Şimdi Ara

Lg k10 aldım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
2
Favori
7.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: soran2

Rahatlıkla Asphalt 8 oynuyorum diyorum 3-4 tarayıcı açtığında kasıyor mu diyorsun

Yok kardeş yok alette kasma falan yok daha kaç kere söyleyecem

Benim için yeterli, emin olmak istedim, tarayıcı benim için önemli, iş icabı kullanıyorum mevcut telefonum 1 gb ram olduğu için 3 sekme açtığım zaman 1 i mutlaka arka planda kapanıyor ve ben tekrar şifre vs.. giriş yapmak zorunda kalıyorum, bu durum da can sıkıcı ve uğraştırıcı oluyor. Oyun hiç önemli değil benim için, en son ne zaman oyun oynadım telefonda onu bile hatırlamam...

• quote:

Orijinalden alıntı: Cakirahmet

quote:

Orijinalden alıntı: system electronıc

quote:

Evet haklısın. İlanları şimdi gördüm. Dikkatimi çekti benim telefon siyah fakat 2.el ilanlarının hepsi beyaz renkte. Var bir bit yeniği.
    Ama sonuçta bende mevcut . İncelemesini de yapıp yayınladım. Artıları eksileri belli. Telefon gayet iyi. Sebep ne olabilir ben de merak ettim.

Cihaz çok hoşuma gitti,kasası, ekran kasa oranı, ekran boyutu vs... benim işimi görür diye tahmin ediyorum. Biraz daha beklesem mi acaba bilemedim.

Hocam ben de bekleme taraftarıyım. Ha cihazı bizzat inceledim gerçekten çok başarılı buldum en azından benim tüm işimi görür. Sadece "küçük bir miktar" kalitesizlik hissi veriyor. Ya da bana öyle geldi. Şu ihtimali de düşünmekte fayda var. Bu orta segment sayabileceğimiz 800-1000 TL arası telefonlar yavaş yavaş ideale dönüyor.

G4 Beat & Stylus lardaki eksikler kısmen K10 da kapatıldı
    Samsung J5 2016'yı tanıttı. O leş J5'i makyajladı 2 GB Ram 16 GB Dahili hafıza +3100 mAh batarya sunuyor.
    HTC de çıkardı ama tasarımını hiç beğenmedim.
    SONY'i de beklemek istiyorum ben.

Sadece SONY kaldı. M4 Aqua'nın herşeyi güzel 8 GB dahili hafıza vasattı. Ona bile 2 gün şarj vaad ediyorlardı. Bence beklemekte fayda var.

1 yıllık cihazlar hep bu fiyatta. K10 Başı çekti bakalım Güzel cihazlar geliyor. Hepsi bu şekilde olursa sanırım kalite işi artacak.

Ben ilk gördüğüm zaman çok dikkatimi çekti, k10 diye bir modelin varlığından bile haberdar değildim. Şuan sadece fiyat konusu kafamı kurcalıyor, LG nin fiyat politikası belli 3,5 ay sonra fiyatları düşürüyor, şimdi ben bunu 899 tl ye alırım 3 ay sonra bu telefon 699 tl olursa üzülürüm. Üzülürüm çünkü telefonsuz değilim, 3 ay daha bekleyebilirim, nefsime yenik düşüp, keriz gibi fazla para vermek istemem, sonuçta telefon kaçmıyor biryere...

• system electronıc kullanıcısına yanıt
    Kullandığın telefondan kaynaklanıyor. Benim.diğer 512mb ramli telefonumda bile kapanmıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Kullandığın telefondan kaynaklanıyor. Benim.diğer 512mb ramli telefonumda bile kapanmıyor.

Belkide kullandığım android sürümünden. Bilemiyorum ki, reset de attım ama durum aynı, değişen birşey yok. Size nasıl 512 mb ram yetiyor onu da anlamış değilim, hiç uygulama yüklü değil sanırım :)
  • Babaya LG G4 Beat bakarken bu telefonu gördüm.
    Ekranı kısmışlar biraz o da batarya süresini uzatmış.
    G4 Beat i 1 gün yettiremeyenler var..
    Alınır mı? Alınır gibi?
  • system electronıc kullanıcısına yanıt
    Bende anlamıyorum desem yalan olmaz. Aktif Facebook whatsapp kullanıyorum. Evde bluetooth A2dp açık müzik setine playerdan müziği aktarıyorum. Muzik dinlerken internette sörf yapıp facede falan takılıyorum hiç takılma yapmıyor. İş yerinde Samsung 1GB ram li telefon kullanan bir arkadaş var gördükçe deli oluyor abi nasil oluyor bu iş diyor. Bakıyorum boştaki ram ya 0 yada 10-20mb Zaten LG tercih etmemim birinci sebebi L5II den çok memnun kalmamdır.

• quote:

Bende anlamıyorum desem yalan olmaz. Aktif Facebook whatsapp kullanıyorum. Evde bluetooth A2dp açık müzik setine playerdan müziği aktarıyorum. Muzik dinlerken internette sörf yapıp facede falan takılıyorum hiç takılma yapmıyor. İş yerinde Samsung 1GB ram li telefon kullanan bir arkadaş var gördükçe deli oluyor abi nasil oluyor bu iş diyor. Bakıyorum boştaki ram ya 0 yada 10-20mb Zaten LG tercih etmemim birinci sebebi L5II den çok memnun kalmamdır.

O değilde hocam benim bir yakınımda lg l5 2 kullanıyordu çok memnumdu test ettim gerçekten hızlı ama ben 2 sene önce bi lg l7 2 kullandım berbat ötesiydi.Menuye girmesi sorundu.Ya Hatalı bir sürümdü,yada benim şansıma denkgeldi sonra bi tedirginlikle k10 aldım çok memnunum 3 4 sene banamısın demez.

• Assasin51 kullanıcısına yanıt
    L7 II'yi bir tanıdığın elinde gördüm ama hiç kurcalamadım. Sonradan duydum ki memnun değillermiş. Dediğin doğru galiba. Rami 765mb sanırım.

Hakikaten L5 II'nin performansı donanım özelliklerine göre şaşırtıcı şekilde iyi. Ekranı 800x480 olmasına karşın arkadaşın HD ekran Lenova S90'ıyla yanyana getiriyoruz nerdeyse hiç fark yok. Hatta renk tonlamalarını, özellikle kırmızı tonları daha iyi veriyor. Netlik 10 numara. Belki burda telefonu bilmeyenler hadi lann adama bak 512mb telefonu göklere çıkarıyor diyor ama söylediklerim doğru. Aynı zamanlarda satın aldığımız 2 adet Samsung S3 miniyi emekliye ayırdık ama bu LG sorunsuz çalışıyor. Tek sıkıntım 2GB dahili hafıza yetmiyor. Yoksa bu piskopat telefon Asphalt 8 de oynatmaya kalkar

2. telefon olarak Sony M5 alacaktım ama aklım LG'de Son bir kez LG'nin sitesine bakayım belki yeni bir model çıkmış bir baktım K10 LTE . Gittim Vatana telefona baktım dedim olmuş
    Satın aldım. Kamerasının özellikle gece çekimlerini beğenmedim ama kameraya güncelleme geldi şimdi baktığımda fena değil gibi ama yinede 13mp'in hakkını vermiyor.
    Dün gece birkaç tur Asphalt 8 oynadım kameranın olduğu bölümde çok çok az bir ısınma o kadar bununda hiçbir önemi yok.

K10'un uyarı ledi olmaması kötü olmuş, şarj olup olmadığını,mesaj gelip gelmediğini göremiyorsun. Ekranı açman gerekiyor. Benim L5 II 'de Ledin 5-6 tonu var ve özelleştirebiliyorsun. Mesela whatsapptan mesaj gelirse yeşil olsun şarjdayken kırmızı falan gibi. Çok kullanışlı oluyor.

• quote:

L7 II'yi bir tanıdığın elinde gördüm ama hiç kurcalamadım. Sonradan duydum ki memnun değillermiş. Dediğin doğru galiba. Rami 765mb sanırım.

Hakikaten L5 II'nin performansı donanım özelliklerine göre şaşırtıcı şekilde iyi. Ekranı 800x480 olmasına karşın arkadaşın HD ekran Lenova S90'ıyla yanyana getiriyoruz nerdeyse hiç fark yok. Hatta renk tonlamalarını, özellikle kırmızı tonları daha iyi veriyor. Netlik 10 numara. Belki burda telefonu bilmeyenler hadi lann adama bak 512mb telefonu göklere çıkarıyor diyor ama söylediklerim doğru. Aynı zamanlarda satın aldığımız 2 adet Samsung S3 miniyi emekliye ayırdık ama bu LG sorunsuz çalışıyor. Tek sıkıntım 2GB dahili hafıza yetmiyor. Yoksa bu piskopat telefon Asphalt 8 de oynatmaya kalkar

2. telefon olarak Sony M5 alacaktım ama aklım LG'de Son bir kez LG'nin sitesine bakayım belki yeni bir model çıkmış bir baktım K10 LTE . Gittim Vatana telefona baktım dedim olmuş
    Satın aldım. Kamerasının özellikle gece çekimlerini beğenmedim ama kameraya güncelleme geldi şimdi baktığımda fena değil gibi ama yinede 13mp'in hakkını vermiyor.
    Dün gece birkaç tur Asphalt 8 oynadım kameranın olduğu bölümde çok çok az bir ısınma o kadar bununda hiçbir önemi yok.

K10'un uyarı ledi olmaması kötü olmuş, şarj olup olmadığını,mesaj gelip gelmediğini göremiyorsun. Ekranı açman gerekiyor. Benim L5 II 'de Ledin 5-6 tonu var ve özelleştirebiliyorsun. Mesela whatsapptan mesaj gelirse yeşil olsun şarjdayken kırmızı falan gibi. Çok kullanışlı oluyor.

Aynen katılıyorum dediklerinize hocam
    +Bir de imzanızdaki yazıyı her okuduğumda mest oluyorum efso çaldım yazıyı kaydettim pc ye

• Assasin51 kullanıcısına yanıt
    Yazı benden size helaldir.

• ahmel12 A kullanıcısına yanıt
    İşte dediğimi okursan "indirim beklenir" diyorum, hiç bir firmada aman bu satılıyor diyip fiyatı sabit tutamaz bu rekabet ortamında.

Piyasaya çıkar çıkmaz telefonlar kısa vadede fiyat bazında hüsran yaratır. Bu telefonun fiyat bandı 650 750 arası o da en fazla. Sebebi dediğim rekabet ortamı, artık insanları orta segmentte elde tutabilmek adına büyük oynamaya başlıyorlar. 8 çekirdekli işlemcileri görmeye başlıyoruz.
  • 4.5 G nin resmen başladığı zaman muhtemelen sağlam kampanyalar yapılır. Aşağı yukarı tüm markalarda ve tüm mağazalarda 3 aşağı 5 yukarı indirimler olur.
  • Cihazı bende 4 gün evvel aldım 4 gündür yoğun kullanıp deiyorum telefonu şuan beni çok memnun etti, alırken çok tereddüt etmiştim fakat gerçekten şuan çok memnunum.
    Cihazın sevmediğim bir yanı ekranda bildirim ledi yok ve kılıf cam filminin henüz bulunmaması Gerçekten cihaz kardeşimdeki g3 ten her konuda üstün kamera performansı ve şarj performansı olarak ve cihazın içinde android 6.0 var düşünen arkadaşlar gözü kapalı alabilir ben önü siyah arkası lacivert olanı aldım
    Ek olarak yoğun kullanımda 12 saat şarj süresi görüyorum sabah 9 da %100 aldım şuan %18 şarjım var wifi hep açıktı 2 saat dışarda 3g kullandım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kullanimdisi -- 1 Nisan 2016; 0:01:00 >
  • Hayırlı olsun. Evet bildirim ışığı olmaması büyük hatadır. Ben aldığımda fabrikasyon ön filmi vardı. Yine de 5 adet ön film, 4 adet kılıf Aliexpressten sipariş ettim. Toplam tutar 18TL gibi birşey tuttu. Bakalım gelince kaliteleri hakkında bir fikrimiz oluşacaktır. Bu telefon bencede tutar.En azından diğer markalar gibi hastalıklı kronik sorunları yoktu. Ya kendi kendine kapanma,resetleme,donma,kasa gıcırdaması v.b sorunlar olsaydı. O kadar para vermişiz otur kederlen

Bakalım 4.5G performansı nasıl olacak. Saniyede 150mbit(class4) destekliyor.
  • Urbanrevolt kullanıcısına yanıt
    Bende bir adet bir tarafı mikro usb diğer tarafı normal usb sd ve microsd kart okuyucu vardı. Sağlamlığından çok emin değilim. O aparatla denedim telefon görmedi.
    Bir de MHL kablom var projeksiyona bağlayacağım bakalım MHL destekleyecek mi.
  • soran2 S kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkür ederim hocam.Büyük ihtimal cihaz desteklemiyor.Giriş seviyesi cihaz olsa da en azından otg desteğinin olması gerektiğini düşünüyorum.
  • Merhaba arkadaşlar, bu telefonu dün hepsiburada'dan aldım. Alacak olan arkadaşlara bilgi vermek için yazıyorum:
    - LG-K430TR modeli.
    - 16 gb Dahili belleği, 2 gb Ram var.

Cihazda olmayan özellikler:
    - otg yok
    - nfc yok (emin değilim,aradım bulamadım)
    - bildirim ışığı yok
    - FM Radyo yok...

ayrıca bootloader kilitli...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gezgin1 -- 1 Nisan 2016; 12:10:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gezgin1

Merhaba arkadaşlar, bu telefonu dün hepsiburada'dan aldım. Alacak olan arkadaşlara bilgi vermek için yazıyorum:
    - LG-K430TR modeli.
    - 16 gb Dahili belleği, 2 gb Ram var.

Cihazda olmayan özellikler:
    - otg yok
    - nfc yok (emin değilim,aradım bulamadım)
    - bildirim ışığı yok
    - FM Radyo yok...

ayrıca bootloader kilitli...

Hocam mesaj yazarken tuşa basınca titreşim açamadım cihazda yok sanırım ?
  • Urbanrevolt kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. Bencede OTG desteklemeliydi. Artık lüks değil bir ihtiyaç. Pes etmiş değilim denemelerim devam edecek. Neyseki DLNA var.
  • soran2 S kullanıcısına yanıt
    kardesim telefona total commanderi indir onun arkasindan usb stick diye bi uygulama daha var onuda indir okur . uygulamalarin kaplayacagi alan en fazla 10mb .

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.