Şimdi Ara

LG G3 Teknik Bilgi - Paylaşım Konusu(Rom,mod,root,kernel vb..)(1. sayfa güncellendi) (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.552
Cevap
42
Favori
126.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • spirint 4.4.2 den daha iyi gidiyor bende. nedenini bilemiyorum. akşam eve gittigimde hep aynı derecede kullanırım ve gözlemledigim birisinde yüzde 40a düserken digerinde 60 larda geziyor.
  • Mrb arkadaşlar yurtdışı 32GB modeli olan telefonum var üzerinde V20h-GLOBAL-SI rom bulunuyor birçok root yöntemi denedim telefon root olmuş gibi görünüyor yani root chack uygulamasını yükledim kontrol ettiğimde rootlu gözüküyor ama ben tlf'a Titanyum Backup yüklüyorum superuser ile izin verdiğim halde rootlu değil uyarısı veriyor dedim belki bu programda vardır Wanamxpsed yükledim dün superuser izin istedi verdim ama wanamı açtığımda üzerinde stok rom yok falan diyor işlem yapamıyorum sorun nereden kaynaklanıyor bilgisi olan varmı.ayrıca tlf pc suite ile rahat kullana biliyorum ama ime çakma olduğu için H+ hiç görmüyo mesela bu sorun araştırdım genelde lon olanlarda varmış bazı anlatılan yerlerdeki uygulamalar ile şebekeyi düzeltmeye çalışıyorum ama Qpst 2.7 programına bir türlü tlfonu tanıtamıyorum benim kullandığım romda mı bir sıkıntı var acaba.şebekeyle ilgili bilgisi olan varsa bu konularda acil yardım bekliyorum:(

• quote:

Orijinalden alıntı: askperisi61

Mrb arkadaşlar yurtdışı 32GB modeli olan telefonum var üzerinde V20h-GLOBAL-SI rom bulunuyor birçok root yöntemi denedim telefon root olmuş gibi görünüyor yani root chack uygulamasını yükledim kontrol ettiğimde rootlu gözüküyor ama ben tlf'a Titanyum Backup yüklüyorum superuser ile izin verdiğim halde rootlu değil uyarısı veriyor dedim belki bu programda vardır Wanamxpsed yükledim dün superuser izin istedi verdim ama wanamı açtığımda üzerinde stok rom yok falan diyor işlem yapamıyorum sorun nereden kaynaklanıyor bilgisi olan varmı.ayrıca tlf pc suite ile rahat kullana biliyorum ama ime çakma olduğu için H+ hiç görmüyo mesela bu sorun araştırdım genelde lon olanlarda varmış bazı anlatılan yerlerdeki uygulamalar ile şebekeyi düzeltmeye çalışıyorum ama Qpst 2.7 programına bir türlü tlfonu tanıtamıyorum benim kullandığım romda mı bir sıkıntı var acaba.şebekeyle ilgili bilgisi olan varsa bu konularda acil yardım bekliyorum:(

cloudy g3 yükleyin sorun sıkıntı kalmasın. kolay gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: ugacomtr

rootlu ve stock üzerine kurulu. imei rom atinca gitmiyor diye biliyorum. cloudyg3 en stabil ve en güzel romlari yapıyor. demedi demeyin. http://forum.xda-developers.com/devdb/project/?id=6315#downloads

size tek önerim bu olacak. kurduktan sonra telefonun modelini soruyor. ona göre ayarlamalarını yapıyor. orjinal g3 olmadıgı icin telefonunuza gsm hattını normal romlar ya da orjinal rom atarsanız gelmez. bu cloudyg3 ile at&t ya da her neyse secince geliyor. dikkat etmeniz gereken diger bir ayar ise size xpoosed yükleyim mi diye altta bir kutucuk işaretletecek. eger quick circle kılıf kullanmayacaksanız kesinlikle secin ve xpoosed yükleyin.

Not: twrp yükleyip efs ve romun komple yedegini almanızı da öneririm. eger birsey olursa hafıza kartından romu orjinal haliyle geri döndürüp kullanabilirsiniz. ben 4.4.2 yazılımımı 5.0 a yükseltmiştim. gsm gitmişti iki saat ugrasmıstım. sonra cloudyg3 ün yeni versiyonunu gördüm ve hemen yükledim. romun ne kadar iyi ve g2 lerde cok yüklenen bir rom oldugunu biliyordum. g3 e fazla güncelleme yapmıyordu ama yenisini görünce hemen yükledim. zaten resimlerinden görürsünüz orjinal romun diger firmalara uyarlanmıs hali diyebiliriz. Ana konuya da eklense aslında süper olur..!!

Merhaba ben cloudy g3 v 2.5 yükledim ve sizin söylediğiniz gibi quick circle kullanmayacak şekilde yüklerken xposed seçili yaptım ama xposed nasıl çalışıyor anlayamadım markette bazı uygulamaları örneğin G3 TweaksBox gibi yükledim ama framework yüklü değil diyor bildiğim kadarıyla lolipop için henüz yeni güncelleme beklendiği siz xposed yükleyip çalıştırabildiniz mi acaba?
    şimdiden tüm arkadaşaların bayramını kutlarım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enginkpt -- 16 Temmuz 2015; 15:03:36 >

• Framework yuklemeniz lazim. Aksam size detayli aciklama gonderirim. Iyi bayramlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ugacomtr U kullanıcısına yanıt
    eyvallah
  • Merhaba arkadaşlar. İnternette bayağı araştırıp bulduğum şebeke sorununu 7. lg g3 cihazıma uyguladım . Fakat şöyle bir sorun var , şebeke sorununu yaptıktan sonra bikaç saat H çekiyor internet fakat sonra E ye düşüyor birdaha hiç H olmuyor. Konuyla ile ilgili bilgisi veya fikri olan vasra yardım edebilir mi acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: askperisi61

Mrb arkadaşlar yurtdışı 32GB modeli olan telefonum var üzerinde V20h-GLOBAL-SI rom bulunuyor birçok root yöntemi denedim telefon root olmuş gibi görünüyor yani root chack uygulamasını yükledim kontrol ettiğimde rootlu gözüküyor ama ben tlf'a Titanyum Backup yüklüyorum superuser ile izin verdiğim halde rootlu değil uyarısı veriyor dedim belki bu programda vardır Wanamxpsed yükledim dün superuser izin istedi verdim ama wanamı açtığımda üzerinde stok rom yok falan diyor işlem yapamıyorum sorun nereden kaynaklanıyor bilgisi olan varmı.ayrıca tlf pc suite ile rahat kullana biliyorum ama ime çakma olduğu için H+ hiç görmüyo mesela bu sorun araştırdım genelde lon olanlarda varmış bazı anlatılan yerlerdeki uygulamalar ile şebekeyi düzeltmeye çalışıyorum ama Qpst 2.7 programına bir türlü tlfonu tanıtamıyorum benim kullandığım romda mı bir sıkıntı var acaba.şebekeyle ilgili bilgisi olan varsa bu konularda acil yardım bekliyorum:(

Sana yardımcı olabilirim.

Pm at veya e-mail . e-mail olursa daha iyi olur

• dostlar cm 12.1 i günlük kulananınız var mı? eskiden biraz sorunluydu? artık yavaş yavaş geçesim var...

not: foto cekme delisi değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prot -- 20 Temmuz 2015; 0:51:06 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • prot kullanıcısına yanıt
    Kamera senin iiçin önemli değilse kesinlikle yüklemelisin...

• Beyler yarın kargoda bir aksilik çıkmazsa paralel ithalat g3 üm gelecek. Ne yapayım olguğu gibi mi kullanayım yoksa cloudy g3 vb gibi bir rom mu yükleyim. Aradan zaman geçtikten sonra herşeyi sıfırlayıp geçmrk nispeten daha zor oluyor.

Circle kılıf kullanmayacağım. Genelde CloudyG3 ün adı geçiyor. Ne getiriyor mesela.

-Akıcılıkta fark var mı?
    -Kulaklık ses performansı benim için önemli ViPER4Android yüklü geliyormuş. Fark ediyor mu?
  • Selamlar. Cloudy g3 2.5 de ses sorunlari duzeldi. Onceki versiyonlarda kotu kisikti. Rom akici ve guzel. Tek eksik nfc yok. Ls990 versiyonlarda boyle oluyor. D855 lerde yok. Xposed yukleniyor. Ben circle ile kullanamadim.

• Telefon az önce geldi. Kardeşime verdiğim 1. nesil moto g bundan akıcı
  • Arkadaşlar merhaba ''LG 855 G3 32 GB'' bu telefonu almayı planlıyorum ama bazı yerlerde okuduğum şeyler beni gerçektende korkuttu ilk akıllı telefonum olucak kullanmayı biliyorum ama ilk telefonum ve hangi durumlarda neler yapılacağını pek bilmiyorum. şimdi arkadaşlar bazı yerlerde 5.0 a güncelleme yapıldığında telefonun yerli yersiz kasmalar yapması kendini kapatıp açması gibi bazı şeyler yazılıyor. ayrıca şarjının çok hızlı gittiği ve bazı yerlerinde sararma çok hızlı ısınma veya çok ısınma gibi sorunları nın olduğunu yazmışlar. sizden istediğim benim alacağım telefonda böyle sorunlar olucakmı acaba? pek bir bilgim olmadığı için size soruyorum lütfen yardım edin :)
  • Arkadaşlar anasayfadaki root yapma yazısını okudum videosunuda izledim herşeyi aynen yaptım, yani o videodakilerin hepsi oldu bende ama supersu uygulamasını indiriyorum, uygulama açılınca problem veriyor
  • iyi akşamlar arkadaşlar şebeke sorunu yaşayan var mı ne yapılabilir hattım turkcell ve yeteri kadar çekmiyor yani önceki telefonum asustu onun H çektiği yerde bu E de kalıyor yada şebeke hiç çekmiyor yardım edermisiniz
  • Nerhaba arkadaslar orjinal surum var benim cihazimda takilma vs oluyor sarj ise 3 ile 3 bucuk saat arasi aliyorum bu Cloudy 2.5 nasil sarj durumu

• yahu şebeke sorunu yaşayan yok mu yardım
  • Arkadaşlar acilen yardımınıza ihtiyacım var, D851 modeli var clon imei atıldı ancak ulaşılamama ve internete girememe, kopma sorunları var ne yapmak gerekir cevaplarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizkadarderin -- 10 Ağustos 2015; 23:44:09 >
  • sorun yasayan arkadaslar cloudy g3 2.5 rom atip dener misiniz? bende sorun kalmadı. ulasılamama yok anten fulle yakın cekiyor hep. önceden az cekerdi.
  • 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.