Şimdi Ara

LG HS201 LED Projektör ALDIM (Resim Video Eklendi) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.182
Cevap
5
Favori
165.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sizin kullandığınız görüntü ayarları ve değerlerini de bildirebilirmisiniz ve sipariş verdiğiniz perde ölçüleri ve yine mümkünse tedarikçiniz kimlerdir...
    Bende araştırıyorum...
    Teşekkür ediyorum...
    Son foto ayrıca övgüye değer...
    Gerçekten güzel...
  • Perde olarak bunu alıyorum, 180x180 olanından : LINK

Ayarlar
    Kontrast : 96
    Parlaklık : 51
    Dikey Keskinlik : 65
    Yatay Keskinlik : 65
    Renk : 50
    Ton : Y18
    -------
    Dinamik Kontrast : Kapalı
    Gürültü Filtresi : Kapalı
    Gama : Normal
    Siyah Seviyesi : Düşük
    Kenar Düzeltici : Kapalı
    Beyaz Dengesi : Soğuk
    -------
    Diğerlerine ellemedim

Edit : Projeksiyonun belki olumsuz yönü olarak söylersek, kırmızılar çok baskın/parlak. Ayarlardan kırmızıyı kısınca da görüntü soluklaşabiliyor, dengeyi iyi tutturmak gerekiyor. Bir de filmden filme değişiyor bu renk ayarlarının performansı, bazen filme göre ayarlarla biraz oynayabiliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kyle007 -- 28 Aralık 2009; 2:37:10 >

• arkadaşlar kalibrasyon çok önemli özellikle projektörlerde çünkü ekran büyüyor en ufak bi dengesizlik göze batıyor bunun için normalde özel aletler var spyder gibi mesela fakat
    daha kolay yollarıda mevcut avia disk veya çeşitli resimlere göre de görüntü ayarlanabilir.

ben ayarlamak için baya bi zaman harcadım şuan görüntü aynen görmek istediğim gibi genelde alttaki 2 resim ve çeşitli filmlerde kontrol ettim.

LG HS201 LED Projektör ALDIM (Resim Video Eklendi)

resimler büyük ama boyutları fazla değil.

• Sayın kyle007,

Resimler için çok çok teşekkürler Ürünü almak isteyen arkadaşlara bu verdiğimiz resimler umarım yardımcı olur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kyle007

Perde olarak bunu alıyorum, 180x180 olanından : LINK

Ayarlar
    Kontrast : 96
    Parlaklık : 51
    Dikey Keskinlik : 65
    Yatay Keskinlik : 65
    Renk : 50
    Ton : Y18
    -------
    Dinamik Kontrast : Kapalı
    Gürültü Filtresi : Kapalı
    Gama : Normal
    Siyah Seviyesi : Düşük
    Kenar Düzeltici : Kapalı
    Beyaz Dengesi : Soğuk
    -------
    Diğerlerine ellemedim

Edit : Projeksiyonun belki olumsuz yönü olarak söylersek, kırmızılar çok baskın/parlak. Ayarlardan kırmızıyı kısınca da görüntü soluklaşabiliyor, dengeyi iyi tutturmak gerekiyor. Bir de filmden filme değişiyor bu renk ayarlarının performansı, bazen filme göre ayarlarla biraz oynayabiliyorum.

selamlar hayırlı olsun gule gule ızleyın sorum ayarlarınızla ılgılı makıne daha yenı oldugu ıcın bence kontrastı cok acmıssınız gıbıme geldı karar genede sızın

• selamlar kyle007, hayırlı olsun ve iyi günlerde kullanınız. Kullandığınız kontrast ayarının çok yüksek olması, görüntü büyüklüğünüze 200 lümen olan ışık gücünün yetersiz olmasından sanırım. Görüntü büyüklüğünüzü azaltırsanız kontrastı daha düşük seviyelerde kullanabilirsiniz. Ben de 4 aydır 102g modelini kullanmaktayım.
    Cihaz 2.85 m. den 207cm x 115cm görüntü almaktayım ve parlaklık 50 - kontrast 50 - keskinlik 100 - ekonomik modda kullanmaktayım. saygılar ....
  • Arkadaşlar sorun kontrast'ta olsaydı sadece kırmızıda değil tüm renklerde olurdu bu dediğim. Ama kırmızı daha ön planda, zaten avsforum'da da buna değinenler var.

Ekran eni 1.80m , çok büyük değil yani.

Kontrastı 50'lilere getirince de bana çok soluk geliyor görüntü, tabi bu biraz göz zevki. Herkes kendi gözüne hoş gözüken ayarı bulup kullanmalı, sabit bi ayar olamaz. :)
  • Evet birkaç resimde ben ekliyorum.

Duvar fıstık yeşili saten boya.. Perdenin elbet farkı olacaktır ancak bu bile yeterince tatmin edici. Görüntünün boyutu 146 cm.

Sinema modunda kontrast 75, parlaklık 50, renk 53, keskinlik 45.

Kenar yumuşatma, dinamik renk ve dinamik kontrast, gürültü önleyici vs. kapalı.

Siyah seviyesi: düşük

Gamma: düşük

Seoul X3 receiver ile hdmi 576i olarak bağlı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucidbit -- 28 Aralık 2009; 16:40:27 >

• şimdi soruyorum alan arkadaşlar pişmanmısınız? Tavsiye edermisiniz... Bu cihaza verilen para yerindemidir. Ben çok beğeniyorum. Bu cihaza verdiğim para helal olsun diyorum. Hatta karanlık ortamlarda Ekonomik modda kullanıyorum (47 w eko modda 65w normal modda ve sunum modda ise 79w enerji tüketiyor) Yeterli bir ışığı var. işini gerçeği elimden fazla projeksiyon geçmedi. Böyle büyük ve canlı renklerdeki netlik belkide normal bişi abartmış olabilirmiyim acaba ama hergün kullanıyorum gerçekten beğeniyorum..
    Bu arada eko modda bu kadarda düşük enerji tüketmesi, laptoplarda kullanılan güce oldukca yakın. Laptop pili modifiye etsekmi ne? Tamamen kablolardan kurtulmuş oluruz. Hiç kablosuz dev ekranda filim keyfi :) iyi pille tam filimi götürür gibi geliyor...
  • bende bugun sipariş verdim elime geçince görüşlerimi yazarım...
  • 720p native cihazım bugun geldı...gerçekten ürün mukemmel diyebilirim..direk 720p de çalıyor ve 16:9 goruntu veriyor...
    inşallah en yakın sürede resimlerini koyucam....lumen falan hıkaye dıyebılırım..o goruntuye gore

ürünün linki:
    http://www.made-in-china.com/showroom/jcphoto/product-detailsqOQgcrJgGpK/China-Portable-720P-LED-Projector.html
  • hayırlısı olsun dostum gule gule ızle daha sonra ızlenımlerını beklıyoruz bırde ne kadara aldın sorabılırmıyım acaba
  • eyvallah eros33 kardeş....
    yaklaşık 1 milyara geldi....
    ama değer bence....
    yarın resimleri ve videoyu yetiştirmeye çalışcam...
    hd görüntüler mukemmel....
  • Hayırlı olsun... Güle güle kullanın. darısı başımıza :D.. Nereden Nasıl sipariş vardiniz? eBay danmı??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet_alp -- 28 Aralık 2009; 20:35:02 >
  • ebayda malesef yok....ama ürün mukemmel diyebilirim....
    direk getirttim bi arkadas vasıtasıyla....
    zaten goruntulerı koydugumdada anlarsınız mukemmel oldugunu
  • Şimdi daha önce bu tip cihazları kullanmayan insanlardan biriyim haliyle daha iyisini ekran görüntüleri harici görmedim ama tabii ki haliyle ne kadar fiyat o kadar kalite ve zerafet..
    Ama şu da es geçilmeyecek bir gerçek ki görüntüler kağıt üzerinde ki değerlerden çok çok güzel size bağlıyorum Mehmet bey haliyle cihazdan kendi adıma memnunum, yüksek lamba ömrü ile özellikle ikinci el değeri yada hadi onu geçiyorum üstün taşınabilirliği benim şu an ki önceliklerimi kesinlikle karşılıyor..
    Ayrıca alan tüm dostlarımıza güle güle ve keyifli anlarda kullanmalarını diliyorum...
    http://www.i.z.lesene.com/video/amator-lg-201/1465362 (Noktaları kaldırınız)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Giove -- 29 Aralık 2009; 0:12:14 >

• Kylie arkadaşımızın verdiği perde linki dışında ben bugün taç linens mağazasına gidip istediğim ölçüleri vererek (2.40*2.00) boyutunda bir perde siparişi verdim, aklınızda olsun bu tip ev perde mağazaları kataloglarında da bulunabiliyor ve duvarınızda ki alanın birebir izleme ölçeğini belirterek rahatça sipariş verebilirsiniz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Giove

Kylie arkadaşımızın verdiği perde linki dışında ben bugün taç linens mağazasına gidip istediğim ölçüleri vererek (2.40*2.00) boyutunda bir perde siparişi verdim, aklınızda olsun bu tip ev perde mağazaları kataloglarında da bulunabiliyor ve duvarınızda ki alanın birebir izleme ölçeğini belirterek rahatça sipariş verebilirsiniz...

Ne kadar tutuyor arkadaşım perde siparişin onuda yazarsan sevinirim.
  • Oktay bey yanıltıcı olmak istemem zira ciddi bir indirim de aldım ama 250-300 TL' ye bu boyut için tabii temin edebilirsiniz..
    Bildiğiniz store lu şekilde, yansıtmasız, tamamı ile bu işler için dokunmuş, kataloglarında da örneği mevcut ayrıca sanıyorum 1.80*1.80 lik standart ölçülerde olanları çok daha hesaplı olmalı..
    Verdiğiniz ölçüye göre merkezlerine siparişi geçiyorlar ve ertesi gün elinizde oluyor, montaj işini de kendileri hallediyor...
    Sonuçta garantili ürün mekanizmasında herhangi bir problem ile karşılaşırsam arayacağımı ve ilgileneceklerini bilmek ayrı bir artı oldu benim için..
    Sonuç olarak belki biraz daha ücret veriliyor ama en azından herhangi bir sıkıntı ile uğraşmıyorsunuz p.tesi verdiğim siparişin çarşamba akşam üzeri montajını yapacaklar...
    Belki faydalı bir seçenek olur diye sizlerle paylaşayım istedim, bu perdeyi alan müşteri profili daha çok okullar ve bizim gibi meraklı insanlarmış ayrıca...
    Son olarak hdmi kablo için feris mıktanıslı kablolar öneriyorlar istanbul menşeeli egerate isimli firmadan 10 mt bir de hdmi kablo siparişi verdim, daha önce çalışmıştım güvenilir ve hızlı bir firmadır bunu da bilgi mahiyetinde giriyorum firma ile bir bağım yoktur, izmir de bir bankada çalışmaktayım tamamı ile paylaşım amaçlı isim verdim kesinlikle reklam veya herhangi amacımda yoktur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Giove -- 29 Aralık 2009; 8:42:02 >

• Arkadaşlar hs201 kullanma kılavuzunu incelemek istiyorum link verebilecek varmı ?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.