Şimdi Ara

===> LG G2 TEKNİK KONU <=== (472. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.429
Cevap
131
Favori
469.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 468469470471472
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaslar telefonda kitkat 4.4.2 orjinal rom yuklu. Google play kitaplar uygulamasi acikken uygulama kapandi dedi pencere cikti kapat dedim daha sonra telefon kapandi yeniden baslayacak diye bekledim 2 3dk ama acilmadi bende power tusuna basip telefonu actim ama telefon lg logosunda kaldi acilmiyor sarja takiyorum hicbir sey olmuyor led bildirim isigi yanmiyor lutfen yardim edin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

merhaba nerede kaça yaptırdınız. benim telefonunda dokunmatiği arızalı, sormuştum 200 fiyat çıkarmışlardı.. hala benimki bekliyor. cevabınızı bekliyorum teşekkür ederim. ben ankaradan yazıyıorum.
    https://youtu.be/koT0W2dBaWM

Burada yaptırdım, telefon numarası var hakkında kısmında

110 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WILDBOYS -- 4 Mart 2019; 12:30:45 >

• Yaklaşık 6 yıldır Lg G2 kullanıcısıyım. Telefonda bazı uygulamalar yükleyince "Android process acore durduruldu" hatasını sık sık almaya başladım. Kişilerin verilerini sıfırlıyorum ama düzelmiyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • herkese merhaba.lg g2 telefonumun bataryasını ve huawei g7 telefonumun da ekranını kendim değiştirdim.değişiklik sonrasında her iki telefonun da hoparlöründe medya ve zil sesi gitti. kulaklıkta ses var, normal görüşmelerde hiç bir sorun yok ama iki telefonun da çağrı zili çalmıyor ve iki telefonda da video veya müzik dinlerken hoparlörden ses gelmiyor. neden olabilir ve servis harici kendim ne yapabilirim?

• lg g2 telefonum güncelleme de kaldı hiç bir şekilde yanıt vermiyor usb 9006 mı ne görüyordu bazen açılıp açılıp kapanıyor.Factory resetten başka ekran gelmiyor xda a da da araştırdım bir sonuç alamadım bana bu derdi nasıl çözeceğim konusunda yardımcı olacak var mı recovery yok download yok.sadece resimdeki yer geliyor başlatıyorum gene sıfır sonuç yok logo geliyor sonrası siyah ekran anakart değişmesş lazım dediler ama güncellemden önce bir sorun yoktu 1 yıldır yatıyor bir el atnı size zahmet ===> LG G2 TEKNİK KONU <===

Kablo net+Kablo tv
    Netmaster İnfinity 401
    LG LB730V
    Honda Civic Es7

Honda Civic 1.4İs
    Hyundai Getz 1.5 Crdi

• 
Sayfa: önceki 468469470471472
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.