Şimdi Ara

LG G2 ANA KONU (738. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir (3 Mobil) - 4 Masaüstü3 Mobil
5 sn
113.144
Cevap
480
Favori
3.853.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
92 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 736737738739740
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, ben şahsım da 1435 tl. ye telefonu almış biri olarak telefonumun türkiye garantili ve kesinlikle yasal ithalatla gelmiş bir cihaz olduğunu biliyorum. grey market ürünü-paralel ithalat değil. BTK sitesinden de kontrol ettim; resmi ithlalat diyor.

Kılıf kampanyasına IMEI numaram ile katıldım ve kabul edildi. LG türkiye destek hattını aradım ve bana anadolu yakasında 2 servis noktası olduğunu söylediler, şengüller hemen evimin altı idi; oraya gittim kasa sesinden kayıt açtırdım dursun diye. Daha önce de örnek vermiştim, liste fiyatı 533 tl. olan 125 A siemens kompakt şaltere 221 tl. fiyat aldım. Bize 500 küsur dediler bu nasıl iş diyince Adam benim %65 iskontomm var demişti.

Resmi fiyat 1600 tl.dir ve bence de uzun süre düşmeyecektir. 1400 lü fiyatalar kardan kısan firmaların başka yollu kar etmesi ile alakalıdır. Resmi bir düşme yoktur. Tahminim önümüzdeki bahar samsung ve HTC nin yeni modellerine kadar... Daha LG Optimus G bile 1499 tl. (teknosa ve turkcell) Ayrıca bir mala talep varsa da fiyatı düşmez.

1400lü fiyatlara satılmasının nedeni ise bayilerin telefondan değil, Başarının performans sistemi gibi birşeyden kazanmak istemeleri. Arma computer kadıköy teli ilk almak istediğim yerdi. Elinde bir sürü beyaz vardı ama ben siyah almak istediğim için alamamıştım oradan; sonra 3GE iletişimdeki son siyah cihazı almıştım. Hatta armada kılıf kampanyası var dediğimde faturayı başarıya göndermek zorundayız demişlerdi. Fiyatın ucuz olmasını Arma com. sahibi açıklamıştı lakin uzun zaman geçti ama o zaman demiştim hatta bu teknosa bimeks ne çok kazanıyor diye. Onlar malı konsinye alıyor demişti:))

Eğer faturalı, başarı etiketli cihaz alıyorsanız bu faturalar imei nu.ları derhal lg sistemine kayıt ediliyor. 3GE iletişimdeki eleman kılıf az kaldı sizin burada hemen başvuralım dediğimde yetkili yok öğleden sonra sisteme (benim LG'im gibi bişey) girebiliriz ancak demişti ve ben sondan 41. kılıfı almıştım.

Bunları neden yazdım; şimdi ucuza almak isteyipte yazılanları okuyanların aklı karışmasın diye. BAşarı etiketi varsa güvenle alınabilir, hiç kvk genpa G2 gören alan var mı? Cihazı başarı getiriyor zaten. Cihaz başarı ise heryerde garantilidir forumdaşlar merak etmeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PHI
    Ama orada ikisine de ana konu yazılmış, ikisinde de aynı şey olduğu algısı yaratılmış.
    Ben diyorum ki, Bu konu kalsın LG G2 ana konusu olarak. Yanına bir de tıpkı o sonradan açtığınız 4XHD konusu gibi rehber niteliğinde, ilk sayfası bilgi deposu olan bi konu açalım. O konu silinmez, ola ki silinirse ben ilgilenirim alırız geri arkadaşlarla görüşerek. Bu konu cidden çok hızlı büyüdü bu yüzden aşırı gereksiz mesajlarla doldu.
    Yeni açılacak teknik rehber konusu daha yavaş ilerler diye düşünüyorum

Evet doğrudur. Zaten ben de bir forum Admin'i olarak konuların kilitlenmesine karşı değilim. Yapılan işlem çok doğru. Sadece orada yanlış konu kilitlendi. İlk açılan konunun kilitlenmesi ve sonradan açılan konunun açık kalması daha yararlı olurdu.
    Neyse, yukarda da yazdığım gibi birkaç destek dışında kimse oralı olmadı. Konumuzdan da saptırıyorum.
    Siz buralardayken burada böyle bir durumun oluşmayacağını da biliyorum. Zaten bu da beni cesaretlendiriyor. Şimdi keşke root yaparken, radyoyu aktif ederken v.s. videoya çekmeye üşenmeseydim diye üzülüyorum. Artık ilk fırsatta yeniden yapacağız bir şeyler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: apathetic

quote:

Orijinalden alıntı: maverickoe

Buyrun beyler işinize yarayabilir bilmeyenler içinhttp://apkbul.net/

herhangi bir virüs filan bulasabilir mi burdan? iostan gectim biraz yabanciyim android işlerine de

Yeni buldum hocam bilmiyorum. Şu ana kadar en kapsamlı bunu buldum burdan rahatça indirebilirsinhttp://www.apkmania.co/
  • quote:

quote:

herhangi bir virüs filan bulasabilir mi burdan? iostan gectim biraz yabanciyim android işlerine de

Bulaşabilir. Gerçi virüs diye adlandırmak pek doğru değil. Buradaki, virüsten kastım, sizin bilgilerinize ulaşabilir, rehber, sms, klavyeniz, şifreleriniz v.s. öenmli bilgilerinizi çalabilir. Bunun için uygulama yüklerken istediği izinlere dikkat etmeniz gerekiyor. Herhangi bir oyun sizin rehberinize, kameranıza v.s. izin istiyorsa ben olsam yüklemezdim. Oyunun rehberimde ne işi var?
  • Kulaklık sesinden şikayetçi olan arkadaşlar birde bu programı denesinler ses çok temiz çıkıyor eko ayarlarıda cabası

• quote:

Orijinalden alıntı: chatin_62

quote:

Orijinalden alıntı: metalshock

Merhabalar. Uzun zamandır bu konuyu takip ediyorum ve sonunda üye olarak ilk mesajımı buraya atıyorum :) Bir sorum olacak sizlere;

G2 nin 32 GB. siyah versiyonunu Amerika'dan getirtme imkanım doğdu fakat söz konusu cihaz AT&T 'nin D800 versiyonu. International sürümü d802 billiyosunuz ki. Sorum ise, eğer ben bu d800'ü alırsam güncellemeleri alma konusunda veyahut custom rom bulma vs. gibi hususlarda d802 'nin gerisine düşer ve sıkıntı yaşar mıyım ? Kafamı kurcalayan tek bu konu kaldı çünkü elime sürümü farklı (sanırım yine bir at&t) s3 geçmişti eskiden ve cihazda büyük sıkıntılar yaşamıştım; hiçbir şekilde anabant sürümünü değiştiremiyordum; hepsini geçtim EDGE olarak sadece bağlanabiliyordum. Acaba D800'de aynı sıkıntıları yaşar mıyım?
    Ayrıca 850/1900/2100 UMTS bantları. International d802'de fazladan bir 900 var sadece :) Ama LTE bantları baya farklı; LTE türkiyeye gelince sıkıntı olabilir mi acaba bu da var. Ana güncellemelerde zaman farkı olur mu? birde Türkiye rom'u kuramayacağım sanırım o da d802 ye göre olduğu için. Cyanogen illaki ileride kurmak isterdim çünkü eminim güzel çalışmalar yapılacak bu telefonla ilgili geliştiriciler tarafından; fakat d802 için yapılmış bir romu asla d800'e kuramam sanırım. Bu konularda geniş bilgisi olup beni aydınlatabilen biri olursa çok sevineceğim, iyi akşamlar diliyorum.

Diğer sorularınıza LG yada AT&T yetkilileri cevap verebilir sanırım ama telefonun burada çalışabileceğini varsayarak bazı düşüncelerimi belirtmek isterim.
    Getirteceğiniz telefon, Türkiye'de çok fazla kullanıcısı olmayan bir telefon olacak. Bu yüzden Türk sitelerden sorunlarınıza çare bulmanız biraz zor olacak, hatta mümkün olmayacak. Ancak yabancı sitelerden (ki XDA zaten bu işin okulu konumundadır), her türlü yardım almanız mümkün olacaktır. İngilizce'niz varsa sorun olmayacaktır.
    Farklı modellerin romlarını birbirine yükleyemezsiniz. Bunun için Port edilmeleri gerekir. Tabi bunu yapacak birileri lazım. Eğer 802 romlarını AT&T için de port eden birisi olursa sorun olmaz.

cevabınız için çok teşekkür ederim. Dediğiniz gibi cihaz farklı bir altyapı ile gelecek ama biraz önce XDA'ya baktım ayrı ayrı tüm versiyonları için g2 lerin portlanmış rmlar mevcut. Çözemeyeceğim tek konu türkiye rom'u kurmak olur sanırım; çok da gerek var mı buna tartışılır :) Aslında cihazı almamam için pek bir sebep yok gibi duruyor ama dediğim gibi t-mobile'ın s3'ünü allem edip kallem edip yine de EDGE'den çıkartamamıştım busy box bile yükleyemiyordum cihaza. Tekrar olası durumlardan korkuyorum; ya bir risk alıp o cihazı getirteceğim ya da siyah israrımı yenip beyaz alacağım 32gb. LG Türkiye yetkilisiyle yaptığım bir görüşmede siyah 32. gb'lık versiyonun Türkiye'ye gelmesinin Aralık ayını bulacağını söyledi nitekim beklemeye o kadar niyetim yok.
  • quote:

quote:

quote:

Bulaşabilir. Gerçi virüs diye adlandırmak pek doğru değil. Buradaki, virüsten kastım, sizin bilgilerinize ulaşabilir, rehber, sms, klavyeniz, şifreleriniz v.s. öenmli bilgilerinizi çalabilir. Bunun için uygulama yüklerken istediği izinlere dikkat etmeniz gerekiyor. Herhangi bir oyun sizin rehberinize, kameranıza v.s. izin istiyorsa ben olsam yüklemezdim. Oyunun rehberimde ne işi var?

fazla bişeye ihtiyacım yok ama su ingilizce klavye canimi sıktı türkçe harfler de çıksın istiyorum markette hep deneme sürümlüleri var. full sürüm baş göz ağrıtmayacak haffleri büyük bi klavye lazim bana.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

fazla bişeye ihtiyacım yok ama su ingilizce klavye canimi sıktı türkçe harfler de çıksın istiyorum markette hep deneme sürümlüleri var. full sürüm baş göz ağrıtmayacak haffleri büyük bi klavye lazim bana.

Daha önce de yazmıştım. Sizin mesajmıydı bilmiyorum. Swiftkey ve Swype'den başka klavye kullanmıyorum. Şu sıralar Swiftkey kullanıyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PHI
    Ama orada ikisine de ana konu yazılmış, ikisinde de aynı şey olduğu algısı yaratılmış.
    Ben diyorum ki, Bu konu kalsın LG G2 ana konusu olarak. Yanına bir de tıpkı o sonradan açtığınız 4XHD konusu gibi rehber niteliğinde, ilk sayfası bilgi deposu olan bi konu açalım. O konu silinmez, ola ki silinirse ben ilgilenirim alırız geri arkadaşlarla görüşerek. Bu konu cidden çok hızlı büyüdü bu yüzden aşırı gereksiz mesajlarla doldu.
    Yeni açılacak teknik rehber konusu daha yavaş ilerler diye düşünüyorum

Evet doğrudur. Zaten ben de bir forum Admin'i olarak konuların kilitlenmesine karşı değilim. Yapılan işlem çok doğru. Sadece orada yanlış konu kilitlendi. İlk açılan konunun kilitlenmesi ve sonradan açılan konunun açık kalması daha yararlı olurdu.
    Neyse, yukarda da yazdığım gibi birkaç destek dışında kimse oralı olmadı. Konumuzdan da saptırıyorum.
    Siz buralardayken burada böyle bir durumun oluşmayacağını da biliyorum. Zaten bu da beni cesaretlendiriyor. Şimdi keşke root yaparken, radyoyu aktif ederken v.s. videoya çekmeye üşenmeseydim diye üzülüyorum. Artık ilk fırsatta yeniden yapacağız bir şeyler.

Yapalım, açalım şu teknik reshber/destek konusunu bi şekilde :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Press_Play_On_Tape

quote:

Orijinalden alıntı: Legend.

DX.com
    Micro 5pin to USB Female OTG Data Cable - Black
    http://dx.com/p/micro-5pin-to-usb-female-otg-data-cable-black-129671

DX

Kafadan 15 gün beklemek lazım gelsin diye hocam ya.Fiyatı iyiymiş tabi o ayrı da.

fiyat nasıl iyi onu anlayamadım ... ülkemizde daha ucuza satılıyorken
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerempek

bu sorunlar hiç bir şey ya. bu sorunların çoğu da bir çok kişide yok. Git Galaxy S4 başlığına, HTC One başlığına bak ne sorunlar var. Iphone 5'te dahil olmak üzere donanım olarak piyasaya çıkan en sorunsuz cihaz LG G2. Bunun için kullanmana da gerek yok. Kullanan insanlara sorsan anlarsız zaten. Herkesin yaşadığı ayrı ayrı sorunları birleştirirsen hayat boyu telefon alamazsın.

şuana kadar gördüğüm en sorunsuz başlık lg optimus g pro :)) bütün yorumları okudum bu arada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tylan

Evet arkadaşlar bu gün İstanbul M.köy Erhan beyden cihazımı 12 taksit ile 1460 tl ye aldım. Kutudan çıktıktan sonra bütün testleri yaptım hiç bir sıkıntı yok.

Beyaz rengini tercih ettim ama siyahta çok iyi duruyordu ekran kapalıyken full siyah ön yüzü olması beni bi götürdü getirdi ama beyazı tercih ettim.

32 GB düşünüyordum ama 11 GB boş yerde bana yeter diye düşünüyorum. Ama sıkıntı olursa kardeşimde alacak bunu ona veririm ben 32 alırım.

Cihazın hemen arkasına yapıştım başladım mıncıklamaya kamera ses-güç tuşlarının olduğu yere bastırmaya başladım ama en ufak bir esneme olmadı baya taş gibi orası yani esneme ve gıcırtı yok.

Hemen arkadaşlarımı aramaya başladım iPhone 5 ten en dandik telefon kullanan arkadaşlarımı aradım ses çok temiz net ve harika geliyor orada da sorun yok.

Ldc test ile pixel testini yaptım orada da problem çıkmadı.

Menuler arasında hızlıca geçişleri yaptım takılma kasma vs olmadı.

Melodileri de çok güzelmiş cihazın (Life is good bildirim sesi çok harika)

Dışarıya gelen ses bazı melodilerde baya baya yeterli geldi bana. Zaten cebinizde titreşimlede bildirimler konusunda problem yaşamayız diye düşünüyorum.

Cihaz çok güzel arkadaşlar problem yaşayan arkadaşlar biraz şanssız sanırım. Ürünleri gidip elden alıp incelemek çok daha iyi oluyor ben çok memnun kaldım.

Geriye pil ve oyun performansı kaldı onlarıda zamanla yazacağım. Erhan bey çok ilgili ve harika bir satıcı teknik bilgiside var muhabbet ettik ve alışverişten çok memnun kaldım.

Ekran koruyucu film hediyeside güzel bir jestti.

adresi alabilirmiyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurkanse

quote:

Orijinalden alıntı: tylan

Evet arkadaşlar bu gün İstanbul M.köy Erhan beyden cihazımı 12 taksit ile 1460 tl ye aldım. Kutudan çıktıktan sonra bütün testleri yaptım hiç bir sıkıntı yok.

Beyaz rengini tercih ettim ama siyahta çok iyi duruyordu ekran kapalıyken full siyah ön yüzü olması beni bi götürdü getirdi ama beyazı tercih ettim.

32 GB düşünüyordum ama 11 GB boş yerde bana yeter diye düşünüyorum. Ama sıkıntı olursa kardeşimde alacak bunu ona veririm ben 32 alırım.

Cihazın hemen arkasına yapıştım başladım mıncıklamaya kamera ses-güç tuşlarının olduğu yere bastırmaya başladım ama en ufak bir esneme olmadı baya taş gibi orası yani esneme ve gıcırtı yok.

Hemen arkadaşlarımı aramaya başladım iPhone 5 ten en dandik telefon kullanan arkadaşlarımı aradım ses çok temiz net ve harika geliyor orada da sorun yok.

Ldc test ile pixel testini yaptım orada da problem çıkmadı.

Menuler arasında hızlıca geçişleri yaptım takılma kasma vs olmadı.

Melodileri de çok güzelmiş cihazın (Life is good bildirim sesi çok harika)

Dışarıya gelen ses bazı melodilerde baya baya yeterli geldi bana. Zaten cebinizde titreşimlede bildirimler konusunda problem yaşamayız diye düşünüyorum.

Cihaz çok güzel arkadaşlar problem yaşayan arkadaşlar biraz şanssız sanırım. Ürünleri gidip elden alıp incelemek çok daha iyi oluyor ben çok memnun kaldım.

Geriye pil ve oyun performansı kaldı onlarıda zamanla yazacağım. Erhan bey çok ilgili ve harika bir satıcı teknik bilgiside var muhabbet ettik ve alışverişten çok memnun kaldım.

Ekran koruyucu film hediyeside güzel bir jestti.

adresi alabilirmiyim ?

PM attım
  • arkadaşlar telefonu yeni aldım batarya konusunda biraz terettütlerim var sanki az gidiyor gibi.telefonda 3g devamlı açık uygulamalar da yüklü fakat bunları kullandığım zaman grafiğe baktığımda(batarya grafiği) zaman aralıklarında bariz dik düşüş oluyor ama telefon beklemedeyken tabi 3g gene açık grafikde düşüş azalıyor sonuç olarak 1 günden az gidiyor batarya normal mi? bu konuda bana yardımcı olabilirseniz sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ataoz64 -- 30 Ekim 2013; 1:47:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: grolof

quote:

Orijinalden alıntı: kaiser_q

quote:

Orijinalden alıntı: grolof

quote:

Orijinalden alıntı: kaiser_q

Arkadaşlar bende dün aldım 16gb modelini. Ekran gerçekten harika telefon hızlı fakat geçişler de çok takılma var. Hiç güncelleme falan var mı yakınlarda gelecekmi bilgisi olan var mı. Mesajlar bölümünde bile hafif takılma var çağrı kayıtlarında keza yine öyle telefonu kotulemek içinyyazmıyorum çok beğendim ama bence bir güncelleme lazım hemen. Akıcılık nerdeyse yok daha önceki telefonum galaxy nexus idi belki ondan gözüme çok takılıyor geçişler özellikle

Bu anlattığınız problemler hiç kimsede yok ve henüz güncelleme almadık.Fabrika ayarlarına dönerseniz probleminiz kalmıyacaktır.

Hocam bakın demin xda da buldum orada tartışılmış eleman ayrı bir konuda birisinin alıntısini yazmış orada çok basit yerlerde bve küçük oyunlarda bile takilmalarin olduğundan bahsetmiş ve bir yöntem yazmış
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2503433

Orda yazandan zaten anlamam,yani İngilizcem yok ama 3-4 senedir android kullanıyorum ve ben size tecrübeme dayanarak önerdim.Ama siz xda dakini okuyun ona göre çözüm bulun.
    Benim demek istediğim bu kullandığımız yazılımda herhangibir takılma problemi söz konusu değil.Burdada enaz 100 kişi bu telefonu kullanıyor ve bu tür problemler yok.
    Format atmak o kadarmı zor.isterseniz denersiniz eğer çözüm olmazsa başka çarelere bakarsınız.Format sonrası hiç uygulama yüklemeden deneyin.

NOT:Ordaki yöntemi deneyin o zaman.

Xda deki yontem islemci fazla isindiginda devreye giren sicaklik korumasinin devre disi birakilmasindan ibaret. Telefonu yakmak istiyorsaniz hic durmayin. Gurol abinin dedigi gibi kimsede boyle bir problem yok, telefonu sifirlamak bu kadar mi zor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ataoz64 A kullanıcısına yanıt
    Bendede oyle telefon cok guzel ama 3000 mah lik bir batarya gibi gitmiyor :)

• m.can123 kullanıcısına yanıt
    bi ara kullandığımız grafiği buraya ekleyebilirmisiniz ben şimdi şarj ettim telefonu ve yarınki kullanımıma göre grafiği paylaşıcam ona göre kıyaslayalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: fataleagle

Arkadaslar yardim lutfen.
    Rehberimde bakinca mesela ahmette resim var , ara diyorum yada o beni arayinca ekranda resmi cikmiyor. Bir kisiye defalarca resim ekledim sildim tekrar ekledim ama olmuyor arayan kisinin resmi gorunmuyor ararken. Ne yapmam lazim?

bu kişi sim hafızasındami yoksa telefon hafızasında mı kayıtlı. telefon hafızasında kayıtlı olması gerekiyor bu tarz şeyler için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi szr_trace -- 30 Ekim 2013; 4:34:34 >
  • çalısan uygulamaları ve ram kullanımını göstren bır kaç SS görebilirmiyiz G2 kullanıcılarından kardesımde S4 var calısan hıc bır uygulama yokken telefon ram kullanımı 1400 -1500 kullanılan bosta 500 600 mb gıbı gözüküyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: teeKin

çalısan uygulamaları ve ram kullanımını göstren bır kaç SS görebilirmiyiz G2 kullanıcılarından kardesımde S4 var calısan hıc bır uygulama yokken telefon ram kullanımı 1400 -1500 kullanılan bosta 500 600 mb gıbı gözüküyor

Rem miktarı yüksek olması iyi bir şey uygulamaları hafızaya aldıgı için yükseliyor s4de ki takılmaların sebebide bu remi iyi bir şekikde kullanamamasından kaynaklı rem boşaltma yapmayın gerektiginde g2 kendi yapıyor

• 
Sayfa: önceki 736737738739740
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.