Şimdi Ara

===> LG G2 TEKNİK KONU <=== (334. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.429
Cevap
131
Favori
468.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 332333334335336
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rebelboy026

merhabalar .sizlerden öğrenmek istediğim bir mevzu var oda şu ki herkes telefonun ahize sesinin az geldiğinden şikayet etmiş.bende durum sanırım tam tersi.çok ses geliyor ve dışarıdan çok net duyuluyor hoparlör açıkmış gibi . bunun bir ayarı var mıdır acaba ?
    diğer bir konuda "geliştirici seçenekleri" ni nasıl kapatabilirim ? teşekkürler

Hoparlör dediğin gibi muhtemelen 403 k serisi sendekide sesi baya yükseltmişler bu seride ben kısarak konusuyorum bi problem değil bu yani ses gelmese az geliyor derseniz çok gelincede çok geliyor oluyor Lg napsın

• quote:

Orijinalden alıntı: VioLee

quote:

Orijinalden alıntı: rebelboy026

merhabalar .sizlerden öğrenmek istediğim bir mevzu var oda şu ki herkes telefonun ahize sesinin az geldiğinden şikayet etmiş.bende durum sanırım tam tersi.çok ses geliyor ve dışarıdan çok net duyuluyor hoparlör açıkmış gibi . bunun bir ayarı var mıdır acaba ?
    diğer bir konuda "geliştirici seçenekleri" ni nasıl kapatabilirim ? teşekkürler

Hoparlör dediğin gibi muhtemelen 403 k serisi sendekide sesi baya yükseltmişler bu seride ben kısarak konusuyorum bi problem değil bu yani ses gelmese az geliyor derseniz çok gelincede çok geliyor oluyor Lg napsın

yok hocam şikayetim yok az gelmesinden iyidir tabi

• Hata üzere değik hocam, raduo yüklü, superuser var. Ayrica cihaz garatnti belgesi fatura olmadan geldi. Yani yaptıkları ortada, çözüm lazım.s

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: western__

quote:

Orijinalden alıntı: chatin_62

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

Reverse tethering diye arat ama root lazımdı sanırsam bunun için :/

bakıyorum hocam çalıştığım yer biraz izole bir ortam olduğu için wifi vede şebeke olayı yok pc harici telefonda internet çok lazım oluyor.

2 sene kadar önce şöyle birşeyler karalamıştım:
    http://goo.gl/lQ46My

demekki pc den usb ile telefona internet almak Htc ye has bir ozellik . Ben yardımcı uygulamayla denedim olmadı yada beceremedim.

Bu yöntem çok seçici. Genel bir kullanımı olmadığından üzerine eğilmiyorlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Déαđ

Ne kadar yardimsever herkes
    Su ana kadar ona yakin soru sordum tek cevap bile yok

Eğer kimse sorularınıza cevap vermiyorsa, ya zaten yüzlerce kere cevaplanmış sorunlardır yada kimse karşılaşmamıştır.
    Diğer olası bir neden de sizi önceden tanımaları olabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PotterKafa

Hata üzere değik hocam, raduo yüklü, superuser var. Ayrica cihaz garatnti belgesi fatura olmadan geldi. Yani yaptıkları ortada, çözüm lazım.s

arkadaşım bende senin aldığın fiyata yakın bir fiyattan aldım ama paralel ithalat.
    ancak yanıda adıma düzenlenmiş fatura ve garanti belgesi (artık servisleri nasıl Allah düşürmesin) vardı. kapalı kutu üründü.

kargocu arkadaşı beklettim faturama baktım. imei konturolumu yaptım. cihazı açtım onunda ime i konturolünü yaptım. öyle teslim aldım. değilse teslim almazdım. ürün sorunzu olduğu içinde para transferini aldığım s,ite üzerinden onayladım

Anlayacağın hata sende. şimdi yapacağın iş sana kalıyor.
    dolandırıldığına dair cumhuriyet savcılığına başvurabilirsin. çünkü alışveriş yapmışsın ve sana sıfır olmayan fatura düzenlenmemiş bir ürün satılmış.

aldığın adamla irtibata geçer sana fatura ve diğer belgeleri göndermesini istersin vb

• cengawer42 C kullanıcısına yanıt
    Ah ahh, hata ben de deee, bi çözumu olmaı. Hata şu insanlara guvenmek. Bilemir ki insan başından.:(

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

Reverse tethering diye arat ama root lazımdı sanırsam bunun için :/

bakıyorum hocam çalıştığım yer biraz izole bir ortam olduğu için wifi vede şebeke olayı yok pc harici telefonda internet çok lazım oluyor.

2 sene kadar önce şöyle birşeyler karalamıştım:
    http://goo.gl/lQ46My

demekki pc den usb ile telefona internet almak Htc ye has bir ozellik . Ben yardımcı uygulamayla denedim olmadı yada beceremedim.

Bu yöntem çok seçici. Genel bir kullanımı olmadığından üzerine eğilmiyorlar.

Bu özellik benim için de çok önemli.Eski Htc mde çok sık kullanırdım. Ama ne kadar uğraştıysamda g2 de kullanamadım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Ah ahh, hata ben de deee, bi çözumu olmaı. Hata şu insanlara guvenmek. Bilemir ki insan başından.:(

illa bu işe bir çözüm bulayım uğraşmayayım diyorsan yapacağın şu olabilir.
    lg türkiye ile iletişime geçersin ürünün garanti durumunu sorgularsın. gerçekten ürün lg türkiye garantisindemi onu bilirsin ve nezamana kadar garantide olduğunu öğrenirsin. seni tatmin ederse kullanmaya devam edersin ve telefonun faturasını istersin. adam sana çalıntı malda göndermiş olabilir. imeini kontrol ettin mi bari.

yada savcılığa gidersin

yada ürüne onay vermemişsen geri gönderirsin

yapacağın şeyler sınırlı yani. burada telefonum sıfırmı ikşnci elmi kurcalanmış mı sahtemi replika mı paralel mi sorouları senin sorununu çözmez anlayacağın.

Allah kolaylık versin

Uğraşacağım hocam. Imei kontrolü nasıl yapılıyor. Kutu üzerindeki imei ile cihazdaki ayni. Lgnin sitesinden kontol ettim cihaz onların garantisinde ama root edildiği icin garanyi vermeyecek adamlar

• PotterKafa P kullanıcısına yanıt
    cihazı root tan 422 sürüme geçerek rootdan çıkarabilirsiniz
    Garanti geri gelmez diyor herkes ama?

• quote:

Garanti geri gelmez diyor herkes ama?

download modda da unroot yazıyor
    servis nerden anlayacak root yapıldığını
    teknik konuda bazı tecrübeli arkadaşlarda root sayacı olmadığını belirtmişler.
    sadece unroot yazsın yeter ozaman bence
  • arkadaşlar internette tüm videoları izleyebilmeme rağmen
    ne google play tanıtım videolarını nede youtubede videolarını izleyemiyorum
    halbuki sanırım 5-10 gün önce sorunum yoktu,yani benim google ile ilgili sıkıntım var ama herşeyim tam,
    yani telefonumla google hesabım senkronize halinde hatta google playden program indiriebiliyorum
    ama gel gelelim videolara gelince oynatmıyor hatta bu sitelerde
    üst bantta üyelik adım falan yazıyor omasına rağmen mesela googlede youtubede üye adımı şifremi girip oturum aç dediğim zaman kalosuz kullandığım halde "ağ ile bir sorun oluştu" uyarsı alıyorum
    şaştım kaldım bu işe
    belki çok basit bir şeyi atlıyorum ama telefonun kurcalamadığım ayarı kalmadı
    Fatura da yok hocam ama

• arkadaşlar driverleri kurtuktan sonra mobile support tool yani b2cappsetup kurulurken şöyle bir hata alıyorum baktım forumlara bi bilgi bulamadım ne oluğu hakkında bir fikri olan var mı
  • arkadaşlar lg flash tool ile 10C'yi geri yüklemeye çalıştım, tüm driverlar falan kurulu arkadaşınkine yaptık ama benimkinde %49'a kadar geliyor ve hata veriyo. yardımcı olursanız sevinirim
  • bolulusam B kullanıcısına yanıt
    cihaz rotlu anladığım kadarıyla

%49 hatası ile ilgili açıklamalar forum da var
    rootlu değil normalde, lg pc suite ile 20B'ye yükselttik şimdi rooted görünüyor ama rootlamadım yani kendim 20B'den sonra oldu
  • next launcher kullanıp bir resmi tam ölçülerinde, kırpılmadan veya alttan üstten boşluk kalmayacak şekilde duvar kağıdı yapabilen var mı acaba?
  • 
Sayfa: önceki 332333334335336
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.