Şimdi Ara

LG HS201 LED Projektör ALDIM (Resim Video Eklendi) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.182
Cevap
5
Favori
165.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kaç lümen oldugu yazmıyor 200 mü yine acaba?
  • Sanirim cumhurfatih in siparis ettigi aletle ayni.

70 Ansi lumen

http://www.notebooksbilliger.de/projektorenbeamer/+mobile/enwo+hd+led+beamer+720p

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Joen.Tuerk -- 26 Aralık 2009; 18:13:02 >
  • 70 lümen .çok yetersiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Joen.Tuerk

Sanirim cumhurfatih in siparis ettigi aletle ayni.

70 Ansi lumen

http://www.notebooksbilliger.de/projektorenbeamer/+mobile/enwo+hd+led+beamer+720p

Bir önceki sayfada Cumhur bey verdiğim linkteki ürünle aynı olduğunu söylemişti. Baktığımızda çokda bir farkı yok aslında sizin verdiğiniz linlteki ürünle. 2 ürününde LG kalitesini yakalaması mümkün değil gibi...

• LH HS201 ile Prince Of Persia videosu
    http://www.youtube.com/watch?v=Jne-_jSY9N4
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet_alp

LH HS201 ile Prince Of Persia videosu
    http://www.youtube.com/watch?v=Jne-_jSY9N4

Videolar için çok teşekkürler Mehmet bey...
  • arkadaslar bende daha evvel yazmıstım su anda kaynak olusturuyorum cıhaz ıcın dıger arkadasların getırecegı led projector 70ansı lumen mıs kabaca eger 200ansı lumen normal projeksıyonların 2000ansı lumen ıne denk gelıyorsa(lg nın sıtesınde oyle yazıyor) bu urunde tahmını 750-800 ansı lumen e denk gelır

yıllara evvel guvenılır bır projeksıyon sıtesınde tam karanlık bır ortamda 700-800 ansı lumen ın yeterlı oldugunu belırtmıslerdı arkadasların ıcı rahat olsun

bu arada bu baslıkta emegı gecen ve LG LED PROJEKTOR kullanan arkadaslarada benımde bır yardımım dokunsun eger ısterler ve bana hdd gonderırlerse asagıda ımzamda bulunan DEV HD MKV FILM ARSIVIMDEN sececeklerı 20tane fılmı onlara hedıye edıp dolduracagım bılgılerı olsun:)

paylasıma devam herkese selam

• Ürünü 1.sayfada da belirtğim gibi almayı düşünüyordum ve sonunda aldım...

Esas amacım wdtv ile kullanmaktı ve 3 mt hdmi kablo alarak ürünü wdtv ye bağladım... 3.5 metre uzaklıktan ki benim lg yi konumlandırmak zorunda olduğum mesafedir 2.25 mt ye 1.65 görüntü aldım...
    Beklentilerimi yüksek tutmadığımdan mıdır bilmiyorum ama izlediğim tüm bluray 720P filmlerin görüntüsü tatmin ediciydi, ürünün infosuna bastığımda çözünürlük 800x600 pozisyonundaydı daha sonra yine info ekranında tutarken wd nin görüntü ayarlarına girip ekran çözünürlüğünü 720P ye alınca LG auto olarak kendi info ekranınıda 720P olarak düzenledi...

Native 800*600 çözünürlüğe kağıt üzerinde sahip olmasına rağmen işlevsellikte çok çok daha kaliteli görüntü almaktayım sanıyorum yazılım yoluyla mı yükseltiyor nedir bilemiyorum ama vermiş olduğum paranın çok daha üzerinde performansa, dertsiz lamba ömrü sıkıntısız bir cihaza sahip olmanın keyfine varıyordum.

Renk doygunluğu ve canlılığı muhteşem verdiğiniz fiyata aldığınız performans harika,, e daha ne..
    Gönül tabi daha iyilerini de ister ama bir de 30.000 saat lamba ömrüne sahip bir cihazın elden kolaylıkla çıkarıp üst modellere terfi etmeninde kolaylığını düşünelim...
    Şuna inanın o lambaları kapatıp ilk görüntü aldığınız o heyecanlı an yok mu harika harika xD

Ortam tabii ki karanlık olmalı aynen sinemada ki gibi, alın bira, popcorn ve colanızı bakın keyfinize...

İlerleyen saatlerde bir iki fotoğraf ekleyeceğim ama diğer arkadaşların fotolarından anladığım kadarı ile camera çekimleri duvarda çıplak olarak
    göreceğiniz görüntünün boyutu konusunda fikir vermemekte, akşam cep telefonu ile çektiğim resimlerde bunu anladım ona göre değerlendirmeli diyorum...

Son olarak evdeki küçük dostlarımızın kolayca deviremeyeceği yere sağlam basan bir tripod da alınmalı derim vatan bilgisayardan vanguard marka 60 küsür TL ye bir de tripod(evrensel uyuma sahiplerdir) alarak taşıma, götürme, kurma, yer bulma sorununu da rahatlıkla aştım...
    Tavsiye eden dostlarımıza tekrar teşekkürler fotoğrafları dediğim gibi akşam saatlerinde ekleyeceğim, hoşçakalınız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Giove -- 27 Aralık 2009; 15:59:25 >

• Güle güle, iyi günlerde kullan arkadasim. Fotograflari bekliyorum, yilbasindan sonra ben de alma niyetindeyim.
  • Hayırlı olsun.. Yukarıdada belirttiğim gibi fotoğraf makinem profesyonel olmadığından ve fazla anlamadığımdan, ordaki videodaki görüntülerle kıyaslanamacağını görmüş oldunuz. Eldeki imkanlarla yardımcı olmaya çalıştım. Ama sanırım kaş yapayım derken göz çıkarmak gibi bişiler olmuş olabilir. (Soğuttukmu milleti cihazdan :) ). Bende şimdi ebaydan media tank lara bakıyordum. Laptopu aç topla zor olmasada zamanla üşenmeye başlıyor insan. Egreat R1 modeli varmış sanırım fiyatı uygun gibi. Fakat ben bu özelliklaerinin yanında Net TV gibi bişiler olumalı. Shoutcast radiosuz kesinlikle almam bir kere. Bu tüz özellikleri destekleyecek. Bunları yenice araştırmaya başlamışken msjınızı görsüm. Mutlu günlerle kullanamınızı temenni ederim. Teknosada 100 liralık hediye çeki vermişlerdi bu cihazı alınca bende bu çekle 2m HDMI kablo Petrix trimpot ve 8gb flashdisk almıştım, bu projektörle birlikte kullanıyorum.. Sizden kaliteli fotoğraflar bekliyoruz artık..
    Bugün HDD deki tatil fotoğrağraflarını, hdd deki mp3 lerle slayt sunumunu izledik baya keyifli idi (Elbette cihazın kendi usb girişinden harici bir oynatıcı olmadan)

• Sayın joen teşekkürler,
    Mehmet bey yok yok ben bir eleştri getirmek istememiştim sadece DSLR cihazlar ile bile çekiyor olsak anladığım kadarı ile o büyüklük hissiyatı maalesef alınamıyor, ben onu demek istedim :D
    Dolayısı ile kuvvetle muhtemel bende çektiğim fotoğraflar da bu hissi veremeyeceğim arkadaşlarımıza...
    Ayrıca dilekleriniz içinde çok teşekkürler, aldığım en keyifli mobil eğlence aracı oldu...
    Edit: Evet evet laptop gerçekten sıkıntı veriyor topla, taşı dediğiniz gibi bu cihaza bence bir media oynatıcı gayet tamamlayıcı olur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Giove -- 27 Aralık 2009; 16:24:10 >
  • En sonunda banada aldırdınız bu cihazı.. :) Ama pişman değilim. Gece receiver dan aldığım görüntüyü duvara yansıttım. Perde olmamasına rağmen ve duvarın boyası yeşil olmasına rağmen görüntü gerçekten güzel oldu. Güzel bi perde ile görüntü ne olur düşünemiyorum.

wd tv ile hd video larıda denedim gayet güzel hepsi.

Hevesimi biraz alayım. Bende resim eklerim yakında :)
  • Konu dışı olacak ama Mehmet Bey, tanıtım videosundaki arabayla çölde gidip ucurumdan son anda atlayan cocgun oldugu filmin ismini alabilirmiyim
  • O filim startreck son flimi o çocuğun kendisi kaptan körk olur... Büyüyünce komutan olacak babası gibi :D
  • Resimleri söz verdiğim gibi ekledim. Casio Exilim EX-Z8 8.1 mp fotoğraf makinası maksimum kalite ve çözünürlükte flaşsız modda çekmeme rağmen gelin görün ki tam düşündüğüm gibi tam bir hayal kırıklığı, kumlanmayı ışık olmadığı için çözemedim bir türlü ama flaş ile de çekilmez ki haliyle Fikir vermesini umuyorum ama dediğim gibi bu pırıl pırıl görüntüyü size bir türlü yansıtamadım. Görüntülerin kimisi 4/3 kimisi 16/9 ve 720P.mkv dosyalarıdır...

3.5 Metre uzaklık 2.25 cm En x 1.65 cm Boy

LG HS201 LED Projektör ALDIM (Resim Video Eklendi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Giove -- 27 Aralık 2009; 20:08:35 >

• @Giove

Wd nin default çözünürlüğü nedir? Ben en iyi görüntüyü 1080i de elde ettim. Sizin ayarlar nasıl?
  • Görüntüler icin tesekkürler, insanin istahini kabartiyor
  • sanırım yarın kargodan alırım...o zaman ayrıntılı ıncelemesını yaparız arkadaslar...herhalde ilk ben olucam bu konuda:)
    hayırlıyısla alırsan native 720p nasılmıs gorucezz....
  • @waves ben 720P olarak kullanıyorum kardeşim, wdtv başlığından, hd-players net sitesinden oldukça ayrıntılı bilgiler bulunabiliyor ama dediğim gibi 720P hatta 82 LCD sony de kullanırken de bu modda izliyordum...
    @joen rica ederim, ne demek...
  • Tripod ve perde siparişi verdim. Onlar gelmeden 2-3 foto ekleyim buraya, onlar geldiğinde de eklerim hem aradaki farka da bakmış oluruz.

• Şuan görüntü 80".
    • İzleme ve foto çekme mesafesi 5 metre.
    • Duvar krem rengi pütürlü bi duvar.
    • Projeksiyonun çözünürlüğü 1080p'ye ayarlandı.
    • 3 video da 1280x720 mkv formatında.

Fotoğraftaki ile gözle görünen arasında tabiki fark var, ama yine de fena fotolar çıkmadı.

Dediğim gibi perde ve tripod gelsin daha fazla fotoğraf paylaşırım...

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.