Şimdi Ara

LG G3 Teknik Bilgi - Paylaşım Konusu(Rom,mod,root,kernel vb..)(1. sayfa güncellendi) (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.552
Cevap
42
Favori
126.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Antocio

Telefona root işlemiyor.

One click root
    Kingo Root
    Konuda yer alan root şeylerini denedim bana mısın demiyor.

Acilen root atmam lazım ne yapacağım yardımcı olun lütfen.

@Antocio bir üst mesajda yazdım

• Hocam onu çoktan çözdüm yav. Dosyaları kaybettim. :D Ama şu yazılım numarası mıdır nedir onu yazarak aratırsanız bulursunuz
  • android M ne zaman gelecek acaba bu g3'lere ?
  • cloudy 2.3 de navbarı kücültmenin bir yolu var mı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sararmen

android M ne zaman gelecek acaba bu g3'lere ?

Ne zaman gelecek değil gelecek mi olmalı soru.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi g3 için en iyi stock ve custom romlar hangileri kafam çok katıştı
  • Onur C. O kullanıcısına yanıt
    Hacim cloudy 2.3 kur uzerine de stock kamerayi flashla keyfine bak

• quote:

Orijinalden alıntı: hsenx

quote:

Orijinalden alıntı: ekduyan

quote:

Orijinalden alıntı: ByAdmin

quote:

Orijinalden alıntı: ekduyan

MIUI 6 kullanıyorum çok memnunum her konuda. Ayrıca miui güncellemeleri ota olarak alabiliyor uğraşmıyorsun yeni versiyon çıktı mı çıkmadı mı diye.

Link eklermisin.

http://forum.xda-developers.com/lg-g3/development/romunofficial4-4-2miui6-lg-d855-t3103009

Dostum bu anlatıma göre rom olarak sadece miui rom yapsak olurmu ? yani twrp ten wipe-advanced wipe la hafızayı
    sıfırlayıp sd karttan bu romu seçsek sorunsuz kurabiliyormuyuz ?

@ekduyan
    @ByAdmin
    @agritux

ROOT

1) Driver şurada 32. sıradahttp://androidxda.com/download-lg-usb-drivers
    2) Driverı kurduktan sonra telefonda geliştirici seçeneklerinden usb hata ayıklamayı açıyorsunuz.
    3)http://www.megafileupload.com/1YKd/LG_G3_V20x_Root.rar Bu dosyayı indiriyorsunuz, bir klasöre çıkartıyorsunuz. Telefonu bağlıyorsunuz (Bağlantı şeysi olarak MTP seçili olması gerekiyor telefon üzerinden. USByi taktıktan sonra durum çubuğunu indirerek görebilirsiniz)
    4) OneClick_ROOT_RECOVERY.bat dosyasını çift tıkla çalıştırıyorsunuz. Bu sırada telefonun ekranını kontrol edin bir izin isteyecek. Bu bilgisayar için sürekli hatırla diyip kabul ediyorsunuz.
    5) Bundan sonra bekleyeceksiniz... Telefon baştan başlayacak, bilgisayarda bir süre waiting for port yazacak, telefon tekrar kapanacak ve download modunda açılacak. Siz hala müdahale etmiyorsunuz. Bir süre sonra bilgisayardaki CMD pencersinde sizden Ctrl+C'ye basıp, sonra N yazıp ENTERlamanızı isteyen bir yazı çıkacak. Bunu yapın, yaptıktan sonra telefon recovery ekranında tekrar açılacak. Recovery ekranında Reboot / Poweroff'u seçin, size SuperSU kurulu değil gibisinden bir uyarı verecek kurması için izin verin. Bu arada eğer CMD ekranı kendiliğinden kapanırsa usb'yi çekebilirisniz artık :)

Telefon açıldığında durum çubuğunda SuperSU'dan bildirim gelecek henüz aktif değil gibisinden birşeyler. Dediklerini yapıverin playstore'dan güncelleme filan çekip bir kere reset atıyor telefona herşey bitmiş oluyor.

(Root tekniği kaynakhttp://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=60913483&postcount=23)

CLOUDY KURULUMU

1)http://forum.xda-developers.com/devdb/project/dl/?id=12873 Rom dosyasını indirin ve telefonun hafızasına kopyalayın...
    2) Recovery'ye girin (Telefon kapalı haldeyken lg logosu gelene kadar ses kısma + power tuşlarına basılı tutun, logo gelince bırakın yarım saniye geçince tekrar basılı tutmaya başlayın, ta ki ekrana uyarı gelene kadar. Format atmak istiyor musunuz gibisinden bir uyarı gelecek, aldırmayın yalan söylüyor Uyarılara ses tuşlarıyla hareket edip güç tuşuyla onaylayarak YES deyin; recovery açılacak)
    3) Recovery açılınca WIPE kısmına gelin. Advanced Wipe'ı seçin.
     LG G3 Teknik Bilgi - Paylaşım Konusu(Rom,mod,root,kernel vb..)(1. sayfa güncellendi)
    Resimdeki gibi seçip aşağıdaki oku kaydırın...
    4) Geri gelip INSTALL'ı seçin. İndirdip telefona attığınız Cloudy2.3.zip dosyasını gösterin ve yüklemeye başlayın... Kurulum sırasında ufak sorular soracak kendinize göre ayarlarsınız...
    (Cloudy kaynakhttp://forum.xda-developers.com/lg-g3/development/rom-cloudyg3-1-0-t2917467)

Hay allah razı olsun, dünden beri root yapamamıştım , bu yöntemle 5 dakikada root edebildim...

Süpersiniz...

• bu arada lg g3'lerin takılma, donma gibi sorunları için yabancı kaynakta sözü geçen aşağıdaki yöntemi deneyen var mı ?

alıntıdır.

" lag ile ilgili sorun çözülmüş gibi duruyor.

http://forum.xda-developers.com/…ctive-gov-t3047490

stock kernel ve rom kullan
    rootla
    trickstermod programı ile cpu governor'u interactive'den conservative'a al

hayırlı uğurlu olsun. "
  • Arkadaşlar lutfen yardim edin telefonuma twrp yuklemeye calisirken birşeyler oldu telefon kapandi ve açılırken resimdeki gibi hata verdi. Daha da acamiyorum her türlü acma yolunu denedim. Telefon çöp mü oldu yok mudur bi yolu. Telefon açılmadan düzelme şansı nasil olur lütfen yardım. Resim yukleyemedim ama hata 603 kodu ile hata veriyor arkadaslar lutfen yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kdrtrnc -- 22 Haziran 2015; 14:07:30 >
  • kdrtrnc kullanıcısına yanıt
    Lg suit'ten " yazılım hatalarını geri yükle " gibi bir seçenek vardı. Denediniz mi ?
  • merhabalar. lg g3 32gb telefonum var paralel italat almıştım. çekim gücünün düşük olduğunu farkettim. root olup yazılım değiştirmek istiyorum ama bir türlü root olamadım. lolipop 5.0 ile geldi telefonum. formdaki yazılanlara göre yapmaya çalıştım root olmayı ama olmadı. 5.0 da farklı bir yöntem mi var
  • arkadaşlar smart notice de herşey tam olarak çalışıyor ama cevapsız aramları hatırlatmıyor fabrika ayarlarına döndürrdüm yine olmadı bu sorunu bir tek ben mi yaşyorum lütfen yardım edin
  • Arkadaslar benimde g3 32gb bi telefonum var otomatik guncelleme acik guncelleme yukleniyo fakat %100de durup hata veriyo bi robot resmi cikiyo guncelleme iptal edildi diyor.ve telefon arada kendi kendine reset atiyo bunun sebebi nedir acaba başına böyle bisey gelen varmı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdttk

Arkadaslar benimde g3 32gb bi telefonum var otomatik guncelleme acik guncelleme yukleniyo fakat %100de durup hata veriyo bi robot resmi cikiyo guncelleme iptal edildi diyor.ve telefon arada kendi kendine reset atiyo bunun sebebi nedir acaba başına böyle bisey gelen varmı?

HARD RESET DENE

1- Telefonu kapatın.

2-Ses kısma ve power düğmesine basılı tutarak telefonu açın

3-LG logosunu görününce Ses kısmaya basılı tutmaya devam ederek power düğmesinden çekip tekrar power düğmesine basın. Burada kritik olan Powerden elinizi çekip tekrar basmaktır.

4-Ses kısma ve açma düğmeleri ile ilerleyerek power ile seçim yapabileceğiniz ekranda karşınıza çıkan talimatlarda yes seçeneğini seçerek onaylayın. Telefon formatlanacaktır

• selamlar. ls990 model telefonuma zv8 yükledim. sim çalisiyor ve eskisinden iyi cekiyor telefon. sonunda hizli stabil ve orjinal romum oldu. gsm i getirene kadar yarim gün ugrastim ama 5 dakikalik birseymiş. vay bea...!
  • arkadaşlar smart notice de herşey tam olarak çalışıyor ama cevapsız aramları hatırlatmıyor fabrika ayarlarına döndürrdüm yine olmadı bu sorunu bir tek ben mi yaşyorum lütfen yardım edin
  • LG g3 almak isteyenler buyursun sitemewww.damlamarketim.com

• Beyler lolipop u rootlayıp flashify la twrp yükledim ama twrp ye girmiyor. Secure boot hatası veriyor. Ne yapmak gerekir?

• Arkadaşlar whatsapp'ta falan ikonun üstünde bildirim numarası ( kırmızı balon gibi ) çıkmıyor, hepsi böyle mi ?

Çaresi var mı ? Kısa mesaj,cevapsız falan olunca çıkıyor ama whatsapp, gmail falan bildirim numara balonu çıkmıyor...

Bilen yazsın ne olur
  • 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.