Şimdi Ara

LG HS201 LED Projektör ALDIM (Resim Video Eklendi) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.182
Cevap
5
Favori
165.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bülentözdemir

kyle007 Şurayı bir incele derim mesafe ile ilgili yazıyor www.dreammulti.com gir arama yerine hs200 yaz ok incele

Tşkler, gerçi bi yabancı forumda tesadüfen tam benim kullanacağım ebatı kullanana rastaldım, 160x100cm için 2.7m'e koymuş. Senin verdiğin sitedekine göre 2.1m'e koyulmalı ama du bakalım göreceğiz. İyiden iyiye kafaya koydum ama nereden alacağıma bi türlü karar veremiyorum.

Nakitte İ.Bilişim 200TL fark ediyor, acaba bu riske girmeye değer mi, sonra bi sorun çıkınca başımız ağırırsa o kötü işte, paramızla rezil oluruz...

Edit: Bimeks %15 indirim yapmış 1.014TL'e geliyor, az önce siparişi verdim. Ürün elime ulaşınca sizinle paylaşırım izlenimlerimi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kyle007 -- 21 Aralık 2009; 21:15:19 >

• quote:

Arkadaşlar resim göndericekler ama fırsat bulurlarsa seyretmekten resim çekemez oldular
    projeksiyonu alan forum a uğramıyorlar...

Valla haklısın sadece flimde değil şimdi (Şu anda Need For Speed oynanıyor Hanım, çocuk ben sıra ile dev ekranda merak sardı :D fırsat bi bakayım demiştim... Hemeb bi video çekeyim dedim sizin mesajı görünce Foto şarjı bitmiş.. Şarja taktım pilleri.. Pazar (dün) günüde Ailecek Show TV wipeout filann....
  • quote:

Arkadaşlar resim göndericekler ama fırsat bulurlarsa seyretmekten resim çekemez oldular
    projeksiyonu alan forum a uğramıyorlar...

Merhaba Bülent bey,
    Biliyorsunuz ben henüz almadım ürünü, işim gereği inceleyebiliyorum. Bu ürün test için verildi

Fırsat bulur bulmaz yeni resimler eklemeye çalşıcam ama evinde kullanan arkadaşlardan resimler bekliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atila -- 21 Aralık 2009; 22:48:02 >

• dostlar eger kısmetse bende benq projeksıyonumu satıp bu urunu alacagım bu arada almayı dusunen arkadaslar 200ansılumen parlaklıgı ıcın dusuncede kalmasınlar kendı sıtesınde bu urunun led oldugu ıcın standart projeksıyonların 2000ANSILUMEN ıne denk geldıgını yazıyorlarkı bende test ettıgımde aynı sonuca vardım bendekı benq projeksıyona gore
  • Şimdi ve ilerisi için, çok umut veriyor bu Led projeksyonlar. Düşünün, bir 3-5 sene sonra, 1080p'leri standart olacak bu makinaların
  • Bu makina'yı cok iyi inceleme sansım oldu resim cekemedim ama kullanılan sistem dizayn özellikler mukemmel di,yebilirim standart lambalı projesiyonlardan kat kat daha iyi bir görüntüye sahip diyeblirim..gerçekten öğrenci evi çin ve ders calısmak için vazgecilmez bir cihaz diyebilirim..

saygılar,
  • quote:

Orijinalden alıntı: kyle007

quote:

kyle007 Şurayı bir incele derim mesafe ile ilgili yazıyor www.dreammulti.com gir arama yerine hs200 yaz ok incele

Tşkler, gerçi bi yabancı forumda tesadüfen tam benim kullanacağım ebatı kullanana rastaldım, 160x100cm için 2.7m'e koymuş. Senin verdiğin sitedekine göre 2.1m'e koyulmalı ama du bakalım göreceğiz. İyiden iyiye kafaya koydum ama nereden alacağıma bi türlü karar veremiyorum.

Nakitte İ.Bilişim 200TL fark ediyor, acaba bu riske girmeye değer mi, sonra bi sorun çıkınca başımız ağırırsa o kötü işte, paramızla rezil oluruz...

Edit: Bimeks %15 indirim yapmış 1.014TL'e geliyor, az önce siparişi verdim. Ürün elime ulaşınca sizinle paylaşırım izlenimlerimi...

İsim vermiyorum fiyat önemli ama servis ağı çok önemli bence örnek (arızalandı servis sıkıntı falan filan )anlatabiliyom değilmi dikkat et.

• bende alıcam seneye baharda üst modelini bekliyom
  • kolay gelsin arkadaşlar alan arkadaşlarda güle güle kullansın bende düşünüyorum cihaz hakkında daha detaylı resimler gönderirse arkadaşlar sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertche

kolay gelsin arkadaşlar alan arkadaşlarda güle güle kullansın bende düşünüyorum cihaz hakkında daha detaylı resimler gönderirse arkadaşlar sevinirim.

Merhaba Mert bey,
    Konunun üst kısımlarında Mehmet beyin ve benim çektiğim ayrıntılı resimleri bulabilirsiniz...
  • Arkadaşlar laptopdan hd flim oynattım. Görüntüler çok iyi fakat gözle görmek lazım (Canlı yani)..
    Video linki:http://www.youtube.com/watch?v=rYuPGpH4h9M
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet_alp

Arkadaşlar laptopdan hd flim oynattım. Görüntüler çok iyi fakat gözle görmek lazım (Canlı yani)..

Video için çok teşekkürler Mehmet bey

Buarada son oynattığınız film 1080p fakat projeksiyon 720p olarak algılamış. Bu durum projeksiyonun çözünürlüğü ile ilgili değil, benim yaptığım BD testlerinde görüntü singalı tam olarak 1080p olarak algılandı... Büyük olasılıkla film çözünürlüyünden kaynaklanıyor...

• Sonuç olarak bu işlere bir tarafından girmek ve bu keyfi yakalamak isteyen herkesin böyle güzel sayılabilecek bir fiyata sahip olabileceği ve lcdTV ler de de asla alamayacağı o hissi yaşayabileceği f/p=keyif şeklinde de açıklayabileceğim harika bir ürün yaratmış LG...
    Digitürk plus, wdtv ve arada PS3 ile çok keyif vereceği kesin ama yine de güzel bir perde ile çok daha iyi olabileceği kanaatindeyim...
    30.000 saat muhteşem, herşeyi kaygısızca izleyebilmekte değişik bir duygu olsa gerek...
    Bu ay içerisinde bende almayı düşünüyorum, bakalım...
    Tek kafamı karıştıran ve beni üzen nokta ses sistemimde ki yer değişimi olacak ki o da çok meşakatli bir şey LG yi kullanacağım duvarın konumuna göre center ve frontların sağdan sağdan estirmesi biraz işleri karıştıracak yoksa...
    İncelemeleriniz ve önerileriniz için çok teşekkür ediyorum, güzel günlerde kullanınız...
    Bakalım şu tadı alalım, film keyfi tam anlamı ile ne demekmiş görelim anlayalım ve böyle küçük küçük adımlarla keyif katsayımızı yükseltelim...
    Tekrar teşekkürler...

• teşekkürler görüntüler için ciddi olarak almayı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atila

quote:

Arkadaşlar laptopdan hd flim oynattım. Görüntüler çok iyi fakat gözle görmek lazım (Canlı yani)..

Buarada son oynattığınız film 1080p fakat projeksiyon 720p olarak algılamış. Bu durum projeksiyonun çözünürlüğü ile ilgili değil, benim yaptığım BD testlerinde görüntü singalı tam olarak 1080p olarak algılandı... Büyük olasılıkla film çözünürlüyünden kaynaklanıyor...

cihaz hd ready değilse 720p ya da 1080p yi nasıl destekliyor ? sadece 800*600 e downscale mi yapıyor ? eger oyle ise divx oynatmakla ne farkı var ?

• quote:

Orijinalden alıntı: unpop

quote:

quote:

cihaz hd ready değilse 720p ya da 1080p yi nasıl destekliyor ? sadece 800*600 e downscale mi yapıyor ? eger oyle ise divx oynatmakla ne farkı var ?

Bu fiyata 30000 saat lamba omurlu fullhd bir projeksiyon beklemek hayalcilik olur zaten.

• Yok full hd beklemiyoruz zaten sadece 800*600 divx ile 720p film izlemede bu cihazla ne fark olusuyor on7u merak ediyorum. eger 720p yi de 800*600 e dusuruyorsa yuksek boyutlu mkv ler icin gerek yok
  • quote:

Yok full hd beklemiyoruz zaten sadece 800*600 divx ile 720p film izlemede bu cihazla ne fark olusuyor on7u merak ediyorum. eger 720p yi de 800*600 e dusuruyorsa yuksek boyutlu mkv ler icin gerek yok

Merhabalar,

Ürünün en düşük çözünürlüğü 800*600 dür. Maksimum olarak 1280*1024. Buda demek oluyorki 720p HD film çözünürlüğüne tam destek veriyor. Bir çok projeksiyonda herzaman en düşük çözünürlük yazılır ve yanına maksimum diyerek en yükseyi. Yukarıdaki test sırasında çektiğim resimler 720p ve 1080i dir. Görüntü kalitesi ve netlik çıplak gözle izlemekle kesinlikle kıyaslanamaz ki çok çok daha net, temiz ve canlı görüntülere sahip bir ürün...

• quote:

quote:

Yok full hd beklemiyoruz zaten sadece 800*600 divx ile 720p film izlemede bu cihazla ne fark olusuyor on7u merak ediyorum. eger 720p yi de 800*600 e dusuruyorsa yuksek boyutlu mkv ler icin gerek yok

Merhabalar,

Ürünün en düşük çözünürlüğü 800*600 dür. Maksimum olarak 1280*1024. Buda demek oluyorki 720p HD film çözünürlüğüne tam destek veriyor. Bir çok projeksiyonda herzaman en düşük çözünürlük yazılır ve yanına maksimum diyerek en yükseyi. Yukarıdaki test sırasında çektiğim resimler 720p ve 1080i dir. Görüntü kalitesi ve netlik çıplak gözle izlemekle kesinlikle kıyaslanamaz ki çok çok daha net, temiz ve canlı görüntülere sahip bir ürün...

Burada bir yanlış bilgilendirme olmuş. Her projeksiyonun gercek(native) cozunurlugudur yazılan.bu Projeksiyon gercekte hd ready bir cihaz değil ama 720p sinyali alarak 800*600'e düşürmektedir.Bir nevi interpolasyon yani...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quatroxx -- 23 Aralık 2009; 15:24:38 >

• Cihaz bugün elime ulaştı. Krem rengi pütürlü duvarımda hemen deneme yaptım, akşam üzeri güneş vurmayan bi oda ortamında.

Bilgisayara bağladım HDMI to HDMI kablo ile. 80"lik bi görüntü sağladım ve çıkan sonuçtan (ortam hafif aydınlık olmasına rağmen) gayet memnun kaldım.

Bilgisayarın çözünürlüğü 1680x1050. Masaüstündeyken dosya isimleri çok net okunmuyor, tabi çözünürlüğü 800x600 yapınca gayet net.

Benim amacım mkv film-tv-oyun'du . Kısa kısa hepsine baktım ve gerçekten memnun etti görüntü, zifiri karanlıkta eminim çok daha iyi olacak.

Fotoğraf makinası şuan bende değil onu da alayım, bikaç güne daha detayla izlenimlerimi paylaşırım

Edit: Ama perde de almak lazım buna, 180x180 ekonomik önerebileceğiniz marka var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kyle007 -- 23 Aralık 2009; 16:50:48 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.