Şimdi Ara

===> LG G2 TEKNİK KONU <=== (335. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.429
Cevap
131
Favori
468.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 333334335336337
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    % 49 hatasy ve çözümü ilk sayfada var. ordan bakabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: reci007

arkadaşlar driverleri kurtuktan sonra mobile support tool yani b2cappsetup kurulurken şöyle bir hata alıyorum baktım forumlara bi bilgi bulamadım ne oluğu hakkında bir fikri olan var mı

System32 e gir driver etc sonrada host dosyasini masaustune tasi kurulumu yap sonra.tekrar yapistir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bolulusam B kullanıcısına yanıt
    Dostum sana bi link vereyim ordan indir cihazin tr cihazi sanirim baska ulke romu yukluyosan yapiyor genelde

• quote:

Orijinalden alıntı: dallass

arkadaşlar internette tüm videoları izleyebilmeme rağmen
    ne google play tanıtım videolarını nede youtubede videolarını izleyemiyorum
    halbuki sanırım 5-10 gün önce sorunum yoktu,yani benim google ile ilgili sıkıntım var ama herşeyim tam,
    yani telefonumla google hesabım senkronize halinde hatta google playden program indiriebiliyorum
    ama gel gelelim videolara gelince oynatmıyor hatta bu sitelerde
    üst bantta üyelik adım falan yazıyor omasına rağmen mesela googlede youtubede üye adımı şifremi girip oturum aç dediğim zaman kalosuz kullandığım halde "ağ ile bir sorun oluştu" uyarsı alıyorum
    şaştım kaldım bu işe
    belki çok basit bir şeyi atlıyorum ama telefonun kurcalamadığım ayarı kalmadı

Youtube'un kapalı olduğundan haberiniz yok gibi görünüyor. Yoksa Türkiye dışında mı yaşıyorsunuz?
    Türkiye'den normal şartlarda ne Youtube'un sitesine girebilirsiniz, nede Youtube'un uygulamasını açabilirsiniz. Play'deki videolar da Yotube'tan olduğuna göre onları da izleyememeniz gayet normal.
    Eğer peki nasıl izliyeceğim bu videoları diyorsanız da Google bunun için size anında cevap verecektir. Çünkü onlarca yöntem var. Host değişimi, DNS değişimi, VPN kullanımı v.s. v.s. vs.

• dallass kullanıcısına yanıt
    dallas ... you tube kapalıda ondan ızleyemıyorsun vıdeoları... ızlesene .com veya vımeo dan ızlemeyı denesen
  • KK den sonra her restart ta durum bu, ama çalışmada bir sıkıntı çıkarmadı gibi, fikri olan?

• CommandPrompt kullanıcısına yanıt
    swiftkey kullanıyor musunuz hocam
  • Ana konuya da yazdım ama yeri burası da olabilir .Arkadaşlar kitkat güncellemesinden sonra hard reset attım . Yalnız şöyle bir sorun oldu internet tarayıcısında (kendi tarayıcısı chrome değil) sık kullanılanlar bölümüne geldiğimde gmail hesabımda senkronizeydi . Şimdi ise sadece yerel yazıyor. Sık kullanılanlara ekle dediğim zaman eskiden yerel gmail hesabım gibi liste çıkıyordu . Bİr sürü sık kullnılan hesabım vardı gmail de nasıl görünmesini sağlayabilirim ? yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler.
  • Arkadaslar son güncellemeden sonra igo primo çalışmıyor 960x1560 resolusyon desteklemiyor diyor. önceden ayarlarda ekrana uydurabiliyorduk , bu gücellemeden sonra ayarlardan ekrana göre ayarla kalktı, yapabilen varmı? igo mu çalıştıramıyorum nasıl çözdünüz.
  • bukibuks kullanıcısına yanıt
    Evet,

silince düzeliyor hocam ilginç ama gerçek
    swiftkey sebep oluyor kaldırınca olmuyor l

• Chrome tarayıcıyı nasıl varsayılan yaparım?

• 4.4.2 den 4.2.2 ye donmek istiyorum. Offline rom yuklemesi yaparken %49 da takılıp kalıyor.

Cihazim 401k serisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şazenuş -- 28 Nisan 2014; 23:39:58 >
  • KK versiyonunu deneyen oldumu, iyi diyorlar 4K falanda ilgisini çekene..

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2471900

• şazenuş kullanıcısına yanıt
    %49Hatasi icin ilk sayfada detayli anlatim mevcut

• VioLee kullanıcısına yanıt
    USB kablosunu hem pc ye hem telefona bağlamadan Download mod açmaz ikisinide bağlayıp deneyin :)
  • --------------------------------------------------------------------------------

Beyler gece telefonu normal açık bırakıp yattığımda 8 saatte %20 batarya gitmiş çok değilmi sizcede sorun neden kaynaklanıyor %2-3 gitmesi gerekmezmi sorun neden kaynaklanıyor ya çalışan programlardanmıdır nedir arkadaşlar biri yardım etsin gece saat 12 de %51 şarj vardı sabah %31 kalmış sabah ise saat 8 den 10 a kadar %1 şarj gitmiş bunu anlamıyorum beyler ya gece noluyorda bi programmı açılıoyr kendiliğpinden biri yardım etsin lütfen agalar
    Paylaş
  • Arkadaşlar bu LG insanı deli eder.
    Ben telefonu HB dan almıştım 401kpk sürümü.neyse kitkat geldikten sonra ota ile güncellemeye çalıştım %49 da hata verdi,pc suit ile de aynı.Ben de LG support tool ile güncelleme yaptım bu sefer de download modda ROOTED yazdı.forumlarda anlatıldığı gibi %49 da takılanlar için lg support tool ile imei girip güncellemeye çalıştığımda telefonun şarjı dolu olmasına rağmen pil seviyesi düşük tam doldurup tekrar deneyin diyor.Offline KDZ yüklemeye çalıştığımda %49da takılıyor.Yani telefonda 4.4.2 tr 20b yüklü sorunsuz çalışıyor ama download da rooted yazıyor ve offline kdz yüklenmiyor.Ne yapmalı nasıl yapmalı yol gösterirseniz sevinirim.
  • cengawer42 C kullanıcısına yanıt
    Servis o cihaza ait ilk sinyal tarihini görür yani ilk ne zaman kullanılmış cihaz.
    Size bilgi vermezse savcılık yoluyla istenir.
    Elinizde cihazın alındığı zamana ait evraklar var ?
    Ödeme dekontunuzda tarih var ?
    Bu iş çözülür , çözülürdeeee baya bi zaman yersin kardeşim !!!
  • 
Sayfa: önceki 333334335336337
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.