Şimdi Ara

===> LG G2 TEKNİK KONU <=== (333. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.429
Cevap
131
Favori
468.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 331332333334335
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cengawer42

quote:

Orijinalden alıntı: serhat07

quote:

Orijinalden alıntı: VioLee

quote:

TWRP RECOVERY MOD YÜKLEME

yaptım sonra telefon acıldı başta recovery bolumu geldi onu sistem yeniden başlatma yaptım telefon acıldı sonra kapattım bu sefer hiç acılmadı sürekli racovery bolumu geliyor onume ne yapmam lazım arkadaşlar

Hatali sekilde yuklediysen ondan.geliyordur karsina romu tekrar yukle

ben rom falan yüklemek istemedim ki sadece cwm gibi yedek alacaktım onuda almadım yani telefon acılmıyor rom yüklemem için de pc ye baglamam gerek pc de görmüyor cünkü romu içine atmam lazım :S yardımcı olabilir misin ?

telefon download moda girmiyormu. giriyorsa ilk sayfadaki yöntemleri izle ve rom yükle

valla kardeş telefon sadece team win recoveryde takılıyor LGMobile Support Tool da hiç bir hayat belirtisi yok ne yapacağımı bilmiyorum artık

• quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: VioLee

quote:

TWRP RECOVERY MOD YÜKLEME

yaptım sonra telefon acıldı başta recovery bolumu geldi onu sistem yeniden başlatma yaptım telefon acıldı sonra kapattım bu sefer hiç acılmadı sürekli racovery bolumu geliyor onume ne yapmam lazım arkadaşlar

Hatali sekilde yuklediysen ondan.geliyordur karsina romu tekrar yukle

ben rom falan yüklemek istemedim ki sadece cwm gibi yedek alacaktım onuda almadım yani telefon acılmıyor rom yüklemem için de pc ye baglamam gerek pc de görmüyor cünkü romu içine atmam lazım :S yardımcı olabilir misin ?

telefon download moda girmiyormu. giriyorsa ilk sayfadaki yöntemleri izle ve rom yükle

http://www.muhyal.com/2014/01/twrp-yuklu-lg-g2-cihazlarda-ota-guncellemesi-sonrasi-download-moduna-girme-sorunu.html

buradaki işlemide yaptım sonuç almadım

• arkadaşım telefon komple kapalı iken ses açma tuşuna basarak bilgisayara bağlayınca download mode giriliyor mu
  • VioLee kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, bi internet sitedinden basarı garantili sözde sifır g2 aldım , adamlar rootlu cihaz yolladılar, yani ikinci el, garnti beldesi veya fatura gelmedi. Tuketici mahkemesine başvuracağim ancak cihazın root edilme tarihine ihtiyacım var, veya kitkat yüklenme tarihine, o da yüklu geldi. Radyo falan yüklemiş adam. Bu islemlerden herhangi birinin tarihini öğrenebilir miyim? Nasıl? Yardımlarınız icin şimdiden tesekkeürler arkadaşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Windows 8 de önceden UpTestEX çalışıyordu şimdi uyumluluk sorunu veriyor. Bu şekilde sorun yaşayan varmıdır.
  • quote:

arkadaşım telefon komple kapalı iken ses açma tuşuna basarak bilgisayara bağlayınca download mode giriliyor mu

hayır kardeş yine lg yazısında takılıyor bilgisayarda sürücü hatası veriyor halbuki sürücülerin hepsini yükledim
  • quote:

Orijinalden alıntı: PotterKafa

Merhabalar, bi internet sitedinden basarı garantili sözde sifır g2 aldım , adamlar rootlu cihaz yolladılar, yani ikinci el, garnti beldesi veya fatura gelmedi. Tuketici mahkemesine başvuracağim ancak cihazın root edilme tarihine ihtiyacım var, veya kitkat yüklenme tarihine, o da yüklu geldi. Radyo falan yüklemiş adam. Bu islemlerden herhangi birinin tarihini öğrenebilir miyim? Nasıl? Yardımlarınız icin şimdiden tesekkeürler arkadaşlar

Valla bilgim yok o konuda ama servis goruosa mutlaka bi yolu vardir

Nasıl yani servis görüyorsa?

• quote:

Nasıl yani servis görüyorsa?

Servis rom tarihini filan gorebiliyor sanirim

Servise mi göndereyim telefonu. Ayrıca hiç rom yuklenmemiş de olabilir yani o konu da var. Servise mi götureyim sizce

• Ne kadar yardimsever herkes
    Su ana kadar ona yakin soru sordum tek cevap bile yok

• 1 sorunuz gozume carptı onunda cevabı ılk mesajda mevcut.
  • quote:

Servise mi göndereyim telefonu. Ayrıca hiç rom yuklenmemiş de olabilir yani o konu da var. Servise mi götureyim sizce

Ne kadar para verdin urune nerden aldin

• quote:

Orijinalden alıntı: Déαđ

Ne kadar yardimsever herkes
    Su ana kadar ona yakin soru sordum tek cevap bile yok

Ne sormustun hocam

• Merak ettiğim bir şey var, bu cihazda focuslarken yetersiz ışıkta samsunglardaki gibi flaş açılmıyor mu? (Çekerken açılıp fokusu yineleyerek yapıyor.Benim merak ettiğim touch focus esnası)
  • EstrEmO kullanıcısına yanıt
    8.1 de sorun yok bende.
  • merhabalar .sizlerden öğrenmek istediğim bir mevzu var oda şu ki herkes telefonun ahize sesinin az geldiğinden şikayet etmiş.bende durum sanırım tam tersi.çok ses geliyor ve dışarıdan çok net duyuluyor hoparlör açıkmış gibi . bunun bir ayarı var mıdır acaba ?
    diğer bir konuda "geliştirici seçenekleri" ni nasıl kapatabilirim ? teşekkürler
    1138 lira verdim, teknored diye bi site

• quote:

1138 lira verdim, teknored diye bi site

valla ilk defa duydum o fiyata zaten sıfır anca grey paralel ithalat ürünlerinde olur biraz bekleyelim bekli bilen birisi vardır ne zaman root atıldıgını filan
    Bslık gibi atladım xaten o fiyatı görünce. Ne bileyim kamoanyadır, tedarikçi firmadır vs inandım. Sorunsuz bi grey gönderseler yine razıyim yaa.s

• 
Sayfa: önceki 331332333334335
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.