Şimdi Ara

LG G3 Teknik Bilgi - Paylaşım Konusu(Rom,mod,root,kernel vb..)(1. sayfa güncellendi) (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.552
Cevap
42
Favori
126.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: A7x-deathbat

yahu şebeke sorunu yaşayan yok mu yardım

http://www.htcmania.com/showthread.php?t=985206

Cihazın rootlu ise bu sayfadaki lollipop modemi indirip flasla. Eminim düzelecektir. Yalnız flaslamadan önce mutlaka yedek al.
  • Arkadaşlar telefonun üzerinde hiçbir işlem yapmadım tamamen orjinal halinde sürekli kendi kendine kapanıp açılıyor nasıl çözebilirim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gfbsusuf

Arkadaşlar telefonun üzerinde hiçbir işlem yapmadım tamamen orjinal halinde sürekli kendi kendine kapanıp açılıyor nasıl çözebilirim ?

merhabalar. garantili ürün ise garantiye göndermenizi öneririm. her durumda ısınma sorunu oluyor mu? durduk yere mi restart atıyor?
    önce bir hard reset atın. full formatlayın. sonrasında yaparsa donanımsaldır. cihaz yurt dışıysa direk cloudyg3 2.5 kurup test edin. gene restart ederse donanımsal olabilir.
  • ugacomtr U kullanıcısına yanıt
    ürün garantili. ısınma her durumda olmuyor ama restart uygulamalarda oluyor genelde snapchat ya da kilit ekranını açarken oluyor. hard reset nasıl atılıyor acaba ? ve de yurt dışı değil.
  • telefonu kapatip ses kısma ile acma tusuna bir basili tutarak acmayi dener misiniz? olmazsa ses kısma ile powere basılı tutarken lg logosu gelince powerden hızlıca cekip tekrar basin. bunları yapınca hard reset ekranı gelmesi lazım. o da olmazsa pc ye baglayın telefonu ve orjinal yazılımını yükleyin. lg pc suite tools mudur nedir. onu yükledikten sonra yazılımınızı baştan yükleyin. kolay gelsin. aşagıda linkte video da mevcut.

http://www.teknosoru.com/5612/lg-g3-hard-reset-nas%C4%B1l-at%C4%B1l%C4%B1r-tu%C5%9F-kombinasyonlar%C4%B1-nas%C4%B1l

Teşekkür ederim bir de şunu söylim telefon şarjdayken hiçbir sorun olmuyor şarjdan çekince sorunlar başlıyor
  • şarj profilini düzenleyen kernel bozulmuş olabilir. Türkiyeden aldıgınızı ve garantisi oldugunu söylediniz. eger internet üzerinden falan aldıysanız cihaza root atip imei falan yazmış olabilirler mi? telefonun arkasına bakıp imeisini *#06# yapıp karşılaştırın. şarjdayken telefon yüzde yüz performansta calismaya ayarlidir. bir de cihazınızın yazılım versiyonu düşükse yükseltin. 5 yapip deneyin.
    teknosadan aldım cihazı . çare garantiye göndermek midir sadece ve de sürüm android 5
  • hard reset atın. önce yedeginizi alın. sonrasında hard reset atın. gene restart olursa o zaman gönderin. teknosa bakacak formatlayacak geri gönderecek. demedi demeyin.
    teşekkür ederim uğraştırdım sizi de
  • rica ederim. insallah sorununuza cozum bulursunuz.
  • arkadaşlar selam lg g3 32 gb emmc chip değişimi hakkında bilginiz var mı? 300 tl fiyat istediler
  • arkadaşlar twrp yükledim reboot dan sonra hardreset ekranında yes dedikten sonra cihaz yenien başlıyor ama twrp açılmıyor bildirim ışığı kırmızı mavi yeşil yanıp sönüyor sürekli
    yardımcı olurmusunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: clupturk

arkadaşlar twrp yükledim reboot dan sonra hardreset ekranında yes dedikten sonra cihaz yenien başlıyor ama twrp açılmıyor bildirim ışığı kırmızı mavi yeşil yanıp sönüyor sürekli
    yardımcı olurmusunuz

Tam olarak yükleyememişsiniz demektir.

Play Store'daki Autorec ile yüklemeyi deneyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

quote:

Orijinalden alıntı: clupturk

arkadaşlar twrp yükledim reboot dan sonra hardreset ekranında yes dedikten sonra cihaz yenien başlıyor ama twrp açılmıyor bildirim ışığı kırmızı mavi yeşil yanıp sönüyor sürekli
    yardımcı olurmusunuz

Tam olarak yükleyememişsiniz demektir.

Play Store'daki Autorec ile yüklemeyi deneyin.

Autorec ile sorunsuz yüklendi teşekkür ederim.
  • Çok fazla telefon görüşmesi yapmadıgımdan yeni farkediyorum :(
    skype whatsapp gibi sesli cagrılar normal aramadan daha kaliteli ses derinligi netligi açısından.
    sesteki azlık yada patlama gibi cızırtı gibi sorunlardan eser yok konuşma hiç yorucu olmuyor. tabi internet iyi çekerken (yüksek hızlarda):)

Bugün bundan bariz bir şekilde emin oldum yazılımsal yada kullandıgı banttan kaynaklı bir negatif durum mu var..

Şebeke: Turkcell Siyal gücü: -85 dbm 14asu (bazen *91 dbm)
    V20h-Eur-XX program versiyonum.

Ses kalite iyileştirme özelligi ve gürültü azaltma fonksiyonlarını denedim pek bir faydası olmadı
    Bir ihtimal görüşmeleri kaydeden yazılım sebep olabilirmi..

Bu konuda fikri olan yada benzer şikayeti olan varmı.. İnternetin kaliteli oldugu ortamda internet üzerinden sesli görüşmeyi deneyin gerçekten arada fark hissediceksiniz.

• gfbsusuf G kullanıcısına yanıt
    bu sorun bende de vardi . bir program sistemi cok yordugundan ve isindigindan oluyordu. o programi bulamadım . reset attim suan hic bir sorun yok. reset at sorun çözülsün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Slm hocam yabenim telefonumun markası lg g3 d852 ilk önce root attım herşey tamamdı buraya kadar sonra CWM yükleyeyim dedim derken telefon kapandı bir daha açılmadı şimdi ne yapmam gerek lütfen yardımcı olun telefon yurt dışından geldi tşkler...
  • Slm hocam yabenim telefonumun markası lg g3 d852 ilk önce root attım herşey tamamdı buraya kadar sonra CWM yükleyeyim dedim derken telefon kapandı bir daha açılmadı şimdi ne yapmam gerek lütfen yardımcı olun telefon yurt dışından geldi tşkler...
  • VIP/VIP(CROATIA) V20T LGD855

32 gb. için V20T bugün çıktı.

http://lg-phone-firmwar...are-Lg+G3-Tutti-41.html
  • 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.