Şimdi Ara

LG G3 Teknik Bilgi - Paylaşım Konusu(Rom,mod,root,kernel vb..)(1. sayfa güncellendi) (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.552
Cevap
42
Favori
126.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    rica ederim. takildiginiz yer olursa bilgim dogrultusunda yardimci olmaya calisirim.
  • arkadaşlar bir sorum olacak söyle.
    telefona hard reset atmadan önce lg pc suit ile yedek aldım ve hard reset attım. işlem sonrası suit programını telefona bağladığımda aldığım yedekleri görmüyor bu yüzden geri yükleme yapamıyorum. (ama klasor ve dosyalar pc de görünüyor)
    konu ile ilgili çözümü bilenler yardımcı olursa çok makbüle geçer
  • ekran durdu hatası çözüldümü bilen varmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @mirlivarut romunuz gene orjinal rom mu yoksa aosp tabanlı cm falan mı? o yüzden romu görmuyor olabilir.
    @süülo hangi romda alıyorsunuz bu hatayı ve ne yaparken ekran durdu hatası alıorsunuz?
  • Arkadaşlar merhaba, bir dostum G3 cihazı ile wifi'ye bağlanamıyor. Bağlansa dahi 10 dakika sonra sürekli atıyor.
    Üst bardaki wifi göstergesinde ünlem işareti çıkıyor. Cihaz 5.0 yüklü bu arada.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bir Rind

Arkadaşlar merhaba, bir dostum G3 cihazı ile wifi'ye bağlanamıyor. Bağlansa dahi 10 dakika sonra sürekli atıyor.

cihaza yeniden rom yükleyin. orjinal ise orjinal rootlu ise başka bir rom yükleyin. sorun devam ederse garanti varsa garantiye gönderin. yoksa yapacak birşey yok cihaz bozuktur. tamir ettirilmesi gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugacomtr

quote:

Orijinalden alıntı: Bir Rind

Arkadaşlar merhaba, bir dostum G3 cihazı ile wifi'ye bağlanamıyor. Bağlansa dahi 10 dakika sonra sürekli atıyor.

cihaza yeniden rom yükleyin. orjinal ise orjinal rootlu ise başka bir rom yükleyin. sorun devam ederse garanti varsa garantiye gönderin. yoksa yapacak birşey yok cihaz bozuktur. tamir ettirilmesi gerekir.

Hocam cihaz 2 ay önce felan alınmış ve alındığı hali ile şu an.
    Garantili cihaz, yeni rom atmak garantiyi bozuyor bildiğim kadarı ile?

• Orjinal atin. Lg suite ile.

• Arkadaşlar bana root yapmak ve rom atmakla ilgili yardım edebilecek birisi var mı ? Acil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ertgrlzfr

Arkadaşlar bana root yapmak ve rom atmakla ilgili yardım edebilecek birisi var mı ? Acil.

slm romunuz nedir ve modeliniz nedir?slm romunuz nedir ve modeliniz nedir?
  • Arkadaşlar stock rom ve klavye kullanıyorum...

Söylediğimi yazıya dökecek işareti bulamadım klavyede... Bu özellik hiçmi yok ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sararmen

Arkadaşlar stock rom ve klavye kullanıyorum...

Söylediğimi yazıya dökecek işareti bulamadım klavyede... Bu özellik hiçmi yok ?

yazi yazarken ayarlar simgesi yuvarlak çark basılı tut mikrofonu sec konuş yazsın
  • ugacomtr U kullanıcısına yanıt
    Hay allah razı olsun, günlerdir bulamamıştım
  • rica ederim. ben alışamadım bi sesli yazıya. halbuki küfürleri de algılıyordu :)
  • Beyler cloudy 2.5 yüklemek istiyorum fakat ana ekran ikonları farklı galiba hoşuma gitmedi, kendi stock romdaki gibi yapılamıyor mu ?
  • lg g3 32 gb twrp yükleyince boot hatası alıyorum ne yapmam gerek?
  • Arama sırasında ekranım kararıyor. Arama kapanana kadar açılmıyor. Çözümü nedir ?
  • Arkadaşlar sizin teldede böyle sorun varmı aydınlatma ile ilgili ve ekran açık kalma suresi ile ilgili ?

Telefonu kapatıp açınca yada yeniden başlatınca ekran parlaklığı full oluyor ve ekran açık kalma suresi değişiyor hep böyle oluyor
    Yazılım vs stock herşey . virüs yok formatladim hatta v20p kurdum 32 GB modeli
    Sadece onlar değişiyor sizde varmı böyle. IR sorun ?

• bende sorun yok cloudyg3 2.5 yuklu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugacomtr

quote:

Orijinalden alıntı: asm5381

Yardiminiz için çok 8teşekkürler

rica ederim. aciklamalar ingilizceniz az varsa kolay anlayacagınız sekilde xda da var. twrp yüklü ise bi wipe cekersin sonra da install... 3 5 tık sonra güzel stabil romunuz olur. cloudy romu şarj konusunda da cimri. az yakıyor :)
    ilk acilirken lg logoda baya bekliyor sakın gitti telefon diye korkma 3-4 dakika bekletti beni.

Hocam neresi az yakıyor? 3-4 saate sarjim bitiyor tamamen.

• 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.