Şimdi Ara

LG G2 ANA KONU (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113.144
Cevap
480
Favori
3.853.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
92 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yok artık bu telefon 1599'dan mı başlayacak yani şimdi? Kimse bundan başka telefon düşünmesin.
  • bu cihaza 16gb da yetmez 32 gb da microsd çıkışı koysunlar. bizi safmı sanıyorlar kendi memleketlerinde pili çıkan ve microsd girişi olan versiyonunu satıyolar bize gelince bişi yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Freeline -- 13 Eylül 2013; 23:08:13 >
  • 1 ay önce 1300e aldığım optimus gnin üzerine 1 sürahi soğuk su içme vakti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende almıştım 2 ay önce 1500 a turkcellden ama optimus g çok iyi biraz sesi az çıkıyor birde ısınıyor çok kurcalayınca
  • 32gb olan tahminimden 100 lira pahalı çıktı.

16 lık model en az 2 yıl üzmeden götürür mü acep?!

• note 3 e kaldık desenize, bu hafızayı doldurum hemen; 64 microsd takmam şart

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Freeline -- 13 Eylül 2013; 23:28:47 >
  • siyah rengini alın beyaz dandik benden söylemesi karar sizin
  • 32 gb bence yeter hemde fiyat olarak iyi bir giris yapmis 32 gb alana muzikte yeter oyunda yeter fotografta yeter film izlemek istediginde otgden izlersin problem cozulur note 3 de beklemekte fayda var ama

• Adamlar gerçekten çok güzel fiyatla girdiler, helal olsun LG Türkiye.
  • 16 gb baştan söyleyim fazla düşünmeyin. 32 gb da 1800 hele bir çıksın bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EstrEmO -- 14 Eylül 2013; 0:25:02 >
  • Benim 1600 tl param vardı ve tam 1600 e çıktı Şans işte.

Fazla bişe yüklemem 9gb ile geçiniriz diye düşünüyorum.

129 TL değerindeymiş kılıf ve bunu kaçırmak istemiyorum aslında.

Ama aklıma takılan bi soru var.İlk gelen ürünler daha mı çok sorunlu çıkıyor ?

Erken alıp kılıfı kaçırmamaya çalışırken 20 gün beklemeyelim garantiyi ?

Yada aldık diyellim eve geldik ölü pixel testi yaptık ölü pixel çıktı ne yapacaz ?
    direk götürsek değişim oluyor mu yoksa garantiye mi veriliyor ?
  • fiyat gayet iyi, hele ki kılıf da hediye. oh mis gibi
  • 16 gblik modelin fiyatı fena değil lakin 32 gb için 1800 TL bence fazla.Samsung Galaxy Note 3 , 32/64 gb versiyonlarla gelecek.32 gb versiyonu 1800 TL'den gelebilir diye düşünüyorum.O zamanda LG alınmaz Samsung alınır.Lakin bana 16 gbnin kullanılabilir 10 gblik alanı yeter derseniz 1600 TL'ye kılıfta hediye kaçırmayın derim.
  • Hakkaten güzel fiyattan girdi telefon. Ben ki telefon piyasaya çıktıktan sonra 7-8 ay bekleyen biriyim. Beni bile ilk defa ön siparişi düşünmeye sevk etti.
  • LG G2 VS İPHONE 5

Telefon çıkana dek fikir edinilmesi adına bunları bol bol paylaşacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuheylan12 -- 14 Eylül 2013; 13:54:43 >
  • Şahsi düşüşncem LG G2'i bekleyip alacağıma Sony Xperia İ1'i bekler alırım.5S tam bir hayal kırıkığı,büyük cihaz sevenler için Note 3 ideal olabilir ama samsung stabil ve kaliteside mağlum sabıkalı. :) yine telefon değince 2000tl gibi bir rakamlar olunca söz konusu apple ve sony diyorum.

• Bu cihaz bu fiyatan girdiğine göre alacaklar beklemesin 1 yıl fiyat düşmez...
  • Arkadaşlar, acil ihtiyacınız yoksa biraz beklemenizi öneririm. Samsung akıllı saat hediyesi ile birlikte satışa çıkıyor avea ve bimeks'te. Fiyat farkı LG'e göre çok fakat Note 3 eğer saat hediyesini çıkarır daha agresif bir fiyattan piyasaya girerse LG'nin fiyatı düşebilir! Ya da o saatle birlikte 2000TL'den satış yaparsa gerisini varın siz düşünün. O akıllı saati yeni ürün olduğu ve yaygın satışa ulaştırmak için müşterilere bir şekilde kullandırmaları gerekiyor. Ayrıca LG reklam bütçesini Samsung'a göre düşük tuttuğu için indirim ve hediyelerden başka bir şansı yok! Bir LG'ye benzer politika izleyen markaların konularına bakın bir de Samsung'a. LG'yi ancak bilen kişiler alır! Benim içinde bu mutluluk verici çünkü eğer alırsam herkeste bu telefondan olmayacak.
  • Bende almayı düşünüyorum ama güncellemeler konusunda ciddi endişelerim var.lg bu cihazın arkasında dururmu hakkıyla??

• arkadaslar g2 de kablosuz sarj destegi varmı
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.