Şimdi Ara

===> LG G2 TEKNİK KONU <=== (332. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.429
Cevap
131
Favori
468.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 330331332333334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar biraz önce clash of clans oynadım 5 dakika, sonra telefonu bıraktım çok fazla ısınmamıştı zaten uzun süre de oynamadım. kendi kendine reset attı telefon. acaba ısınmayla ilgili bir sorun mu sizce yoksa dikkate alınacak birşey değil mi ?
  • Arkadaslar merhaba. Benim ufak bir sıkıntım var. Bu rom atma işinin hocalarindan ufak bir yardim istiyorum. Telefonumu teknosadan aldım. 4.4 kitkatı merakla bekledim ve yükledim suite uzerinden. Telefonum 309. Seri guncelleme sonrasında pil 1 gun dahi dayanmadi daha oncesinde 2 gun kullaniyordum. Hic oyun oynamam ustelik. Guncelleme sonrasında telefon cok ısındı cagrı ekranı cok gec gelmeye başladı ve cagrı ayarlarında bulunan güç tuşu çağrıyı sonlandırır seçeneği işaretli olsun olmasın çağrıyı sonlandırır hale geldi. Bunların üzerin forumdan okuduklarımla. Offline stok rom yükleme işlemini yaparak 4.2.2 ye geri döndüm indirdiğim kdz dosyası turkey open 16g 10c versiyonuydu. Telefonum 16 gb acaba doğru romu mu indirdim? Birde hala güç tuşu ne yaparsam yapayım cağrıyı sonlandırıyor. Ust uste defalarcada hard reset attım. Yükleme öncesindede sonrasındada. Acaba gizli menüde bir ayar filan mi var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: chatin_62

quote:

Orijinalden alıntı: ShadowOfDarkness

cihaza hard reset attım kitkat yükledikten sonra fakat rehbere kişilerin resimlerini yükleyemiyorum neden böyle oldu acaba?Telefonu açıp kapadım yine aynı
    Fotoğrafta yapılan düzenlemeler kaydedilemedi hatası alıyorum

Sanıtım telefon kişilerinde düzenleme yapmak yerine SIM kartınızda yapmaya çalışıyorsunuz. SIM kart kişilerine ne resim ne ses atayamazsınız. Kişinin telefon rehberinde kayıtlı olması gerekir. Tavsiyem Gmail Kişilerini kullanın. Böylece reset atmanız halinde gidecek olan telefon rehberinizi yedekleme derdinden kurtulmuş olursunuz.

öncelikle cevabınız için teşekkürler.Kişiler telefon hafızasındaydı.Hard resetten sonra birde fabrika ayarlarına döndükten sonra sorun düzeldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: VioLee

quote:

Orijinalden alıntı: kasif62

benim sorunum sizdekinden farklı, ben download moda giremiyorum, pc ile telefonu hiçbirşekilde bağlayamıyorum, pc ye bağladığım anda telefon kısır bir şekilde açılıp kapanma olayına giriyor, siz ise rom yükleyebiliyorsunuz, telefona hard reset attım şimdi ota üzerinden tekrar deneyeceğim, telefon güncellemeyi yüklüyor ümidim yok ama şansımı deniyorum işte

Telefonda hata usb ayiklama kismini acip bilinmeyen kaynaklara izin ver sonra telefonu kapat usb ye bagla o sirada power ve ses acma tusunu kullanarak basili tut girmesi lazim telefonu gormuyorsa driverlarin eksik olabilir

dediğini yapıp download moda giriyorum ancak download moda girdikten sonra 5 saniye geçmeden telefon tekrar kapanıp kapanıp açılıyor, yani aynı sorun devam ediyor, dediğim gibi denemediğim bir şey kalmadı

• kasif62 K kullanıcısına yanıt
    Yazilimsal bi sorun var sanirim telefona hard format attiysan bide pcye baglayip bicimlendirmeyi denermisin

• Arkadaşlar arama kısmında favorilerde sadece whatsappta bulunanlar görünüyor ve onları arama seçeneği de yok. Bunu nasıl düzeltebilirim?
  • quote:

Yazilimsal bi sorun var sanirim telefona hard format attiysan bide pcye baglayip bicimlendirmeyi denermisin

Hard format attım, sonuç değişmedi, bilgisayara bağlayıp format atamıyorum, tel. Kendini resetliyor sürekli, sadece tel.i tamamen kapatıp usb yi bağlayıp açınca normal bi şekilde bağlanıyor pc.ye, ama öyle de rom yükleyemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kasif62 -- 26 Nisan 2014; 16:36:13 >
  • selamlar arkadaşlar almanya 4.4.2 yi indirdim ama knock code yok, ne yapabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CommandPrompt -- 26 Nisan 2014; 19:09:22 >
  • arkadaşlar kitkatta bluetooth kapalı iken şarj tüketmesine bir çözüm bulunmadımı hala
  • quote:

Orijinalden alıntı: kasif62

quote:

Hard format attım, sonuç değişmedi, bilgisayara bağlayıp format atamıyorum, tel. Kendini resetliyor sürekli, sadece tel.i tamamen kapatıp usb yi bağlayıp açınca normal bi şekilde bağlanıyor pc.ye, ama öyle de rom yükleyemiyorum

Bu gün kitkat yüklemesi için daha önce telefonuma rom yüklemeyi becerebilen kadıköydeki telefoncuya gittim ama çok uğraşmasına rağmen bu sefer oda yükleyemedi

• arkadaşlar telefonum 4.4.2 rootlu. navbarı ilk sayfadaki modlarla küçültmek istiyorum fakat modların nasıl yükleneceğini anlayamadım. nasıl yapıldığı hakkında yardımcı olabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: chatin_62

quote:

Orijinalden alıntı: western__

quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

Reverse tethering diye arat ama root lazımdı sanırsam bunun için :/

bakıyorum hocam çalıştığım yer biraz izole bir ortam olduğu için wifi vede şebeke olayı yok pc harici telefonda internet çok lazım oluyor.

2 sene kadar önce şöyle birşeyler karalamıştım:
    http://goo.gl/lQ46My

demekki pc den usb ile telefona internet almak Htc ye has bir ozellik . Ben yardımcı uygulamayla denedim olmadı yada beceremedim.

• Kitkatta kendi tarayicisinda zoom yapmak icin iki kere tiklayinca iyice yakinlastirmiyor. Jb de boyle bir sorun yoktu nasil halledebilirim?

• Arkadaşlar bilen birisi akıl versin lütfen; Kit kat güncellemesinden sonra 3G çekim gücünde düzelme olmuştu. Ancak, çağrı geldiğinde 2-3 sn sonra görüntü gelmesi nedeni ile LG müşteri hizmetlerini aradım. Onlarda factory reset yaptırdı. Bunun sonucu 3G çekimi eski haline döndü(yani çekim gücü düştü). Bende yükleme hatalarını düzelt kısmını tekrar yaptım. Ancak sonuç yine aynı. Değişen bir şey yok. Ne yapmalıyım?
  • Alttaki navbari nasil kuculturum? Illa root mu gerek? Root garanti disi birakir mi?

• TWRP RECOVERY MOD YÜKLEME

yaptım sonra telefon acıldı başta recovery bolumu geldi onu sistem yeniden başlatma yaptım telefon acıldı sonra kapattım bu sefer hiç acılmadı sürekli racovery bolumu geliyor onume ne yapmam lazım arkadaşlar
  • arkadaşlar yok mu bilgisi olan ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhat07

TWRP RECOVERY MOD YÜKLEME

yaptım sonra telefon acıldı başta recovery bolumu geldi onu sistem yeniden başlatma yaptım telefon acıldı sonra kapattım bu sefer hiç acılmadı sürekli racovery bolumu geliyor onume ne yapmam lazım arkadaşlar

Hatali sekilde yuklediysen ondan.geliyordur karsina romu tekrar yukle

• quote:

quote:

ben rom falan yüklemek istemedim ki sadece cwm gibi yedek alacaktım onuda almadım yani telefon acılmıyor rom yüklemem için de pc ye baglamam gerek pc de görmüyor cünkü romu içine atmam lazım :S yardımcı olabilir misin ?
  • quote:

quote:

quote:

ben rom falan yüklemek istemedim ki sadece cwm gibi yedek alacaktım onuda almadım yani telefon acılmıyor rom yüklemem için de pc ye baglamam gerek pc de görmüyor cünkü romu içine atmam lazım :S yardımcı olabilir misin ?

telefon download moda girmiyormu. giriyorsa ilk sayfadaki yöntemleri izle ve rom yükle

• 
Sayfa: önceki 330331332333334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.