Şimdi Ara

Lg k10 aldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
2
Favori
7.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet forumdaşlar uzun zamandır 700 900 tl civarı güzel bir android telefon bakıyordum asus zenfone 2 laser 5,samsung j2,j5,reeder p10,lg stylus,lg beat,lenova p70,lenova s90 felan derken en son bu telefonda karar kıldım.Bildikleri bir anlatıyım bakem bugün işsiz günüm

[size=3]Telefonun teknik özellikleri:
    EKRAN = Ekran boyutu :5.3inç ıps lcd ekran............Ekran çözünürlüğü:720*1280hd..........Ekran dayanıklılığı:Gorilla glass 3
    DONANIM =Ana işlemci(cpu):Octa-Core 1.3 GHz ARM Cortex-A53............Yonga seti(chipset):MediaTek MT6753...........Cpu çekirdeği:8 Çekirdek........Android:6.0
    Grafik işlemcisi:Mali-T720 MP3.............Ram:2gb............Depolama:16gb(5gb sistem kullanıyor,11gb boş alan kalıyor)..........Hafıza kartı:Max 32gb
    BAĞLANTILAR = Nfc var............Bluetooth 4.1 var.............. Sim girişi :Nano sim.............2g,3g,4g var.(4.5g destekliyor.)
    KAMERA = Arka kamera :13mp,1080p 30fps video.............Ön kamera :5mp,1080p 30fps video,sanal flaş,sesli komut,seri çekim v.s var.
    TASARIM = Gövde:plastik, çercevesi(kenarlar):metal...............Kalınlık:8.8mm Renk olarakda Mavi ve beyaz seçenekleri var.

Son olarak,sistemi gayet güzel,bu fiyatlarda normal gibi geliyor bana sistemi,işlemcisi gayet iyi 1 aydır telefonu kullanıyorum ufacık bir kasma,donma yok.
    Oyun performansı:da iyidir.Grafik işlemcisi güzel işlemciside gb gb zaten.Örnek verecek olursam asphalt 8 oyununu yüksek ayarlarda çok akıcı bir şekilde oynuyorum.
    Depolama:16gb, zaten android 6.0 ile kurulu çıkıyor.Bellekten çok az kırpıyor sistem.Gayet yeterli,ayrıyetten 32gb max bellek kartıda takılabilir.
    Pil ömrü :Bu telefonun 2300miliamper pili var az gibi geldi bana ama gerçektende az aslında bir 3000 4000mah yakışırdı yanlış yapmış lg ama yineden memnunum,pili gayet yeterli geliyor bana sabah doldursam gün boyu internet,facebook,youtube takılıyorum %50 ye felan geliyor.Hiç ellemesen 3 4 gün dayanıyor.He birde belki duyan vardır bazı telefonlarda menüsü felan yok hani sadece sağ sol geziniyorsun,Anlamayanlar lenova p70 yazsın youtube anlarlar o telefonda öyle idi işte böyle olunca daha az pil tüketiyor bu telefondada ekran ayarlarında normal mod var ve Büyük yazı moduydu yanlış hatırlamıyorsam var.Seçince yazılar büyüyor ve menü olmuyor, ve pil tüketimindede bayağı düşüş oluyor farkettim.

Gayet hoş güzel bir telefon,çıkalı 1 ay oldu telefon zaten bakalım şuan için fazla gören alan yok tutlucakmı zaman gösterecek ama bu fiyatlarda alabileceğiniz bir akıllı seçim Kıyaslama olarakda lenova p70 var 4000mah ama 4.5 g desteklemiyor.Lg stylus ve lg beat var ama çok tanıdıklarım aldı alanlar memnun değil hele stylusunu işlemcisi felaket 1 aydan sonra yavaşladı arkadaşımınki,zenfone 2 laser 5.5 var 3000mah pili,1.2 işlemcisi ,16gb hafıza,2gb ramı var,ama bana boyutu büyük geldi 5.5 inç ve bana biraz kaba durdu.Zenfone 2 nin 5.inçliğide var ama onuda şikayet eden çok,yavaşlayor diyorlar ve kırmızıdan başka rengini bulamadım,lenova s90 var fena değil gayet hoş kibar,ıphone 6 nın tıpatıp benzeri nerdeyse,32gb dahili hafızası, var ama tek renk beyaz ve android 5.1 de kaldı ve fiyatı 1000 tl ve lg k10 da karar kıldım.Şimdi bu konuyu niye açtım bilmiyorum neden bu kadar yazdım uğraştım onuda bilmiyorum 1000 satır kim okur ama neyse konu yoktu k10 hakkında bende bir açayım dedim yazdık artık paylaşalım bakalım...

• Ben sony xperia c4 almya gittim. Israrla bu telefonu onerdikleri icin kararsiz kalip almadim. Eve gelip tekrar arastirdim ve sony yine mantikli geldi. Fiyatina gore iyi olabilir ama piyasada bu aralikta cok iyi f/p telefonlari var. Bu nedenle yildiz olma ihtimalini dusuk goruyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun.Android 6.0 olduğuna emin misin hocam bazı sitelerde 5.1 yazıyor.Micro SD karta uygulama taşıma var mı? Cevaplarsan sevinirim.Birkaçta ekran görüntüsü atarsan iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenerli1965

Hayırlı olsun.Android 6.0 olduğuna emin misin hocam bazı sitelerde 5.1 yazıyor.Micro SD karta uygulama taşıma var mı? Cevaplarsan sevinirim.Birkaçta ekran görüntüsü atarsan iyi olur.

Yakında atarım hocam s.s evet öyle yazıyor ama fabrika çıkışlı android.6.0 micro sd taşıma v.s herşey var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cleveland Cavaliers

mok gibi telefon iphone 5s daha iyi

Ooooo zengin binbaşım verde bir 1500 tl de ıphone 5s alayım
  • Assasin51 kullanıcısına yanıt
    Beklemedeyim hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerli1965 -- 2 Mart 2016; 17:24:04 >
  • Assasin51 kullanıcısına yanıt
    Lenovo p70 ile lg k10un LTE kategorileri ayni.
    Ikisi de LTE cat4 baglantiya sahipler.
    Kendi cihazin 4.5Gye uyumlu ve lenovo p70 uyumlu degil diyorsan yanlisin var.
    Aslinda iki cihaz da teknik anlamda uyumlu degil.
    4.5G 300mbit indirme hizi sunar. Hem k10 hem de p70 150mbite kadar indirme hizina sahip.
    Lenovo p70in yazilimi kotu. Stabilitesi yok ama salt performans olarak k10dan iyi bir cihaz. Lenovo android marsmallow ile sorunlari duzeltecegini belirtti.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 3 farklı model satılıyor. Dikkat etmek lazım.

1 GB RAM
    1.5 GB RAM
    2 GB RAM
  • 10 gün evvel Vatan'dan 899TL ya K10 LTE siyah modelini satın aldım. (LTE, 4.5g li en üst modelidir) LG Türkiye garantili

Artıları;
    + Ele çok iyi oturuyor. 5.3" ekran ama kaba değil. Kenar kavisleri mükemmel. Arka yüzey ve desenler çok klas duruyor.
    + Ekrana çift tıkla ekranı açıp kapayabiliyorsun. Gayet pratik. Home tuşu eksikliğini hissettirmiyor.
    + 1.3ghz işlemci ile telefon gayet hızlı. Donma-takılma yok!
    + Yanlarda herhangi bir tuş olmaması yanlış basmaları engelliyor, rahat kullanım sağlıyor.
    + LTE versiyonu 4,5g ye geçildiğinde sn'de 150mbit indirme yapabilecek.(class 4)
    + 2300mAh lik bataryası ile 1 günü rahat rahat çıkarıyor.
    + Dokunmatiği bütün LG modellerinde olduğu gibi mükemmel.
    + Telefon 139gr ama insana sanki daha hafifmiş hissi veriyor. Tasarımdan herhalde.
    + Test ettim. Telefon görüşmesinde sesin size gelişi ve sizden karşıya gidişi mükemmel. Kristal gibi ses derler ya. Çok beğendim.
    + 2GB ramin 1GB'ı boş geliyor. Bence çok iyi.
    + Ana menüsünün olması iyi. Ana ekranda kargaşa olmuyor.(Lenovo S90'da ana menü yok)
    + 16GB hafızanın 10.4GB'ı kullanıcıya ayrılmış. Gayet iyi. Ayrıca 32GB hafıza kartlarını destekliyor.
    + Marshmallow 6.0 sürümü yüklü geliyor ve hemen çeşitli güncellemeler alıyor.

Eksileri;
    - Kamera çekim kalitesi vasat. 13mp'in hakkını kesinlikle vermiyor. Kamera kalitesi çok önemli diyen bu telefonu almasın.
    - Şarj olma süresi 3 saati buluyor.
    - Ekran gayet net fakat HD ekran olmasına rahmen renkler biraz soluk-mat. Rahatsızlık vermiyor ama dikkat çekiyor.

Bu telefonu alırken kesinlikle LG Türkiye garantili K10 LTE modelini alın. Aynı telefonun alt 2 modeli daha var fiyatına aldanıp kazıklanmayın.
    Sonuç olarak bu telefonu rahatlıkla tavsiye ederim. Bu ay piyasaya çıkmış bir telefon için 800TL'lı rakamlar gayet iyidir. Bir de üstüne LG kalitesi.

• Bu tasarımı g4 te kullanmadı ya

• soran2 S kullanıcısına yanıt
    10 gün evvel Vatan'dan 899TL ye aldım demişsin.
    En sondada mesajına " Bu ay piyasaya çıkmış bir telefon için 800TL'lı rakamlar gayet iyidir. Bir de üstüne LG kalitesi. "
    Bunu eklemişsin :) Oldumu 899 Tl ye 800 lü fiyat demek :)
    Nasıl psikolojiyle oynuyorlar..
  • brynrdg kullanıcısına yanıt
    Satış psikolojisine aldanmayacak kadar zekiyim merak etmeyesin kardeşim

Ben tavan fiyattan satın aldım. Biraz daha uyguna yani 800-900 arasına bu telefona sahip olabiliyorsun. O yüzden 800 lü rakamlar diye belirttim. Kapişş

• soran2 S kullanıcısına yanıt
    Ahahahaha zekanıza laf etmedim ama hadi öyle olsun kapişş :)
  • LG K10 LTE ;

Asphalt 8 yükledim ve oynadım. En ufak bir donma olmadı. Isınma yok denecek kadar az oldu. Meraklılarına duyurulur.

• Merakla beklediğim konu. Tam olarak merak ettiğim her şeye değinilmiş. Yazıyı da tek tek satır atır okudum ellerinize sağlık :)

2300 mAh çok kafamı kurcalıyordu 1 günü rahat çıkartsın yeter benim için. zira öyle de oluyormuş.
  • Sp615 ve full hd ekran lg g4 beat aynı fiyat... 16 gb ve 512 daa fazla ram olması için hd ekrana katlanılır mı ? Kamera performanslarinda çok fark olacağını sanmam , ben beat alırdım açıkçası... Genede iyi günler de kullanın..

• quote:

Orijinalden alıntı: serty23

Sp615 ve full hd ekran lg g4 beat aynı fiyat... 16 gb ve 512 daa fazla ram olması için hd ekrana katlanılır mı ? Kamera performanslarinda çok fark olacağını sanmam , ben beat alırdım açıkçası... Genede iyi günler de kullanın..

8gb telefonla hiç bişey yapamazazsın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TUFF GONG

quote:

Orijinalden alıntı: serty23

Sp615 ve full hd ekran lg g4 beat aynı fiyat... 16 gb ve 512 daa fazla ram olması için hd ekrana katlanılır mı ? Kamera performanslarinda çok fark olacağını sanmam , ben beat alırdım açıkçası... Genede iyi günler de kullanın..

8gb telefonla hiç bişey yapamazazsın

Valla benimki de 8gb, 32gb microsd taktım son derece yeterli oldu bi sıkıntı görmedim ... A7000 telefonum bu arada... 16 olsa daha iyi olurdu orası ayrı...

• Hocam telefonunuz hayırlı olsun.İyi günlerde kullanın.Ana konusunu açmıştım.Beklerim oraya Otg destekliyor mu cihaz en çok onu merak ediyorum.
  • Urbanrevolt kullanıcısına yanıt
    Eyvallah. En kısa zamanda otg`yi deniyorum.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.