Binbaşı
25 Ekim 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 34 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Merhaba, elimde eski bir pc var kenarda duran, pc normal bir şekilde start alıyor fakat görüntü yok. Anakart üzerinde kuzey güney köprüleri, işlemci ekran kartı ısınıyor farklı psu, ram işlemci denemedim mouse klavye güç gelmiyor sorunun anakarttan oldugunu nasıl anlayabiliriz.

98 1.6 civic kullanıyorum, 50tl benzin ile nerdeyse 30km yol gidiyor aynı sekilde lpgde de, aracın cekisinde herhangi bi düsüs hissetmedim aracı 3-4 ay once aldım pek fazlada kullanılmıyor kullandıgımda da yakıt dayanmıyor yağ filtrelerin ateslemenin ne zaman degistigini hic bilmiyorum bu kadar nasıl yakar bu alet.

Saygılar..
Merhaba, araca tesisat cektik fakat amfinin surekli kırmızı ışığı yaniyor teybi açınca normal calışmaya başlıyor kontağı kapatsamda kırmızı ısık yanık kalıyor sebebi ne olabilir ?
Selam dostlar, 97 model rover almayı planlıyorum fakat karburatorlu sizce almalımıyım enjeksiyona gore dezavantajı nedir ?

Saygılar..
Bende muhasebe mezunuyum, Tablo-6C’nin ekinde yer alan okul türlerinden mezun olan adayların alan ve dallarına göre ek puan kullanılabilecek tercihlerinde ‘ek puanlı yerleştirme puanları’ yerine ‘ek puansız yerleştirme puanları’nın kullanıldığı tespit edilmiştir. Bu ne demek oluyor benim yerleştirmede herhangi bir degisiklik olmadı eski kayıtlı oldugum universiteden kaydimi sildirecegim suanki yerleştirmede sıkıntı cıkar mı dostlar ?
Sigortalı olarak calismiyorum, vakifbank uyeisiyim 800tl limitli kredi kartı kullanmaktayım tabi hep zamaninda odemelerini yapar aksatmam, yine vakiftan basvuru yaptim 10000tl ön onay verildi subeye gidiniz diye mesaj geldi aradim en az 6ay sigorta gerekli dedi ama subeye kalmıs durum diye şöyledi sizce alma ihtimalim nedir ?

Saygılar..
Merhaba, 160bin kmde orjinal motor ve tüm aksamları çalışır vaziyette lpgli bir 216 buldum sadece kaportada vuruklar var ve boya istiyor sizce rover alınabilir mi ?
Merhaba dostlar bu yaz sonunda gs 500 almak istiyorum motor hastalıgım yoktur, bir arkadasta gordum cok begendim sesi durusu vs bunu almazsam baska bir model almayı dusunmuyorum. Motor olarak ilk deneyimim diyebilirim sizce almak hata mı olur ?
Merhaba dostlar, eski bir laptop var Acer Aspire 5610 bunun işlemcisinin değişebildiğini nerden anlayabiliriz, soket 479 işlemci anakarta birleşik değil sökülebiliyor.
Merhaba arkadalar, birkaç gündür hdd kullanımı %100 olunca pcde takılmalar meydana gelmeye başladı yani hddyi zorlayınca takılmalar başlıyor 8gb ram var 2 modul birisinde sıkıntı var bi aralar sürekli mavi ekran veriyodu şu sıralar pek olmuyor harddisk seagate 1tb 7200rpm harddiskte sorun olabilir mi yeni almıştım.
Hakkında
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
Intel
Mobil cihaz
LG
Takım
Fenerbahçe
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.567
İkinci El Bölümü Mesajları: 6
Konularının görüntülenme sayısı: 14.506 (Bu ay: 465)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 56 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.