Şimdi Ara

LG HS201 LED Projektör ALDIM (Resim Video Eklendi) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.182
Cevap
5
Favori
165.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • projektor alacak ayad kullanan arkadaslar ekran dahada buyudugu ıcın lutfen cıhazlarınız arasında projektorle baglantı ıcın mumkun olan en ıyı baglantıyı ve kabloyu secıp ızleyın farkı goreceksınız kucuk ekranda farkı zor gozukuyor ama projeksıyon ekranında vıdeo svıdeo component dvı ve hdmı arasındakı farklar ortaya cıkıyor

ozellıkle uydu alacak arkadaslar HIREMCO X3 almaya calıssınlar kullanan arkadaslar ozellıkle goruntu kalıtesınden cok memnunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: cumhurfatih

720p native cihazım bugun geldı...gerçekten ürün mukemmel diyebilirim..direk 720p de çalıyor ve 16:9 goruntu veriyor...
    inşallah en yakın sürede resimlerini koyucam....lumen falan hıkaye dıyebılırım..o goruntuye gore

ürünün linki:
    http://www.made-in-china.com/showroom/jcphoto/product-detailsqOQgcrJgGpK/China-Portable-720P-LED-Projector.html

Cumhur bey,
    Öncelikle hayırlı olsun diyorum, iyi günlerde kullanın. Sizdende ayrıntılı resimler ve videolar bekliyoruz

• cumhurfatih arkadasim güle güle kullan, resimleri ve incelemeyi bekliyoruz
  • şu an upload edıyorum videoyu...foto makınayla cektım..ne kadar ıyı bılemıyorum ama ıste hıc yoktan ıyıdır....
    resimlerıde cektım ama berbat kalıte var:( ama cıhaz konusunda en azından fıkır verrır....
  • aldım listeye ilk fırsatta bi tane de ben alim
  • VIDEO: DAILYMOTION::::720p LED PROJEKTOR....TURKİYEDE İLK İNCELEMESİ....

1.video: odada ve ışığın altında....wmvhd goruntudur...direk pürüzlü duvara yansıtılmıştır....

http://www.dailymotion.com/video/xbojeo_720p-led-projectoroda-yyygynda_tech

2.video: tamamen karanlık ortamda çekilmiştir...

http://www.dailymotion.com/video/xbojeb_720p-led-projector_tech

3.video: lady gaga youtube hd video.....

http://www.dailymotion.com/video/xbojrm_led720p-projectorlady-gaga_tech

RESİMLERİ SİLDİM....TEKRAR YUKLICEM.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumhurfatih -- 30 Aralık 2009; 1:24:21 >

• resimler gösterilemiyor merak içinde kaldım bi el atıver hayırlı olsun bu arada iyi günlerde kullan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isa2711 -- 30 Aralık 2009; 13:10:36 >
  • Linkleri yeni bi sekmeye copy-paste yaparsanız gözüküyor.

Hayırlı olsun arkadaş, ama foto kalitesinden olsa gerek bi fikir vermiyor görüntü. Hem filmin sakin bi sahnesinde pause yapıp durdurursanız hem de kamerayı sabit bi yere koyup çekerseniz daha iyi bi sonuç elde edersiniz. Merakla bekliyoruz
  • resimleri silmek zorunda kaldım....tekrar yükleyeceğim...
    ilk video eklenmiştir yukarıdaki mesajıma.......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumhurfatih -- 30 Aralık 2009; 0:14:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cumhurfatih

resimleri silmek zorunda kaldım....tekrar yükleyeceğim...
    ilk video eklenmiştir yukarıdaki mesajıma.......

video çok güzel çıkmış özellikle karanlıkta olan normal olarakekran boyutunu ne kadara ayarladın 80'' gibi gözüküyor.
  • 80 ınch mı bılemıyorum yaklasık 2 mt mesafeden duvara yansıtıldı ....
    daha ıyı kameram olsa daha ıyı cekım yapardım..ama renkler mukemmel dıyebılırım...
    iyi bir makına buldugumda daha guzel fotolar koyucam...
  • Görüntüler gayet iyi görünüyor üstelik HD daha ne olsun hemde 1000 lira :)

Bu arada benim LG de problem oluştu. Fan ses yapmaya başladı sanki rulmanı arızalı gibi. Belli bir devirde hırlamaya başlıyor. Eko modda ses yok Sunum modunda da fan sesi yok ama hava sürkülasyon sesi var. Normal modda hırlıyor. Servisemi postalayım şimdi? Yoksa birazdaha bozulduğundamı göndersem.. Ayrılmakta istemiyorum. TV gibi hergün çalışıyor.

Okuldaki projeksiyonda FAN önünde filtre bezi gibi bişi var çekip çıkartıp temizliyorsun yerine takıyorsun. Bu cihazda öyle bişi yok. Toz girmeyen bir mekanizmamı yaptılar uzun süre kullanılacak üstelik LENS silmekten başka bakımı yokmu bu cihazın?? Ama güzel cihazlar..

Sizin cihazda USB girişi mevcut sanırım. mkv oynatma olayı varmı? Bizdeki cihazlarada bi firmware olayı olsada mkv filan oynatsa harika olurdu..
  • benimki de bugün geldi
    2,5" 250gb harddiski usb den bağladım
    içindeki bütün formatlardaki filmleri gördü ve oynattı
    bu cihaz gerçekten mükemmel
  • quote:

Orijinalden alıntı: elmaci

benimki de bugün geldi
    2,5" 250gb harddiski usb den bağladım
    içindeki bütün formatlardaki filmleri gördü ve oynattı
    bu cihaz gerçekten mükemmel

Hayırlı olsun arkadaşım güle güle kullan. Bu arada resim koyarsın artık değilmi kardeşşş. Şayet resim koyarsan birde ekranın yanında durursan ekran boyutunu daha iyi göstermiş olursun. :)
  • bu cihazda usb yada baska gırısler yok...ama cokda onemlı degıl...bu cıhazı dırek xbox ps3 yada dreambox 800 e takıcaksın:)
    ınsalah yanında bırde dm800 alcam....
  • Ben de dün burdaki yorumları okuyarak hemen koşa koşa gittim Vatan'a. Çünkü kampanyanın son günüymüş %20 indirim 8 takist 972tl'ye aldım. Ne zamandır böyle birşey istiyordum. Gerçi diğer ürünler hakkında bir bilgim yok ama ben görünütüden gayet memnun kaldım. Diğer ürünlere kıyasla fiyatı çok uygun lamba ömrü gayet iyi ve oldukça küçük bir makine. Benim öyle yok 720p yok 1080i gibi takıntılarım yoktur. Gözüme herhangi bir rahatsızlık vermediği sürece benim açımdan bir problem yoktur. Görüntü gayet net ve güzeldi. Alacak ve almayı düşünenlere tavsiye ederim.
    Şimdi biligili arkadaşlara bir sorum olacak acaba bu projektörle 3D filmden normal sinemada izlediğimiz gibi bir derinlik hissi almamız mümkünmü? Elimde 3d filmler var ama gözlük yok. Bir bilgim olmadan gözlükte almak istemiyorum çünkü 100 tl gibi bir maliyeti olacak boşuna para vermeyelim. Yardımcı olursanız sevinirim

• @sagome

Ben 3d gözlük sipariş verdim 1 haftaya kadar elimde olacak. Geldiğinde deneme yapıp yorumlarımı buraya aktaracağım. Ancak bildiğim kadarıyla 3d filmleri izlediğin yer pek önemli değil. Projeksiyon olsun, lcd tv yada monitör olsun pek farketmiyor. Önemli olan izlediğin filmin rip değil orjinal olması ve hangi 3d gözlüğe uygun ise o gözlükle izlemek.

MAGENTA/GREEN, RED/CYAN, AMBER/BLUE gibi çeşitleri var. Örneğin "Dünyanın Merkezine Yolculuk" isimli film MAGENTA/GREEN gözlüklerle izlenebiliyor.

Birde RealD gözlükleride satılıyor ancak bu gözlük sadece cinebonus sinemalarındaki reald filmlerde kullanılıyor.
  • dosyaların illa orjnal olması lazım diyorsunuz. Yani gidip dvd'sini falanmı almamız gerekiyor?
  • hd mkv arsıv olusturmak yada karsılıklı takas yapmak ısteyenlerle yazısalım lutfen unutmayın HD fılmlerde sıstem ters ıslıyor ekran ne kadar buyuk olursa goruntu ve detay o kadar artıyor dıkkatınızı cekerım
  • Bende şu 3D olayını merak ediyorum. Elimde sadece 1 belgesel var Türkiyenin tanıtımı. Sonra sokaktan yerde Haber Türk reklamı olan bir 3D kağıttan gözlük buldum. Bunla denedim Ne monitörde nede Projeksiyonda verim alamadım. Demekki çeşitleride oluyormuş renk renk. Bu renk olayını nasıl bileceği?? Ne renk gözlük bulmak gerekecek?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.