Şimdi Ara

LG G3 Teknik Bilgi - Paylaşım Konusu(Rom,mod,root,kernel vb..)(1. sayfa güncellendi) (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.552
Cevap
42
Favori
126.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sararmen

Arkadaşlar whatsapp'ta falan ikonun üstünde bildirim numarası ( kırmızı balon gibi ) çıkmıyor, hepsi böyle mi ?

Çaresi var mı ? Kısa mesaj,cevapsız falan olunca çıkıyor ama whatsapp, gmail falan bildirim numara balonu çıkmıyor...

Bilen yazsın ne olur

aynı dert bende de var... caresini bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugacomtr

quote:

Orijinalden alıntı: sararmen

Arkadaşlar whatsapp'ta falan ikonun üstünde bildirim numarası ( kırmızı balon gibi ) çıkmıyor, hepsi böyle mi ?

Çaresi var mı ? Kısa mesaj,cevapsız falan olunca çıkıyor ama whatsapp, gmail falan bildirim numara balonu çıkmıyor...

Bilen yazsın ne olur

aynı dert bende de var... caresini bilen var mı?

https://play.google.com/store/apps/details?id=co.uk.cornwall_solutions.notifyer
    linkteki program işinizi görür.

• whatsapa guncelleme geldi ve artik bildirim sayisi gorunuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar. ls990 klon imili cihazıma cloudyg3 yüklemekteyim. bakalım ne degisiklikler var... bundan önce zv8 yüklemiştim. 4.4.2 olan sürümüm 5.0 olmuştu. imei gitmedi. gsm getirmek icin ugrastım ama kolay yöntemle geri geliyormus... aksamları ls990 cihazı olanlara yardımcı olmaya calisirim.
    Düzeltme: cloudyg3 çok güzel. hicbir patch falan yapmadan gsm geldi. wifi tether geldi. android 5.0 olarak kullanmaktayım. quick circle geldi. yedeklerimi almaktayım. telefonunda sorun yaşayanlara kurmalarını öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugacomtr -- 2 Temmuz 2015; 11:45:56 >
  • Root yaptıktan sonra da bankacılık uygulamalarını kullanmak sorun olur mu? Uygulamalar uyarıda bulunuyor güvenli olmadığına ilişkin benm de kafam karıştı. Yardımlarını bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhun1988

Root yaptıktan sonra da bankacılık uygulamalarını kullanmak sorun olur mu? Uygulamalar uyarıda bulunuyor güvenli olmadığına ilişkin benm de kafam karıştı. Yardımlarını bekliyorum

sıkıntı olmaz. uyarı vermesi dogal. ben kac yildir garanti finans ve world uygulamalarını kullandım sorun olmadı. o kadar pimpiriklenmeyin canım, root sizin iyiliginize kötü birşey değil.
  • S.a LG g3 AT&T MODELINI NASIL LOLIPOP YAPARIZ FLASTOOL YONTEMIYLE HANGI FIRMAWAREYI INDIRMEMIZ GEREKIYOR RECORVY DEN FLASHLASAM CIHAZIN IMEI GIDERMI CEVAPLAR ICIN SOMDIDEN TESEKKURLER LUTFEN YARDIM EDIN

• cloudy g3 2.4 yükle hicbirşey olmaz. benim cihaz da sprintti. imeili..! @asm5381
  • Ben cihazi rootladim zıp halinde lolipop dosyasını recovry den flaslasam imei silinirmi efs yedek olayı LG de varmı ?

• Link verebilir misiniz ?

• Stock rom tercihim dir verdiğiniz stock mu custom mu ?

• rootlu ve stock üzerine kurulu. imei rom atinca gitmiyor diye biliyorum. cloudyg3 en stabil ve en güzel romlari yapıyor. demedi demeyin. http://forum.xda-developers.com/devdb/project/?id=6315#downloads

size tek önerim bu olacak. kurduktan sonra telefonun modelini soruyor. ona göre ayarlamalarını yapıyor. orjinal g3 olmadıgı icin telefonunuza gsm hattını normal romlar ya da orjinal rom atarsanız gelmez. bu cloudyg3 ile at&t ya da her neyse secince geliyor. dikkat etmeniz gereken diger bir ayar ise size xpoosed yükleyim mi diye altta bir kutucuk işaretletecek. eger quick circle kılıf kullanmayacaksanız kesinlikle secin ve xpoosed yükleyin.

Not: twrp yükleyip efs ve romun komple yedegini almanızı da öneririm. eger birsey olursa hafıza kartından romu orjinal haliyle geri döndürüp kullanabilirsiniz. ben 4.4.2 yazılımımı 5.0 a yükseltmiştim. gsm gitmişti iki saat ugrasmıstım. sonra cloudyg3 ün yeni versiyonunu gördüm ve hemen yükledim. romun ne kadar iyi ve g2 lerde cok yüklenen bir rom oldugunu biliyordum. g3 e fazla güncelleme yapmıyordu ama yenisini görünce hemen yükledim. zaten resimlerinden görürsünüz orjinal romun diger firmalara uyarlanmıs hali diyebiliriz. Ana konuya da eklense aslında süper olur..!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugacomtr -- 4 Temmuz 2015; 8:30:12 >

• Yardiminiz için çok 8teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: asm5381

Yardiminiz için çok 8teşekkürler

rica ederim. aciklamalar ingilizceniz az varsa kolay anlayacagınız sekilde xda da var. twrp yüklü ise bi wipe cekersin sonra da install... 3 5 tık sonra güzel stabil romunuz olur. cloudy romu şarj konusunda da cimri. az yakıyor :)
    ilk acilirken lg logoda baya bekliyor sakın gitti telefon diye korkma 3-4 dakika bekletti beni.
  • Benim telefon paralel ithalat telefona blissy rom yukledim telefonun imeisi silindi tekrar nasil yukleyebilirim?

• quote:

Orijinalden alıntı: servetoz32

Benim telefon paralel ithalat telefona blissy rom yukledim telefonun imeisi silindi tekrar nasil yukleyebilirim?

hocam ilk mesajda yazıyor nasıl atıldığı da imei atılmış bir cihazı paralel ithalat nasıl satar anlamadım..! yasal olmayan birşeyi nasıl satıyorlar orası muallakta. en kötü ihtimalle o telefonu aldıgınıza göre biraz durumunuzun oldugunu düsünerekten telefoncuya 30-50 tl vererek eski bir telefonunuz varsa onun numarasını yoksa da ona güvenerek ondan numarayı atmasını isteyebilirsiniz.

Not: ilk yüklü olan orjinal roma bence bir dönün. geri s3 lerde geliyordu bu yöntemle. donanım farklı ama aklıma birtek bu geldi...
  • G3 32 GB almak üzereyim mesajım bulunsun
  • Beyler önyüklü uygulamaları silmek için root lazımmış. Uygulamaları sildikten sonra rootu kaldırırsam bu uygulamalar geri gelir mi? ayrıca yazılımsal olarak garanti problemi rootu kaldırınca geçer mi?
  • rootu sildikten sonra programlar tabiki geri gelmez. unroot yaparsin olur biter. sıkıntı cıkmaz. samsunglar count sayıyoru da lg ler sayiyor mu bilmiyorum.
  • ugacomtr U kullanıcısına yanıt
    yanıt için teşekkürler. bu telefon ilk smartphone deneyimim oldu. bahsettiğim konu gibi ufak tefek kısıtlamalardan rahatsız olduğum için aletin vanilla halini bozmak istemedim bugüne kadar da merak etmemiştim. rommuş kernelmiş hiç ilgilenmedim merak da etmedim bu nedenle olaya fransızım
  • 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.