< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gecemelek -- 21 Eylül 2020; 11:11:26 > |
LG HF60LS 1400 ANsİ LÜMEN
-
-
PERFORMANS GOZLEMLERIM
NETFLIX VE AMAZONPRIME KENDI WEB BROWSERINDA GIRISLERE IZIN VERMIYOR KÖTÜ
diger filim siterlerinde gayet iyi bir şekilde performansı iyi 1080p 2,5 saatlıkfılmlerde rahatlıkla ızlıyorsunu ( başarılı)
DLNA VE WEBOS YANSITMA OLCUKCA BASARILI
YAYINLAMA PERFORMANSI OLARAK SADECE BIR PROGRAM SIKINTISIZ CALISIYOR VE ANLADIGIM KADARIYLA WEBOS DESTEGI OLDUGUNDAN ( CAST TO TV -XCAST ) COK BILINEN DİĞER PROGRAMLAR GERCEKTEN BAŞARISIZ
MARKET LINKIplay.google.comŞuraya yayınla TV : tv video aktarma - Google Play'de Uygulamalarhttps://play.google.com/store/apps/details?id=cast.video.screenmirroring.casttotv&hl=tr
BLUETOOTH SIKINTISIZ BIR SEKILDE HERTURLU HOPARLORE BAGLANIYORSUNUZ VE HER ACILISTA HOPERLERE ULASILMIYOR NORMAL DAHILI HOPARLERE BAGLANCAM SORUSUNU SORUYOR
GORUNTU VE RENK KALIBRASYONU ISTEDIGINIZI YAPABILIRSINIZ BU IYI BIRSEY
ISI
4 SAAT SUREKLI CALISMADA FAZLA ISI OLUSMADI LGNIN DIGER MODELLERINDE OZELLIKLE PF1500G DE BU ISI OLAYI BENIM ICIN CIDDI BIR SIKINTIYDI SOGUTMA SISTEMI OLDUKCA BASARILI
4 SAAT GOZ YORGUNLUGU ÇEKMEDEN İZLEME KEYFI GERÇEKTEN IYI BIR LÜKS YORMUYOR GÖZÜNÜ :) GEÇMİŞ DENEYIMLERIMDE MİJİA 500 , MİJİA 2400 ANSI LAZER , H1 VE H2 KULLANIMLARIMDA MUMKUN DEGİL BİR FİLMİ TAM İZLEMEK :(
KÖTÜ ÖZELLİĞİ PROJEKSIYON SADECE 1080 P DESTEKLIYOR , HDCP 2.2 DESTEGİ KARSILIYOR AMA KESKE 4K DESTEGIDE VERSEYDI HDCP CEVİRİCİ ADAPTORLE DENEMEK GEREK
SES KENDI SESI SEZSSIZ BIR ORTAMDA IDARE EDER AMA KESINLIKLE KUCUK BIR JBL HOPARLOR BU AÇIGI KAPATIR
LG TV PLUS APLIKASYONU PROJEKSIYONU BIR TURLU GOREMEDI BUNU ANLAMIS DEGILIM TVLERDE SORUN YOK AMA PROJEKTORLERDE SORUN
OTOMATIK KILIT TASI DUZELTMESI BENIM ICIN BASARILI HALA 4KOSELI KEYSTONE OZELLIGINI KULLANMA GEREKSIMI DUYMADIM
dört kose keystone performansı projektor ıcersındekı ekranı kucultup butuyor prejeksıyon dan cıkan genıslıgı degıl ve KEYSTONEDA BASARISIZ
DENEYIMLERIMI PAYLASACAM TEKRAR
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gecemelek -- 5 Ekim 2020; 16:55:52 >
-
Cok guzel bir paylasim. Mijia ile arasinda kaliyordum ama suan en buyuk eksigi netflix, amazon prime desteklememesi ve 4k desteği olmaması üzdü... Onlar olsa efsane cihazmış.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Merhaba,
"HF60LS GERCEKTEN 24 DB GIBI BIR SES SIZI KARSILIYOR HIC RAHATSIZ OLMUYORSUNUZ" demişsiniz.
Bu testi "parlaklık :orta" ayarda mı yaptınız, parlaklık yüksek ayarda da 24 db sessizlik sağlanıyor mu ? -
Merhaba güç tüketimi minimum. Aldığınızda 24 ortada düşük maksimumda beni çok rahatsız etmedi ama mijaa dan katkat iyi performansı var.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Emin ol mijiadan hem kaliteli hemde keyifli ,mijianin tek artısı Netflix ama web performansı daha iyi ... Mijiada 1080 p gösteriyor bu arada LG. 32 GB bir filmi gayet iyi açıyor
xiaomi mijia ile arasındaki 2bin lira üzeri fiyat farkına değer mi hocam açıkçası sorulması gereken soru bu bence. bu fiyat aralıklarına çıktıktan sonra az daha verip 4k ya gidebilirmişsiniz gibi geldi. tabi benimki kullanmadan bir yorumum sadece. -
xiaomi özellikleriyle daha iyi. android olduğu için daha pratik. Ayrıca ses kalitesi mükemmel. Ekstra hoperlöre gerek yok -
Merhaba,quote:
Orijinalden alıntı: boylum
xiaomi özellikleriyle daha iyi. android olduğu için daha pratik. Ayrıca ses kalitesi mükemmel. Ekstra hoperlöre gerek yok
hocam, iş amaçlı sunum yapanlar ve maddi gücü zayıf arkadaşları hariç tutuyorum,
üstüne para versen hiç bir proj' un hoparlörünü ev sinema sisteminde asla kullanmam.
5+1 hoparlör sisteminin yerini hiç bir şey tutmaz. -
Doğru. 5+1 bende de var. Epson 4k projeksiyonuma bağlı. Fakat bu cihazın asıl olayı taşınabilir oluşu. Ses sistemi ni yanında taşıyamayacığıma göre kendi hoperlörü önemli oluyor
Tabii hocam, iş sunum amaçlı kullananlar ve taşımak zorunda olanlar için proj.' un kendi hoparlörü şart.quote:
Orijinalden alıntı: boylum
Doğru. 5+1 bende de var. Epson 4k projeksiyonuma bağlı. Fakat bu cihazın asıl olayı taşınabilir oluşu. Ses sistemi ni yanında taşıyamayacığıma göre kendi hoperlörü önemli oluyor
Ama proj. un kalıcı yerleştirildiği ev sinema sistemi için çevresel 5+1 hoparlör sisteminin verdiği duyusal hissiyat çok güzel. -
Fiyatlar çok arttı Türkiye'de satılan mijialarin hepsinde netlik. Sorunu var siz 75 inç. Yani 180 cm. Bir ekran kullanacaksanız bu netlik sorununu. Farketmezsiniz özellikle hareketli. Sahnelerde , fakat sunum. Gibi. Bir seyde kullancaksaniz sıkıntı. Zaten sunum projektörü değil , projektör uzun yıllardır. Kullanıyorsanız 2000 lira bir fark verilir , ama yeni kullaniyorsaniz. Kronik sıkıntıdan bir haber olduğunuz. İçin anlamazsiniz ... Ben. Görüntü kalitesini. H2 den 1 tık yukarı görüyorum...izleme olayı gerçekten rahat , h2 kullanicisina sorarsanız kaç saat kullanıyorsunuz diye. 2 saat der. Göz yorgunluğu lgye göre. Daha fazla. ... Ama lg de 6 saat performansı gördüm
mijianın sesi evet iyi androıt olması bır nebze ıyı ama mijiada web performansı beklemeyın , cunku ben sıkını yasıyordum webde mesela chromede rahat gezınemıyorum bır sekılde uyumsuzluk var , bellek olarak kullanacagınız bır alan olmadıgından bir web sayfasında fılm ızledıgınızde bellek 3 uncu fılme ızın vermıyor , cok ılgınctır lgde webos ta tvde sıkıntı yasıyorum bellek olarak ama projektorde boyle bır durum yok sadece bırazcık yavas ama saglıklı calısıyor gosterımlerde
-
Cihazı aldım bir süredir kullanıyorum ve gayet memnunum. Mijadan kat kat daha iyi. Takıldığım tek bir nokta var. Netliği biraz hassas ve her yerde birebir aynı netlik (keskinliklik) olmuyor. Köşeler tatlı fluya kaçıyor bu durum sizin cihazda var mıydı. Herhangi bir öneriniz var mıdır?
Cihaz problemliymiş iade edip yenisini aldım. Hiç bir problem yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furi -- 19 Aralık 2020; 0:16:43 >
Bu led projeksiyonlarının genel sorunu. Eğer aşırı rahatsız etmiyorsa normal kabul edilebilecek bir durum. Bu cihazı kullandığım süre boyunca sadece orta bölgeleri tam netleştirerek köşelerdeki hafif bulanıklığı görmezden gelmiştim.
-
Böyle bir sorunum hiç olmadık kilit taşı. Senkronizasyonu. Otomatik mı ? Ve duvatiniz da yamukluk ve eğrilik var mı ?çünkü düz olmayan duvarlarda bu sorun ortaya. Çıkıyor ama her projektörde böyle
quote:
Orijinalden alıntı: tibiterBu led projeksiyonlarının genel sorunu. Eğer aşırı rahatsız etmiyorsa normal kabul edilebilecek bir durum. Bu cihazı kullandığım süre boyunca sadece orta bölgeleri tam netleştirerek köşelerdeki hafif bulanıklığı görmezden gelmiştim.
Böyle bir sorun hiç yasamadim siz hangi saticidaan ve hangi fiyattan aldınız ?
quote:
Orijinalden alıntı: gecemelekBöyle bir sorunum hiç olmadık kilit taşı. Senkronizasyonu. Otomatik mı ? Ve duvatiniz da yamukluk ve eğrilik var mı ?çünkü düz olmayan duvarlarda bu sorun ortaya. Çıkıyor ama her projektörde böyle
Hocam cihaz problemliymiş, diğerini iade edip tekrardan satın aldım. Şuan hiçbir problem yok
-
Bu arada guncellemeyi kesinlikle yapin web performansi ve dlna daha iyi oldu. Renk derinligide degisti
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- projeksiyon lekeli gösteriyor
- evde projeksiyon perdesi yapımı
- byintek x30
- en iyi projeksiyon markaları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X