Şimdi Ara

Lg k10 aldım (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
2
Favori
7.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bide alieexpres urunleri gelince onuda bilgilendirirmisin bende oyle yapacak gibiyim kalite sorunu varmi ogrenmem lazim tesekkurler simdiden .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahmel12 A kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler ilk müsait olduğum durumda deneyeceğim. Ürünler geldiğinde fotolarını ve kanaatlerimi buraya yazacağım.

• soran2 S kullanıcısına yanıt
    tesekkurler beklemediyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmel12 -- 2 Nisan 2016; 6:48:30 >
  • K10 mu yoksa general mobile g5 mi almalıyım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bu telefon çift hatlı mı? özelliklerde yok diyor ama bir arkadaşın eşine aldık çift hatlı olduğunu söylüyor...

hepsiburada dan ithalatçı garantili aldık. telefon özelliklerinde LG K10 LTE yazıyor. doğru mu?? ram bellek bilgisine erişmek istiyoruz ama bulamadık. 2 gb ram değilse iade edeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TriaThlon

arkadaşlar bu telefon çift hatlı mı? özelliklerde yok diyor ama bir arkadaşın eşine aldık çift hatlı olduğunu söylüyor...

hepsiburada dan ithalatçı garantili aldık. telefon özelliklerinde LG K10 LTE yazıyor. doğru mu?? ram bellek bilgisine erişmek istiyoruz ama bulamadık. 2 gb ram değilse iade edeceğim.

Hocam 2gb rami var ben kullandim sattim telefonu 4g destekliyor bendeki tek hatliydi

• lg k10un ön kamerası nasıl?
  • Yardim edin litfen ben bu nu nfc var diye aldim ama bulamadim lte modeli k430tr

• Bende aldım bu telefonu. Genel olarak iyi ama benim sansima heralde arizali denk geldi. Ay da bir iki defa oluyor ama bu ariza her neyse. Birisi aradiginda telefon çalmıyor. Ses tamamen acik olmasina ragmen. Youtube de oynatım sirasinda hata olustu diyor videolar acılmiyor. Telefonu kapatip acinca duzeliyor. Servise versemmi vermesemmi dusunuyorum.

• NFC ile ilgili LG ye sordum. Cevap aşağıda.

"LG Destek: Kontrollerinizi sağladığınızda cihaz modelinde Nfc özelliği bulunmamaktadır.Web sayfamızdaki hatalı bilgilendirme için özür dileriz.Tarafımıza bilgilendirme sağladığınız için teşekkür ederiz.İlgili birimlere iletilmiştir."

Saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmel12

kardesim telefona total commanderi indir onun arkasindan usb stick diye bi uygulama daha var onuda indir okur . uygulamalarin kaplayacagi alan en fazla 10mb .

Dostum ayrintili bilgi verebilirmisin usb stick uyg bulamadim

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.