Şimdi Ara

LG L1970HR BF 19' LCD MONİTÖR( 2ms) 2000:1 (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
232
Cevap
0
Favori
10.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu monitörden iyice ümidi kestim geleceği fln yok bu monitörün bugün aradım yine ithalatçı firmada bile yokmuş daha ne diyim ....

m_runo dediğin olabilir ancak yine uzun sürer bu iş eğer 1 hafta içinde olcak bir işse ben varım daha uzun sürecekse ben yokum hatta bunun yanıtını bugün alabilirsem iyi olucak çünkü bugün yada yarın artık alıcam monitör bu böyle olmaz bekle bekle nereye kadar
  • ben de beklemekten sıkıldım ama biraz daha bekleyebilirim. Eger birlesip distributor'den almak gibi birsey olacaksa ben varim.
  • bende varım dedim birleşip almaya ancak benim peşin alamamak gibi bir derdim var yani taksitle alabilirim ancak o yüzden eğer sadece nakit alınabilecekse bende nakit alabilecek maddi güç yok malesef :(
  • magicofgs , aslında ben de senin gibi düşünüyorum
    yani 1 hafta içinde olacaksa beklenir ama daha fazlası zor beklenir
    acil olarak almam lazım artık çünkü bi haftadır monitörsüz kaldım
    eski crt arızalı, dolayısıyla bende vazgeçtim sayılır,
    bu gidişle bekleybildiğim kadarıyla bekleyecem ve
    sonunda başka bi model alıcam sanırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: m_runo

magicofgs , aslında ben de senin gibi düşünüyorum
    yani 1 hafta içinde olacaksa beklenir ama daha fazlası zor beklenir
    acil olarak almam lazım artık çünkü bi haftadır monitörsüz kaldım
    eski crt arızalı, dolayısıyla bende vazgeçtim sayılır,
    bu gidişle bekleybildiğim kadarıyla bekleyecem ve
    sonunda başka bi model alıcam sanırım

Arkadaşlar 8-10 Kişi Birleşip Olacak İş Değil Adamlar Bir Nakliyede

8000-10000 LCD Getiriyor Ki Daha Ne Zaman Geleceği Belli Değil Belli Olması Durumuda Artı 10 Gün Geçer Bende Lanet Olsun LG'ye Deyip

BENQ FP93GX Aldım 2 Ms 700:1 Kontrast.
  • valla ben beklemekten sıkılıp ankara demo bilgisayardan 475 YTL ye gidip LG 1952TSF aldım gayette memnunum
  • quote:

valla ben beklemekten sıkılıp ankara demo bilgisayardan 475 YTL ye gidip LG 1952TSF aldım gayette memnunum

bende aynısını yapacam galiba,
    1952 hakkında biraz bilgi verebilir misin?
    nasıldır? foto koyabilir misin? oyun,film vs.. de nasıl?
  • hafta sonu bilgisayardan uzaktaydım en kısa sürede fotoları vs. bilgileri eklemeye çalışacağım
  • yorumlarını bekliyorum, ona göre alıcam
  • Öncelikle ben çok memnun kaldım bundan önceki monitörüm philps 107T5 idi ama gerek işyerinde gerekse arkadaşlarda bi çok lcd deneme fırsatım oldu. Bu monitöre gelince 1400:1 kontrasttan olsa gerek görüntüler çok keskin ve net. 8 ms olmasından başta korkmuştum fakat forumda dolaşan 12 ms den altını insan gözü algılayamaz lafını bende kabullendim çünki gerek oyunlarda(serious sam, nfs most wanted, half life 2) gerekse filmlerde (divx, dvd) en ufak bi ghosting yok. Çok şükür ölü pixelde çıkmadı. Tasarım olarak ayağın siyah olması dışında bi kusuru yok (monitörün kendisi gümüş gri)Plastik kalitesi olarak bence fiyatına göre gayet başarılı. Ben dvi dan bağladım. Kutudan dvi kablosu çıkıyor. Ama duvara bağlama aparatı çıkmıyor ne yazık ki. Ayrıca kutuda driver cd si ve 15 pin D-sub kablosu da var. Eğer acilen monitör alman gerekiyorsa bende 1970 hr yi bekleme bu monitörü al hem fiyat olarak da makul demo bilgisayardan peşin 475 ytl ye aldım. Bi kaç yerden edindiğim duyumlara göre zaten 1970 hr daha pahalı gelicekmiş ama dediğim gib duyum kesin bilgiler değil. Umarım aklındaki soruları cevaplayabilmişimdir. Cevaplayamadığım soruların var ise buraya yazabilirsin...
    quote:

Orjinalden alıntı: m_runo

yorumlarını bekliyorum, ona göre alıcam

• yorumlar için teşekkürler,
    monitör ün fotolarını da çekme şansın varsa
    buraya yada pm ile gönderirsen çok makbule geçecek.

gül güle kullanman dileğiyle...
  • bende almayı düşünüyorum baya araım ama çoğu yerde tükenmiş distribitörden alma fikri çpk güzel biryerlere gelirse haberimiz olsun en uygun fiyata en uygun garanti ile alalım 15 içinde inşallah sahibi olacağım
  • şu zamanda w.screan olmayan alınmaz arkadaşlar benQ yada samsung 20" derim ben
  • tabi bunu fiyatından doloyı sölüyorum ayrıca v.sonic te nerdeyse aynı fiyat madem öle oldan alınhttp://www.tomshardware.com.tr/display/20060407/bahar_2006_lcd_koleksiyonu-32.html
  • @m_runo

Bu akşam fotoları eklerim fotoğraf makinesi bulim die uğraştım ama bulamadım neyse ceple çekerim artık

@palakash

valla lcd almaya karar verince ben de ilk olarak wide düşünüyordum taaki wide monitörü teknosada görünceye kadar eni baya bi geniş ama yükseklik neredeyse 17 inç monitörlerle aynı kullansam memnun kalırmıydım bilmiyorum ama bende ilk intibaı iyi olmadı forumda bi çok kişiye de aynısı olmuş
  •  LG L1970HR BF 19' LCD MONİTÖR( 2ms) 2000:1

LG L1970HR BF 19' LCD MONİTÖR( 2ms) 2000:1

LG L1970HR BF 19' LCD MONİTÖR( 2ms) 2000:1

arkadaşlar fotoğraf kalitesi için peşinen özür diliyorum monitörü olduğundan da kötü gösterdi ama şekli şemali konusunda fikir verir sanırım son resimde görüntü fotoğraf makinesinin azizliği yüzünden bulanık gözüküyo ama aslında öyle değil bilgilerinize

• hasanalia kardes hayırlı olsun bende LG 1952TSF almayı dusunuyorum bugun senin aldıgın gibi 475'e buldum ama kararsız kaldım 1-2 gune kadar kesin kararımı verecegim bi eksikligini gordun mu bu monitorun Tavsiye edermisin.
  • hasanalia, resimler için çok teşekkürler
    çerçeve si baya ince ve şık duruyor.

Mecidiyeköy de bi kaç yere sordum ama bulamadım bu modeli,
    Peja, sen aynı fiyata nerden buldun ?
    1970 bi hafta içinde gelmezse bu modeli almayı düşünüyorum.
  • Ben kadıkoy de buldum
  • kadıköy e yarın gitmeyi düşünüyorum, hangi firmaydı?
    açık halde bulabilirsem birde yakından görmek istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m_runo -- 6 Ekim 2006; 2:30:45 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.