Şimdi Ara

LG HS201 LED Projektör ALDIM (Resim Video Eklendi) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.182
Cevap
5
Favori
165.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cumhurfatih

80 ınch mı bılemıyorum yaklasık 2 mt mesafeden duvara yansıtıldı ....
    daha ıyı kameram olsa daha ıyı cekım yapardım..ama renkler mukemmel dıyebılırım...
    iyi bir makına buldugumda daha guzel fotolar koyucam...

cumhurfatih arkadaşım aynı cihazı bende almayı düşünüyorum.suanki cihazımhttp://www.istanbulbilisim.com.tr/SANYO_PLC-XW60-LCD-PROJEKSIYON,4753.html#urun_detay_div bu yaklasık 5 metreden en 270cm bir boyutta tamamen karanlık bir ortamda hd720 filmleri seyrediyorum görüntü kalitesinden memnun sayılırım ama senin cihaz acaba bu ortamda v bu mesafede nasıl bir sonuç verir.benim cihazdan kötü olursa almaya deymez aynı veya biraz daha iyi olursa hemen almayı düşünüyorum o yüzden senin cihazın karanlık ortamda ekran en az en270 olacak şekilde resimlerini atabilirmisim.

SANYO_PLC-XW60-LCD- 1024x768 çözünürlük-2000 Ansi Lumen-500:1 Kontrast fotolar aşahıdadır
    ekran en=270cm geceleyin karanlık ortamda beyaz saten duvara yansıtılmıştır

LG HS201 LED Projektör ALDIM (Resim Video Eklendi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alican_41 -- 2 Ocak 2010; 20:11:08 >

• SANYO_PLC-XW60-LCD- 2000 Ansi Lumen-500:1 Kontrast fotolar aşahıdadır
    ekran en=270cm geceleyin karanlık ortamda beyaz saten duvara yansıtılmıştır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alican_41 -- 2 Ocak 2010; 20:14:58 >

• Merhaba Arkadaşlar,
    Tam olarak hangi film formatlarını oynatıyor hangilerini oynatmıyor deneyen oldumu acaba? MKV. uzantılı dosyaları oynatmadığını test ettim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atila

Merhaba Arkadaşlar,
    Tam olarak hangi film formatlarını oynatıyor hangilerini oynatmıyor deneyen oldumu acaba? MKV. uzantılı dosyaları oynatmadığını test ettim...

mkv olmadığı için deneyemedim. diğer tüm formatları harici den oynattı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elmaci

quote:

Merhaba Arkadaşlar,

mkv olmadığı için deneyemedim. diğer tüm formatları harici den oynattı.

Sayın Elmacı,

MKV uzantılı filmleri deneme şansım oldu ve malesef oynatmadı...
  • mov. uzantılı dosyalarıda oynatmıyor arkadaşlar... Buarada Dikkatimi çekti, LG marka yeni seri LCD TVlerle aynı menüye sahip. Kumandaları birbirlerinde çalışabiliyor. LG nin LCD lerinde sadece Dvix oynatma özelliği yazıyor fakat servis menüsüne girip değişiklik yapıldığı takdirde MK. uzantılı dosyalarıda sorunsuz oynatıyor. HS201 servis menüsüne giren varmı?
  • o biraz cesaret ister
  • Servis menüsüne nasıl giriliyor? Forumda LG2100 LCD tv için belirtmiş aynısını uyguladım. (Hem kumandadan hemde cihazdan OK düğmelerini basılı tuttum. Sadece Cijhaz toplam kullanım zamanı çıktı. OK düğmesine basılırsa Saat sıfırlanıyormuş mesajı o idi. Başka bir menü göremedim. (Bende 22 günce 97 saat olmuş. ve 90 saatte diyelim fan ses yapmaya başladı). Servis menüsü bu değildir dimi? Nasıl girilirki?? MKV oynatısa baya iyi olur :D
  • dostum 5 mt ıcın denemedım...ama odam cok musaıt degıl ama bır bakayım aksam denerız boş zamanımızda...ama şu var senin cıhazın lamba omru 4000 saat max bendekı cıhazın kı 30bin saat:)
    ikincisi senin cıhazın lambası en aşagı 200 euro bunun lambası taş çatlasa 20 tl:)
    ha senınkınden 2 az oynatsa yıne deger bilmem anlatabildimmi:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet_alp

Servis menüsüne nasıl giriliyor? Forumda LG2100 LCD tv için belirtmiş aynısını uyguladım. (Hem kumandadan hemde cihazdan OK düğmelerini basılı tuttum. Sadece Cijhaz toplam kullanım zamanı çıktı. OK düğmesine basılırsa Saat sıfırlanıyormuş mesajı o idi. Başka bir menü göremedim. (Bende 22 günce 97 saat olmuş. ve 90 saatte diyelim fan ses yapmaya başladı). Servis menüsü bu değildir dimi? Nasıl girilirki?? MKV oynatısa baya iyi olur :D

Sayın Mehmet bey,

Servis menüsü malesef bu değil. Daha ayrıntılı ve normalde sadece servisin ulaşabileceği ayarlardır...
  • İşte o servis menüsüne nasıl giriliyor. Bir kaç düğmeye basmakla bu iş oluyorsa deneyeyim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet_alp

İşte o servis menüsüne nasıl giriliyor. Bir kaç düğmeye basmakla bu iş oluyorsa deneyeyim...

Araştırıyorum...
  • Lg hs201 den bende almayı düşünüyorum.Aslında karar verdim.Bir aksilik olmaz ise inşaallah perşembe gibi almış olurum.Arkadaşlara paylaşımları için teşekkür ediyorum.

Birde 720p olan 70 lümenlik makineyi almak için düşünüpte net karar verememiş olanlara önermiyorum.Açıkçası lg çok daha önde vede başarılı diyebilirim.

Tabiki herkesin kendi kararıdır.

Saygılar
  • Alete sahip olan arkadaslardan biraz daha yorum ve tecrübe paylasimi alabilir miyiz acaba? Hala kararsizim, o kadar para verip pisman olur muyum diye düsünüyorum.
  • Sayın Hüseyin bey,
    Kesinlikle pişman olmayacağınız bir ürün, emin olabilirsiniz... Gerek ürün kalitesi, gerek marka güvenirliği olarak son derece başarılı...
  • Gündüz TAT vermez loşta tadına doyum olmaz Bilmem anlatabildimmi.. Günde en az 4 saat kullanıyorum..
  • bende bu makinayı arastırıyorum sırf aksamları TV'yi duvara yansıtıp izlemek icin ama tabiki kullanıcı yorumu cok önemli

1- aksamları TV seyretmek icin bu makina nasıldır, uygun mudur? TVyi 16:9 gösterebiliyor mu? görüntü bozulması oluyormu?
    2- 2,5 metre eninde görüntü almak icin ne kadar mesafe gerekiyor ve 2,5 metre icin ısıgı yeterli geliyormu (aksam)?
    3- orjinal dvd veya hd film izlerken görüntü kalitesi nasıl? karelenme oluyormu? hd izlerken vcd gibi mi gösteriyor yoksa kabul edilebilir seviyede mi?
    4- rainbow (gökkusagı) etkisi varmı? varsa cok belli oluyor mu?

sorular benim icin önemli yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: meco

bende bu makinayı arastırıyorum sırf aksamları TV'yi duvara yansıtıp izlemek icin ama tabiki kullanıcı yorumu cok önemli

1- aksamları TV seyretmek icin bu makina nasıldır, uygun mudur? TVyi 16:9 gösterebiliyor mu? görüntü bozulması oluyormu?
    2- 2,5 metre eninde görüntü almak icin ne kadar mesafe gerekiyor ve 2,5 metre icin ısıgı yeterli geliyormu (aksam)?
    3- orjinal dvd veya hd film izlerken görüntü kalitesi nasıl? karelenme oluyormu? hd izlerken vcd gibi mi gösteriyor yoksa kabul edilebilir seviyede mi?

Sayın Meco,

Aradığınız tüm cervapları ilk sayfadaki resimlerde bulabilirsiniz...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: meco

bende bu makinayı arastırıyorum sırf aksamları TV'yi duvara yansıtıp izlemek icin ama tabiki kullanıcı yorumu cok önemli

Sayın Meco,

Aradığınız tüm cervapları ilk sayfadaki resimlerde bulabilirsiniz...

sayın Atila,
    ama resimler hep uzaktan cekilmis.. yakından cekilmis bir resim yok o sebeple karelenme varmı (VCD gibi) belli degil yada piksellerin belirginligi nasıl anlasılmıyor.. gökkusagı etkisi belli olmuyor, yada HD filmde görüntü kalitesi nasıl (VCD gibimi) belli olmuyor onun icin soruyorum yoksa uzaktan hos geliyor..

• Bugün nihayet 180x180 perde montajını yaptım, aleti tripoda da monte ettim...

Alet perdeye 2.8 metre uzaklıkta, perdede oluşan görüntü 1.75 metre eninde (1080p çözünürlükte kullanıyorum)

Şunu söyleyim, pütürlü krem rengi duvarıma göre inanılmaz farketti, hem renk hem netlik olarak. Son derece memnun kaldım, iyiki bian evvel perde almışım (Perdeyi soran olursa önceki sayfada galiba linkini vermiştim)

Fotoğraf makinasına yeni pil alacağım, yarın fotoları atarım buraya.

Dijital TV kartıyla TV, 720p mkv film, 1080p film, 480p film. Hepsini tekrar test ettim perdeden sonra. İnanın pişman olmazsınız aleti almaktan.

Gerçekten netlik olsun, renkler olsun fiyatının hakkını fazlasıyla veriyor.

Yukarıda soran arkadaş için söyleyim, gökkuşağı etkisi yok, okadar dikkat ettim ama kesinlikle yok diyebilirim, zaten yabancı forumlarda da kullananların söyledikleri beni teyit eder nitelikte.

HD filmi vcd gibi göstermiyor, duvara yansıttığım zaman duvar hem krem rengi hem de pütürlü olduğu için HD'lerde tam istediğim randımanı alamamıştım ama perdeden sonra hah işte budur dedim. Elbette LCD monitöründeki netlik ve renkler olamaz ama inan bana son derece tatmin edici

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.