum. fakat valideyi bir türlü razı edemedim.

iyi dileklerin için çok sağ ol...
  • sende saol pontiac yalnız valideyi ikna edebilirsen duvarda da süper durur hele film izlerken düşenemiyorum ne yap et ikna et ;)
  • yaw alsakmı acaba dolarda yükseldi şansa bak hay allah kahretsin !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • quote:

yaw alsakmı acaba dolarda yükseldi şansa bak hay allah kahretsin !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Alalım Kardeş Alalım Sonuçta Uzuun Yıllar Kullanıcaz Yaniii....
  • quote:

Orjinalden alıntı: ogameci

quote:

yaw alsakmı acaba dolarda yükseldi şansa bak hay allah kahretsin !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Alalım Kardeş Alalım Sonuçta Uzuun Yıllar Kullanıcaz Yaniii....

alalım tabii de bu aralar bu monitörü bulmak baya bi mesele
  • Ben 2 ay önce aldım. Performansı çok iyi her türlü uygulamalara uygun kontrast ayarlanabiliyor ve renklerin keskinliği gözle görülür şekilde fark edilebiliyor. Şu ana kadar 2 yarı ölü piksel çıktı monitörde. Aldığım hafta mavi renkte yarı ölü piksel çıktı. Bir iki hafta sonra o kayboldu şu anda kırmızıyla geçinip gidiyoruz
  • Boğaziçi bilgisayarın monitör kataloğunda 1600:1 yazıyo. Ancak kolinin üzerindeki etikette 2000:1. Demek ki "bildirimde bulunulmadan özellikleri değiştirilebilir" ibaresi gerçek olmuş
  • 2 ay önce 384$+kdv (716 ytl) vatan bilgisayardan aldim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hasanalia

demo dediğin demo bilgisayar ise orada 367+kdv ayrıca ürün dfs bilgisayarın web sitesinde gözükmüyo ankaradayım fakat ürünü bulamadım bu arada mavi bu ürünün 2 yıl ölü pixel garantili olduğunu söyledi bana ama ne yazık ki ellerinde yok bi de kullanan arkadaşlara sorum duvara bağlantı aparatı çıkıyo mu kutudan?????

edit:pardon nakit fiyatını görmemişim demo da nakit 336+kdv
    Duvar montaj aparatı çıkıyo
  • ben de lcd almaya yeni karar verdim, hemen arastirmalara basladim ve burasi arastirmalarin bittigi yer oldu. bu monitoru buldugum yerde alacam. insallah bir yerlere gelir, ben yarin gidip bimeks'e dfs'ye sormayi dusunuyorum.mavi'de filan da sansimi deneyecegim. Bi sansimizi deneyelim, degil mi?Bu arada eger biryerlerde bulan-alan olursa hemen buraya yazsin ki biz de nasiplenelim. hadi hayirlisi!
  • quote:

Orjinalden alıntı: ycoskun

ben de lcd almaya yeni karar verdim, hemen arastirmalara basladim ve burasi arastirmalarin bittigi yer oldu. bu monitoru buldugum yerde alacam. insallah bir yerlere gelir, ben yarin gidip bimeks'e dfs'ye sormayi dusunuyorum.mavi'de filan da sansimi deneyecegim. Bi sansimizi deneyelim, degil mi?Bu arada eger biryerlerde bulan-alan olursa hemen buraya yazsin ki biz de nasiplenelim. hadi hayirlisi!

Maviyi,Dfs'yi Bilmiyorum Kardeş Ama Vatan Bilgisayar'dan Alırsan iyi Olur Çünkü ilk 30 Gün "0" Ölü Piksel Garantisi Veriyor..!

Bende Senin Gibi Sabırsızlıkla Bekliyorum, Tüm Bilgisayar Mağazalarını
    e-mail Bombardımanına Tutuyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ogameci

quote:

Orjinalden alıntı: ycoskun

ben de lcd almaya yeni karar verdim, hemen arastirmalara basladim ve burasi arastirmalarin bittigi yer oldu. bu monitoru buldugum yerde alacam. insallah bir yerlere gelir, ben yarin gidip bimeks'e dfs'ye sormayi dusunuyorum.mavi'de filan da sansimi deneyecegim. Bi sansimizi deneyelim, degil mi?Bu arada eger biryerlerde bulan-alan olursa hemen buraya yazsin ki biz de nasiplenelim. hadi hayirlisi!

Maviyi,Dfs'yi Bilmiyorum Kardeş Ama Vatan Bilgisayar'dan Alırsan iyi Olur Çünkü ilk 30 Gün "0" Ölü Piksel Garantisi Veriyor..!

Bende Senin Gibi Sabırsızlıkla Bekliyorum, Tüm Bilgisayar Mağazalarını
    e-mail Bombardımanına Tutuyorum...

bunu soyledigin iyi oldu, sagolasin kafama takilan tek sey oydu, lg'nin olu piksel garantisi vermemesi. vatan'in boyle yapmasi cok iyi olmus. aman monitor gelirse haberiniz olursa buraya yazin.

• İSTANBUL'DA nerde bulabilirim ?

Heryeri aradım kimsenin elinde kalmamış...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fefe

İSTANBUL'DA nerde bulabilirim ?

Heryeri aradım kimsenin elinde kalmamış...

"Şuan" İçin Mümkün Değil Kardeş
  • son durum nedir?
    yok mu hala?
  • quote:

Orjinalden alıntı: m_runo

son durum nedir?
    yok mu hala?

Durum Hala Aynı..
  • bu monitörü forumda alacak olan kaç kişi var ?
    birleşip te distributor den sipariş mi versek, alacak olanlar çok olursa getirtmeleri daha çabuk olabilir belki,
    böylece bayi fiyatına da alınabilir bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m_runo -- 29 Eylül 2006; 13:20:30 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.