Şimdi Ara

[LG-G2][D802] TOT DOSYASI İLE STOCK ROM YÜKLEME (HARD BRİCK KURTARMA) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
431
Cevap
19
Favori
83.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bu soruu nasıl çözdünüz..bende aynı hatayı alıyorum
  • çözemedim hocam maalesef sattım cihazı
  • çakma imei li lg g2 hard/soft brick olmuş. brick'ten kurtarırsak imei silinme durumu varmı?
  • 32 gb'lık lg g2 d800 model içinde link verebilir misiniz? Yoksa ilk sayfadak linkler olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blacktechtonix

Hocam merhaba gördüğüm kadarıyla bu işlerden en iyi anlayanlardan birisiniz.

Benim sorunum şu,G2 verizon modeli var,dün akşam custom rom yüklemek için recovery apk sı yükledim,restart yaptığımda telefon fastboot mode started,alttada udc_start() yazısında takılı kaldı.

Telefon download mode giriyor ama Pc ye takınca aygıt yöneticisinde Marshall London Device diye görünüyor,normal telefon olarak görünmediği için flash tool la stock rom yüklerken bağlantı yok deyip hata veriyor.

Sanırım telefonu pc ye tanıtabilsem rom yukleyebileceğim ama kurmadığım driver kalmadı ama teli pc ye tanıtamıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ulusalonur

quote:

Benim sorunum şu,G2 verizon modeli var,dün akşam custom rom yüklemek için recovery apk sı yükledim,restart yaptığımda telefon fastboot mode started,alttada udc_start() yazısında takılı kaldı.

Telefon download mode giriyor ama Pc ye takınca aygıt yöneticisinde Marshall London Device diye görünüyor,normal telefon olarak görünmediği için flash tool la stock rom yüklerken bağlantı yok deyip hata veriyor.

Sanırım telefonu pc ye tanıtabilsem rom yukleyebileceğim ama kurmadığım driver kalmadı ama teli pc ye tanıtamıyorum.

Hangi recovery apk sini yuklediniz?

Flash tool 2014 ile verdiğim linkteki dosyayı cse flash ile yüklemeyi deneyin

Rar dan çıkarın izinde kdz var lg logoda kalırsa hard reset atın

https://www.androidfilehost.com/?fid=24269982087007457

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackcodetech -- 26 Aralık 2015; 21:02:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

PM Atın yardımcı olurum

• quote:

quote:

quote:

Hangi recovery apk sini yuklediniz?

Flash tool 2014 ile verdiğim linkteki dosyayı cse flash ile yüklemeyi deneyin

Rar dan çıkarın izinde kdz var lg logoda kalırsa hard reset atın

https://www.androidfilehost.com/?fid=24269982087007457

Autorec.apk yükledim hocam.

Verdiğiniz linkteki rom bende var,denedim ama %60 a kadar retry e tıklaya tıklaya geliyor orada kalıyor.

• ulusalonur kullanıcısına yanıt
    Version farklı olduğunu için partition lar bozulmuş siz srk tool ile twrp atabilirseniz telefona rom kurabiliriz ama version u doğru seçin bu kez

https://www.androidfilehost.com/?fid=23991606952598964

• quote:

Version farklı olduğunu için partition lar bozulmuş siz srk tool ile twrp atabilirseniz telefona rom kurabiliriz ama version u doğru seçin bu kez

https://www.androidfilehost.com/?fid=23991606952598964

Hocam akşam uğraşırken teli hepten bozdum.Güç tuşuna uzunca basınca sadece titriyor o kadar,pc ye ve şarja takınca tepki yok

• Ready kısmında kaldı hocam.Ne yapmam gerekiyor ?

EDIT: Hallettim, tamamdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-00B482800 -- 1 Ocak 2016; 8:24:02 >
  • Acil yardım beyler g2 brick olmustu fastboot moda giriodu duzelttik simdide sanal tuslar kayboldu usb hic bi sekilde gormuyor telefon sanki sistemde biseyler eksik gibi calısıyor lutfen yardım.

• D801 için tot dosyasını nereden bulablirim 5,02
  • Allah senden razı olsun o kadar uğraştım yapamadım senin brick paylaşımından yaptım ama benim telefon 16 gb 32 liği indirmişim onu yükledim çalıştı :)
  • serhat07 S kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun hocam sıkıntı olmaz

• Allah razı olsun arkadaşım çoğu yolu denemiştim olmadı senin sayende açtım telefonu teşekkürler
  • Benim telefom yurt disi imei li twpr yuklerken ekranin yarisi beyaz sekilde kaldi dediginiz yontemle yapmak istedigimde cross sw verion diyot
  • quote:

Orijinalden alıntı: mlbozkurt

Benim telefom yurt disi imei li twpr yuklerken ekranin yarisi beyaz sekilde kaldi dediginiz yontemle yapmak istedigimde cross sw verion diyot

Çünkü telefonunuz D802 değil.

Ucuz satılan G2'lerde TWRP/ROM işlemleri yapılmamalı.
  • Her yerinde d802 yaziyor dubaiden geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: mlbozkurt

Her yerinde d802 yaziyor dubaiden geldi

Eğer 700 TL'nin altında bir fiyata aldıysanız Dubai'den değil o, Çin'den gelen bir cihaz. Her yerinde D802 yazması da birşeyi değiştirmez dediğim gibi.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.