Şimdi Ara

LG G3 Teknik Bilgi - Paylaşım Konusu(Rom,mod,root,kernel vb..)(1. sayfa güncellendi) (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.552
Cevap
42
Favori
126.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cloudy G3 önerilmiş bol bol son sayfalarda, bir deneyeceğim orijinal rom baydı artık takılmaları ara sıra ve şarjı bazen sömürmesi
  • Arkadaslar benim telefon istanbul bilisimden alindi. Guncellemeleri hangi ulkeden aliyor bu telefon. Menu tusuna basinca hafif takilmalar oluyor sinir bozucu. Yapabileceğim birseyler varsa yazarsaniz sevinirim
     LG G3 Teknik Bilgi - Paylaşım Konusu(Rom,mod,root,kernel vb..)(1. sayfa güncellendi) LG G3 Teknik Bilgi - Paylaşım Konusu(Rom,mod,root,kernel vb..)(1. sayfa güncellendi)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cloudy i kurdum ve ilk defa 3 saat ekran süresi gördüm yoğun kullanımda. Ama 6 saatte bitti batarya o ayrı (Video ve fotoğraf çekimi ağırlıklı kullandım o sürede) Gözüme çarpan bekleme modunda telefon çok iyi ama internete bağlı kullanımlarda bataryayı sömürüyor. Buna bir çare var mı acaba ?
  • Ben de yeni kurdum bakalım daha şarj konusunda bir şeyler söylemek için erken birkaç gün kullanayım da yazarım durumu

• Bende batarya süresi iyi giden bir rom arıyorum. Tavsiyeleiniz nelerdir acaba? Aklımda yerli yapım Lion Rom 5.5 ve Cloudy 2.5 var. Ama diğer seçeneklere de açığım.
  • Selam arkadaşlar, 1 aya yakındır cloudy v2.5 kullanıyorum, ilk 15 gün miracast çalışıyordu ama şu son zamanlarda artık çalışmamaya başladı, ne ettiysem düzeltemedim, şu miracastın fix dosyası yada ne bileyim bilmediğim bir ayarı yokmu, sürekli kullanıyorum. Rom çok iyi çok memnunum, lütfen yardım ederseniz sevinirim, yeniden rom yükleyin deneyin, sıkıldım rom değiştirmekten.
  • Merhaba,
    Ben de cloudy2.5 kullanıyorum uzun süredir ve çok memnunum ama şirket güvenliği gereği artık
    root olmayan tel kullanmam gerekiyor, acaba en iyi güncel stock romu nasıl yüklerim?
    teşekkürler
  • Ilk sayfada zaten temiz bir kurulum yapmak için neler yapılması gerektiği anlatılıyor, öyle yaparsanız root da rom da herhangi bir şey de kalmaz ve işiniz hallolmuş olur.

Bu arada Cloudy g3 kullanıyorum ben de fakat Uygulama bir hata nedeniyle indirelemedi (489) hatasıyla karşılaşıyorum romu kurduğum ilk zaman google dan indirirken yaşamıştım bu sorunu internette okuduğuma göre vpn ile indirip kurdum fakat her seferinde böyle olması can sıkıcı.Bazı uygulamalarda diyor bazılarında demiyor hata çok ilginç.Eğer düzgün bir şekilde çözümünü bilen varsa paylaşabilir mi google hesap kaldır tekrar yükle denemedim sorunu tam çözeceğini sanmadığımdan eğer tam çözüm olursa çok güzel olur

• quote:

Orijinalden alıntı: CyberDriver

Ilk sayfada zaten temiz bir kurulum yapmak için neler yapılması gerektiği anlatılıyor, öyle yaparsanız root da rom da herhangi bir şey de kalmaz ve işiniz hallolmuş olur.

Bu arada Cloudy g3 kullanıyorum ben de fakat Uygulama bir hata nedeniyle indirelemedi (489) hatasıyla karşılaşıyorum romu kurduğum ilk zaman google dan indirirken yaşamıştım bu sorunu internette okuduğuma göre vpn ile indirip kurdum fakat her seferinde böyle olması can sıkıcı.Bazı uygulamalarda diyor bazılarında demiyor hata çok ilginç.Eğer düzgün bir şekilde çözümünü bilen varsa paylaşabilir mi google hesap kaldır tekrar yükle denemedim sorunu tam çözeceğini sanmadığımdan eğer tam çözüm olursa çok güzel olur

Unroot yapmak için KDZ kurulumu yapmak yeterli mi hocam bu cihazlarda? Bildiğim kadarıyla zaten orijinal rom kurunca custom recovery ve root siliniyor. Peki bu cihazlarda da samsung s3'deki gibi sayaç var mı? Sayaç varsa sayaç sıfırlamak için hangi yazılımı kullanıyoruz.

• Sánchez kullanıcısına yanıt
    kdz kurulumu yaparsan, makineyi full resetlemiş olursun. Xda de Root yapma tool var orada Unroot seçeneğide mevcut. Onunla root kaldırabilirsin. Recovery silmede yapabilirsin.
  • aaşlar Cloudyfa artık romu güncellemeyecek mi kendisine tweetter dan ulaşmaya çalıştım ama cvp alamadım bilginiz varmı? gerçi şu anki sürüm çok başarılı
  • 4.4.2 nin uzerine direk cloudy 2.5 i kurabilir miyiz?

• quote:

Orijinalden alıntı: fifa_05

4.4.2 nin uzerine direk cloudy 2.5 i kurabilir miyiz?

evet. sorun olmaz.

@osmanhasimcan bence yenisi gelmez. g4 e çalışmalara başlar gibime geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugacomtr

quote:

Orijinalden alıntı: fifa_05

4.4.2 nin uzerine direk cloudy 2.5 i kurabilir miyiz?

evet. sorun olmaz.

@osmanhasimcan bence yenisi gelmez. g4 e çalışmalara başlar gibime geliyor.

Teşekkürler

• osmanhasimcan kullanıcısına yanıt
    2.5 son. G3 için bitti artık.
  • Arkadaşlar. Konuda anlatılmış sanırım ama emin olmak için soruyorum.

LG G3 var bende v20 sürümü sanırım ama root attım ve rom attım. Cloudy rom olmalı. Ben orijinal rom'a dönmek istiyorum. Hangi adımları izlemelyim yanlış hareket yapmam istemem.
  • com.qualcomm.qcrilmsgtunnel ( Kendisi stock numara çevirici uygulaması olur 3gde ve aramalar hatta sms de
    bir sıkıntı yaratmaz Şu paketler içerir SIM toolkit Telefon/mesaj belleği Telefon )
    çalışan uygulamalarda bunun çalıştıgını göruyorum,sizce gereklimidir?
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

lgsmartcartservice
    notice servisleri kapalı nfc daha kullanmadm bile ama bu uygulama arkaplanda habire çalısıyor

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    com.android.providers.partnerbookmarks
    ne oldugunu bilmiyorum ama sanırım chrome yada internetle alakalı bişe

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    bluetooth ayarlardan kapalı oldugu halde arada çalışanlar uygulamalar kısmında göruyorum sizce neden çıkıyor olabilir

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    sonuca gelirsek ben bunların alayını dondursam nolur? bluetoothda dahil??

• Arkadaşlar selam...
    Cloudy 2.5 rom yükledim fakat g4 camerası yokmuş bu romda sanırım nasıl mod larım?
  • Merhaba arkadaşlar. LG G3'üme yeni yazılım sürümü olduğuna dair bildirim geldi. Yükledim ben de. Telefon yeniden başladı ancak %1'de hata verdi. LG PC Suite üzerinden güncellemeyi kurdum ben de. 2 defa güncelleme yaptı ve başarılı dedi. Ancak telefon boot loop'ta takılı kaldı. Devamlı yeniden başlıyor. Xda-developers sitesinde ve burada çözümlere baktım ancak bir sonuç alamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Not: Telefon download moda girebiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Korialstrasz

Merhaba arkadaşlar. LG G3'üme yeni yazılım sürümü olduğuna dair bildirim geldi. Yükledim ben de. Telefon yeniden başladı ancak %1'de hata verdi. LG PC Suite üzerinden güncellemeyi kurdum ben de. 2 defa güncelleme yaptı ve başarılı dedi. Ancak telefon boot loop'ta takılı kaldı. Devamlı yeniden başlıyor. Xda-developers sitesinde ve burada çözümlere baktım ancak bir sonuç alamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Not: Telefon download moda girebiliyor.

Hocam lg g3 stock rom yükleme başlığı altında yeterli bilgi var. Stock romu tekrar pc den yüklerseniz duzelecektir. Kdz indirip telefona flashlamaniz gerekiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.