Şimdi Ara

Lg k10 aldım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
2
Favori
7.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tamamdır hocam bekliyorum
  • Merhaba, bu telefonu kullanan arkadaşlara 2 sorum olacak
    - Telefon çok fazla ısınıyor mu?
    - FM RADYO'su var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gezgin1 -- 28 Mart 2016; 14:14:08 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • gezgin1 G kullanıcısına yanıt
    Hiç ısınmıyor desem yalan olmaz. Eline sadece belli belirsiz bir ısı artışı geliyor. Rahatsız edici bir durum yok.

Fm radyo programı menüde yok. Bir yabancı sitede olduğu yazıyor. Onu da denerim yakında
  • tasarımını begenenler olmus ama ben ilk mediamarkette gordugumde ucuz 8 gb hafıza - 1 gb ramli modellere benzettigimden , pek incelemedim bile. Beyaz olan maket telefon gibi duruyordu, telefon fazla plastik ve ucuz gorunum veriyor. Meger pil ve kamera haricindeki özellikleri hiç de fena değilmiş.
  • Arkadaşlar bu telefonu market de gördüm tasarımı çok hoşuma gitti. Ben şuan htc one x kullanıyorum ve artık değişim sinyali veriyor. Benim kullanım tarzım sosyal medya, internet, WhatsApp ve GPS. Kolay kolay oyun oynamam, şuan kullandığım cihazda haliyle güncel bir Android sürümü değil,ben istiyorum ki hem güncel bir sürüm olsun, kasası şık olsun, batarya benim kullanım senaryom da bir günü çıkarsın, ekran biraz büyük olsun Vs... Çok para vermek istemiyorum telefona, 3 bin tl de versem aynı şeyi yapacağım, dediğim gibi oyun da oynamadığım için çok kasmak istemiyorum kendimi. Tarayıcı yı kullanırken, sosyal medyada gezerken cihaz şişmesin, kasmasin, akıcı bir deneyim yaşatsın yeter. Sizce bu cihaz doğru bir seçim olurmu? Sonuç ta 3 sene önce 2 bin TL vermişim htc one x ➕ için. Şimdi lg ne kadar da uygun fiyatlı olsa da yanlış bir seçim yapmak istemiyorum. Kullanıcı arkadaşlar bana yardımcı olursa, tarafsız fikirlerini paylaşırsa sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• system electronıc kullanıcısına yanıt
    HTC'nin telefonları da iyidir ama ben LG'lerimden memnunum. Bende bir de LG L5 II var. 2.5 sene oldu o da hâlen 512mb ram ile çatır çatır çalışıyor. Telefonun hızını görenler hayret ediyor. Hiçbir problem yok. Memnunum. Zaten 2. telefon olarak LG K10 LTE'yi bu memnuniyetimden dolayı tercih ettim. Pişman da olmadım.

Arkadaşım benden 1 hafta önce Lenovo S90 aldı. Sinyal gidip geliyormuş, arada ekranda renkler gökkuşağı gibi oluyor diyor. Ayrıca mikrofonunda arıza var sesi karşıya kesik kesik ve düşük gidiyor.
    Maceraya gerek yok dostum. Xiaomi mi5 gelseydi Türkiyeye kesinlikle onu al derdim ama şu an en güncel ve en uygun alınabilecek telefon LG k10 LTE'dir.
  • Sahibinden com da neredeyse 10 tane 2. el ilanı var cihazın, daha yeni çıkmadımı bu cihaz ? neden her alan satıyor ? açıkcası ürküttü biraz beni bu. Çünkü ucuz cihaz, böyle cihazları alanlar genelde kullanırlar , alıp satmazlar ama anlayamadım. Gidip tekrar inceleyeceğim.
    Evet haklısın. İlanları şimdi gördüm. Dikkatimi çekti benim telefon siyah fakat 2.el ilanlarının hepsi beyaz renkte. Var bir bit yeniği.
    Ama sonuçta bende mevcut . İncelemesini de yapıp yayınladım. Artıları eksileri belli. Telefon gayet iyi. Sebep ne olabilir ben de merak ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: soran2

Evet haklısın. İlanları şimdi gördüm. Dikkatimi çekti benim telefon siyah fakat 2.el ilanlarının hepsi beyaz renkte. Var bir bit yeniği.
    Ama sonuçta bende mevcut . İncelemesini de yapıp yayınladım. Artıları eksileri belli. Telefon gayet iyi. Sebep ne olabilir ben de merak ettim.

Cihaz çok hoşuma gitti,kasası, ekran kasa oranı, ekran boyutu vs... benim işimi görür diye tahmin ediyorum. Biraz daha beklesem mi acaba bilemedim.
  • K10 LTE sıkıştırılmış foto örnekleri (80-90kb)

Bu mesaja eklenen görseller:

Lg k10 aldım Lg k10 aldım Lg k10 aldım Lg k10 aldım

• Paşabahçe Mağazaları yazan foto zoomludur. Bilginize...
  • quote:

Paşabahçe Mağazaları yazan foto zoomludur. Bilginize...

Yeter valla daha ne olsun. Peki telefonun olumsuz, sizi rahatsız eden yanları varmı? Keşke şu da şöyle olsaymış gibi... Birde tarayıcı performansı ne durum da. Mesela 4 ayrı sayfa açtığında kasma Vs.. Varmı tarayıcı kısmın da, ram yeterli geliyor mu? Arkada bekleyen uygulamaları tekrar çağırdığında tepkisi ne oluyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: system electronıc

quote:

Cihaz çok hoşuma gitti,kasası, ekran kasa oranı, ekran boyutu vs... benim işimi görür diye tahmin ediyorum. Biraz daha beklesem mi acaba bilemedim.

Hocam ben de bekleme taraftarıyım. Ha cihazı bizzat inceledim gerçekten çok başarılı buldum en azından benim tüm işimi görür. Sadece "küçük bir miktar" kalitesizlik hissi veriyor. Ya da bana öyle geldi. Şu ihtimali de düşünmekte fayda var. Bu orta segment sayabileceğimiz 800-1000 TL arası telefonlar yavaş yavaş ideale dönüyor.

G4 Beat & Stylus lardaki eksikler kısmen K10 da kapatıldı
    Samsung J5 2016'yı tanıttı. O leş J5'i makyajladı 2 GB Ram 16 GB Dahili hafıza +3100 mAh batarya sunuyor.
    HTC de çıkardı ama tasarımını hiç beğenmedim.
    SONY'i de beklemek istiyorum ben.

Sadece SONY kaldı. M4 Aqua'nın herşeyi güzel 8 GB dahili hafıza vasattı. Ona bile 2 gün şarj vaad ediyorlardı. Bence beklemekte fayda var.

1 yıllık cihazlar hep bu fiyatta. K10 Başı çekti bakalım Güzel cihazlar geliyor. Hepsi bu şekilde olursa sanırım kalite işi artacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Riquelme6 -- 29 Mart 2016; 23:39:09 >

• Assasin51 kullanıcısına yanıt
    nfc varmı ??
  • Aradaki fiyat farkına bakılırsa g4 beat daha makul duruyor. Tasarım güzel ama fiyatını bana kalırsa haketmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmel12

nfc varmı ??

Nfc vardır.Lg nin sitesine girersenizde nfc sinin var olduğunu görürsünüz
  • G4 beat hafıza ve kameradan kaybediyor en başta 8gb fazla işinize yaramaz . Şahsen ben sony m4 aqua dusunurken k10 daha mantıklı geldi çünki hafıza önemlii :))
  • ahmel12 A kullanıcısına yanıt
    Benim için değil, bi hafıza kartına bakar o konu.

k10 un da öyle aman aman bir kamerası olduğunu sanmıyorum, 700 liraya g4 beat var 900 lira bu telefona verilmez. İndirim beklenir.
  • daha surume yeni cikan bi telefondan indirim beklenmez .beklenmesi icin hic satilmayan bir telefon olmasi lazim ve enaz 4-5 ay vakit lazim

Rahatlıkla Asphalt 8 oynuyorum diyorum 3-4 tarayıcı açtığında kasıyor mu diyorsun

Yok kardeş yok alette kasma falan yok daha kaç kere söyleyecem

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.