Şimdi Ara

===> LG G2 TEKNİK KONU <=== (331. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.429
Cevap
131
Favori
468.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 329330331332333
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    http://forum.donanimhaber.com/m_88585450/tm.htm

biraz foruma göz atsanız :/
  • merhaba Lg g2'yi yeni aldım telefon üzerinden resmi güncelleştirmeyi(kit kat) indirdikten sonra yeniden başlayacaktır dedi ve kapanış o kapanış telefon açılmıyor. Yardımlarınızı rica ederim.
    telefonda root veya benzeri değişiklik yoktu.
  • İyi geceler.Bugün bende kit kat yüklemesi yaptım.Yalnız bildiğiniz katlandım yani.Telefon acayip acayip şeyler yapmaya başladı.Ust bölüm tatamen grileşti ve anladığım kadarıyla da duzelmiyor.Hızlanması gerekirken yavasladı sanki.Telefon numaraları yazılan yeri açıp konusulan numaralara bakacakken bile takılıyor sanki.Öyle ağır program oyun felan da yuklu değil.Root felan hiç anlamam. Normal orjinal bir lg kullanıcısıyım anlayacağınız.Foruma göz attım hard reset felan denmiş ama çokta anlamıyorum ben bu işlerden.Yedek felan alma zaten hakgetire.:) Bu yedek alma ve hard reseti en basit şekilde anlatırsanız sevinirim.Bu telefon olayında yeniyim dediğim gibi.Fotoğraflarla numaraları yedeklesem yeter gerisi cokta onemli değil.Birde yapmaamız gereken ayar felan varmı kitkattan sonra.Şimdiden teşekkür ederim.İyi forumlar.
  • Pulstar kullanıcısına yanıt
    HOCAM BENDE LG G2 KULLANICISIYIM. TELEFONUMA MESAJ GELDİGİ ZAMAN EKRAN IŞIĞIM KAPANMIYOR. BUNUN Bİ ÇÖZÜMÜ VAR Mİ? AYARLARA BAKTİM BULAMADİM. BİR BİLGİNİZ VAR Mİ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: egemen_e

- R&D Test Tool ekranı çıkacak
    - Sol üstteki Select Type perde menüsünden 3GQCT’yi seçin.
    - Sağ üstteki PhoneMode perde menüsünden DIAG’yi seçin.
    - Sağ üstteki Select kdz file dan indirdiğimiz .kdz dosyasını seçin.
    - Sağ alttaki "Normal web upgrade test" butonuna tıklayın.
    - Çıkan ekstra ekrandan “upgrade start”’ı tıklayın bir pencere açılacak ve kırmızı bir şerit dolacak

İŞTE BU ARADA "LGMobile Support Tool" AÇILIP DURUYOR GENE BİR DENEMEY YAPAYIM DEDİM YİNE OLMADI
    - Gelen republic of korea/different country ekranından direk hiç bir işlem yapmadan tamam deyin, neden hiç dil ülke yok demeyin :)
    - Telefon açıldıktan sonra bir süre daha bekleyin flash tool de exit yazısı belirince kabloyu çıkarın ve güle güle kullanın.

Bu sorunun çözümü nedir arkadaşlar? LGMobile Support Tool açılıyor durmadan :S

• cengawer42 C kullanıcısına yanıt
    benim sorunum sizdekinden farklı, ben download moda giremiyorum, pc ile telefonu hiçbirşekilde bağlayamıyorum, pc ye bağladığım anda telefon kısır bir şekilde açılıp kapanma olayına giriyor, siz ise rom yükleyebiliyorsunuz, telefona hard reset attım şimdi ota üzerinden tekrar deneyeceğim, telefon güncellemeyi yüklüyor ümidim yok ama şansımı deniyorum işte
  • aşamalarda geçen host dosyasının konumuna gidip note pad ile aç en alta yazılması gereken satır var mı?
    bende host değişmemiş.

saolsun "itsthehallowman" sayesinde çözdüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Albatross07

Güncelleme yapmadan öncemi atıyordık Hard reset i Güncellemeden sonramı?

Birde Hard Reset Nasıl atılıyor?

Sonra yapiyorsun telefonu kapat ses kisma ve power tusuna basarak lg logosunu bekle cikinca elini hemen cekip bi daha basili tut beyaz ekran gelicek karsina ses acma kisma tuslariyla yes yazan kisimlari sec

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cankankam

İyi geceler.Bugün bende kit kat yüklemesi yaptım.Yalnız bildiğiniz katlandım yani.Telefon acayip acayip şeyler yapmaya başladı.Ust bölüm tatamen grileşti ve anladığım kadarıyla da duzelmiyor.Hızlanması gerekirken yavasladı sanki.Telefon numaraları yazılan yeri açıp konusulan numaralara bakacakken bile takılıyor sanki.Öyle ağır program oyun felan da yuklu değil.Root felan hiç anlamam. Normal orjinal bir lg kullanıcısıyım anlayacağınız.Foruma göz attım hard reset felan denmiş ama çokta anlamıyorum ben bu işlerden.Yedek felan alma zaten hakgetire.:) Bu yedek alma ve hard reseti en basit şekilde anlatırsanız sevinirim.Bu telefon olayında yeniyim dediğim gibi.Fotoğraflarla numaraları yedeklesem yeter gerisi cokta onemli değil.Birde yapmaamız gereken ayar felan varmı kitkattan sonra.Şimdiden teşekkür ederim.İyi forumlar.

Bence programlar disinda resim muzik varsa yedek al sonra hard formati at temizsin bi cihaz ust yorumda hard formati anlattim

• quote:

Orijinalden alıntı: kasif62

benim sorunum sizdekinden farklı, ben download moda giremiyorum, pc ile telefonu hiçbirşekilde bağlayamıyorum, pc ye bağladığım anda telefon kısır bir şekilde açılıp kapanma olayına giriyor, siz ise rom yükleyebiliyorsunuz, telefona hard reset attım şimdi ota üzerinden tekrar deneyeceğim, telefon güncellemeyi yüklüyor ümidim yok ama şansımı deniyorum işte

Telefonda hata usb ayiklama kismini acip bilinmeyen kaynaklara izin ver sonra telefonu kapat usb ye bagla o sirada power ve ses acma tusunu kullanarak basili tut girmesi lazim telefonu gormuyorsa driverlarin eksik olabilir

• slm,

arkadaşlar almanaya kitkat knock kode li romu kullanıpta memnun olan var mı acaba ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: VioLee

quote:

İyi geceler.Bugün bende kit kat yüklemesi yaptım.Yalnız bildiğiniz katlandım yani.Telefon acayip acayip şeyler yapmaya başladı.Ust bölüm tatamen grileşti ve anladığım kadarıyla da duzelmiyor.Hızlanması gerekirken yavasladı sanki.Telefon numaraları yazılan yeri açıp konusulan numaralara bakacakken bile takılıyor sanki.Öyle ağır program oyun felan da yuklu değil.Root felan hiç anlamam. Normal orjinal bir lg kullanıcısıyım anlayacağınız.Foruma göz attım hard reset felan denmiş ama çokta anlamıyorum ben bu işlerden.Yedek felan alma zaten hakgetire.:) Bu yedek alma ve hard reseti en basit şekilde anlatırsanız sevinirim.Bu telefon olayında yeniyim dediğim gibi.Fotoğraflarla numaraları yedeklesem yeter gerisi cokta onemli değil.Birde yapmaamız gereken ayar felan varmı kitkattan sonra.Şimdiden teşekkür ederim.İyi forumlar.

Bence programlar disinda resim muzik varsa yedek al sonra hard formati at temizsin bi cihaz ust yorumda hard formati anlattim

Teşekkür ederim cevabınız için.Çok cahilce olacak ama numara ve fotograf yedeklerini nereye ve nasıl alabilirim.Hard resetten sonra nasıl geriye yukleyebilirim?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: VioLee

quote:

Teşekkür ederim cevabınız için.Çok cahilce olacak ama numara ve fotograf yedeklerini nereye ve nasıl alabilirim.Hard resetten sonra nasıl geriye yukleyebilirim?

Foto ve muziklerini pcye atabilirsin numaralar icinde markette uygulamalar var onu kullanabilirsin mesela ben maile attim numaralari direk ordan aliyorum

• egemen_e kullanıcısına yanıt
    tşk ler, bende hallettim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: redmanyy

HOCAM BENDE LG G2 KULLANICISIYIM. TELEFONUMA MESAJ GELDİGİ ZAMAN EKRAN IŞIĞIM KAPANMIYOR. BUNUN Bİ ÇÖZÜMÜ VAR Mİ? AYARLARA BAKTİM BULAMADİM. BİR BİLGİNİZ VAR Mİ?

Hiçbir bilgim yok hocam.

Sadece SMS'te mi oluyor?
  • cihaza hard reset attım kitkat yükledikten sonra fakat rehbere kişilerin resimlerini yükleyemiyorum neden böyle oldu acaba?Telefonu açıp kapadım yine aynı
    Fotoğrafta yapılan düzenlemeler kaydedilemedi hatası alıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShadowOfDarkness -- 26 Nisan 2014; 1:33:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: szr_trace

slm,

arkadaşlar almanaya kitkat knock kode li romu kullanıpta memnun olan var mı acaba ???

sanırsam sorunlu bir rom bu kimse kullanmıyor heralde,
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShadowOfDarkness

cihaza hard reset attım kitkat yükledikten sonra fakat rehbere kişilerin resimlerini yükleyemiyorum neden böyle oldu acaba?Telefonu açıp kapadım yine aynı
    Fotoğrafta yapılan düzenlemeler kaydedilemedi hatası alıyorum

Sanıtım telefon kişilerinde düzenleme yapmak yerine SIM kartınızda yapmaya çalışıyorsunuz. SIM kart kişilerine ne resim ne ses atayamazsınız. Kişinin telefon rehberinde kayıtlı olması gerekir. Tavsiyem Gmail Kişilerini kullanın. Böylece reset atmanız halinde gidecek olan telefon rehberinizi yedekleme derdinden kurtulmuş olursunuz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • halloldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazkopat_6144 -- 26 Nisan 2014; 12:11:08 >
  • Benim sorunum wifi ile ilgili tum gun açık dolaşıyorum gece yatarken kapatıyorum.Fakat sabah kalktıgımda wifi acınca donup kalıyor wifi acılmıyor telefonu kapatıp acıktan sonra denedigimde hemen açılmakta kitkat ile bu sorun oldu.Kitkat yokken kitlenmiyordu ama yine bi 4-5 kez denemem gerekiyordu acmak ıcınde bunun çözümü varmı
  • 
Sayfa: önceki 329330331332333
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.