Şimdi Ara

LG G2 ANA KONU (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
113.147
Cevap
481
Favori
3.852.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
92 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Valla ilk olarak LG Optimus G Pro emsallerine göre fiyatını hakediyor bence.
    Y.dışı ile fiyat farkı da okadar fazla değil hatta garantiyi devreye alırsak türkiyedeki fiyatı gayet başarılı.
    İşlemci hızı bir telefon için çok iyi(yorumlar bu şekilde.)
    Eşim Note2 kullanıcısı ve bende arada Note2 kullanıyorum.Ekranı benim için iyi.Yani şöyle söyleyim 5" ve üzeri ekranlar tercihim.kullanım zorluğu olmuyor.

Kafamdaki soru işaretleri :

-Fiyatı dahada düşermi( G2 bu fiyatla girdiği için)?
    -Aksesuar konusunda sıkıntı yaşarmıyım?
    -LG G2 almazsam CPU performansı dışında ne kaybederim? (ilerisi için güncelleme vs. yeni oyun,program vs kullanımında bir sıkıntı olur mu)

Valla telefon alcam alcam daaaa ne alcam...:S
  • quote:

Orijinalden alıntı: madcapfrog

Bu arada telefonun kamerasının, android piyasasındaki en başarılı kameralarından biri olduğunu unutmayalım, en azından yerli/yabancı incelemelerde ortak yorumlar bu yönde.

kamerası nasıl?
    Panaroma çekimi? Titreşim önleme vs. ii iş çıkarıyor mu?
  • storm_hik S kullanıcısına yanıt
    Kamera 13 MP
    Optical image stabilization(OIS) var. Titreşim önlemeye yarıyor.
    Full HD/60 fps video kaydı yapabiliyor.
    Kameranın çizilmesini önlemek için Sapphire Crystal Glass var parmak izi de tutmuyor.
    Audio zoom
    Birçok çekim modu mevcut.
    Çoklu odaklanma
    Daha pek çok özellik mevcut.
    Şu video izlenebilir:
    PhoneArenayoutube
    LG G2 camera features: OIS, 60fps Full HD video, Audio Zoom and more
    http://www.youtube.com/watch?v=7DEyuapmRCs&feature=youtu.be&a

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OBJECTIVE -- 13 Eylül 2013; 18:44:36 >
    kamerası gayet güzel 13 mp galaxy s4 htc one xperia z gibi rakiplerinden geri kalmıyor benim hoşuma gitti.
    titreşim engelleyici yalnızca akıllı otomatik modda var işini gayet iyi yapıyor.

panomara çekimi inan hiç denemedim yani hiç kullanmadım daha o özelliği
  • Şu One max tanıtılana kadar beklemede kalacağım... LG G2 şuana kadar bayağı içime sindi.

Düzenleme: 32GB 1599TL olsaydı bir kaç ay sonra biraz daha fiyatı düşerdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silversmith -- 13 Eylül 2013; 19:32:36 >
  • 1599 şaka gibi fiyat g pro ile aynı fiyat enteresan sanırım pro alanlar çok üzülecek neyse en azından benim alacağım telefon belli oldu :)
  • OBJECTIVE kullanıcısına yanıt
    Valla bu özellikler Optimus G Pro 'da varsa ve sizde memnunsanız ozaman optimus G Pro alsamda pişman olmam.
    B.ihtimalle Optimus G Pro alcam ozaman... :)
    Peki Optimus G pro için aksesuar sıkıntısı çekermiyim?
  • harika fiyattan girdi helal lg galiba one'dan vazgeçip bunu sipariş vereceğim daha önce optimus g ve g pro kullanmış birisi olarak lg nin cihazları aşırı kaliteli ve çok başarılı diyebilirim s800 s600e göre daha az enerji tüketiyor sırf bu yüden bile s800 tercih meselesi olur 3000mah bataryada çok iyi
  • Hayırlı olsun o zaman şimdiden

Görünen o ki 16 GB 1599 TL, 32 GB 1799 TL olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar, QuadBeat 2 kulaklıkları ilk mesajda her ülkede satışa sunulmayacağı belirtilmiş, bu durum ülkemiz için geçerlimidir acaba bilgilendirebilirseniz sevinirim. :=)
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat_yılmaz

arkadaşlar, QuadBeat 2 kulaklıkları ilk mesajda her ülkede satışa sunulmayacağı belirtilmiş, bu durum ülkemiz için geçerlimidir acaba bilgilendirebilirseniz sevinirim. :=)

Çok emin olmamakla beraber, daha sonraki bir kararla tüm ülke kutu içeriklerine dahil edildiği sadece operatör kontratlı kutularda olmayabileceği gibi bir haber okumuştum.
    Tabii ülkemiz operatörlerini kastetmiyorum, us için konuşuyorum ki bence burada kesinlikle dahil olmalı kutuya.
  • Noldu şimdi telefon gerçekten satışa sunuldu mu?
  • orhunn O kullanıcısına yanıt
    Bugün açıklandı fiyatlar zaten :) 1799 tl 32 gb versiyonu
  • Fiyat guzel bomba bir cep G2 artik kapariz bir tane. Ya arkadaşlar goren varmi cihazi beyazmi siyahimi daha yakişikli. G Proda beyaz yakiyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam bunlar G2 de var bir karışıklık oldu herhalde
  • OBJECTIVE kullanıcısına yanıt
    :D:D:D aynenn öyleeee...:)
    Bi anlaşmazlık oldu sanırsam.Bende sizi Optimus G Pro kullanıcısı olarak anlamıştım..:)
    Yawwww Optimus G Pro da yokmu böyle güzel özellikler...Valla kamerasını beğendim G2'nin.
    Ama dediğm gibi kafamda soru işaretleir var yawww...

1-ilk üretim olduğu için sıkıntılar varmıdır?
    2-Flash Bellek takınca kesin olarak tanır mı? Zira Telefona müzik falan atmam Flash bellekte taşırım.Telefonu sadece program oyun vs. için kullanırım diye düşünüyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: caneryendi

1599 şaka gibi fiyat g pro ile aynı fiyat enteresan sanırım pro alanlar çok üzülecek neyse en azından benim alacağım telefon belli oldu :)

pro alanlar, microSD kart takabilecek.
  • Arkadaşlar ben fazla oyun oynamam oynasamda 1 oyun yüklerim oynarım sıkılınca silerim.
    Film telefonda netten izlersem izlerim yoksa telefona yüklemem.
    Program ve uygulama + 1 oyun = 9 Gb yeterli gelir mi sizce ?
    1600 TL + 100 TL lik akıllı kılıf hediyesiyle 1500 tl ye uygun gibi geldi bana ilk 3000 e kılıf verilecek ve kaçırılmaz gibi düşünüyorum.
    sadece +200 TL verilir mi diye düşünüyorum.Param da zaten 1500-1600 tl arası vardı 1600 e tam fiyatıma çıktı.
    Yada bikaç ay bekleyip 32gb in 1600 e inmesini mi beklemeliyim ?
  • Yeni s4 aldım 1600 liraya kliksadan, bilseydim bunun 1599 liraya kılıflı olarak geleceğini almazdım, kahretsin ya...
  • quote:

Orijinalden alıntı: besttrr

Yeni s4 aldım 1600 liraya kliksadan, bilseydim bunun 1599 liraya kılıflı olarak geleceğini almazdım, kahretsin ya...

iade edin parayı geri alın :)

quote:

kliksa.com'da İade ve Değişim
    Üründen vazgeçme nedeniyle, 4822 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkındaki Kanun'da belirtilen, müşterinin 7 gün içinde hiçbir gerekçe göstermeden ürünü reddetme hakkı dâhilinde iade ve değişim işlemleri gerçekleştiriyoruz.

İade edilecek ürünün tekrardan satışa uygun olması gerekiyor. Ürün değişim ve iadelerinde 4822 sayılı yasa ile değişik 4077 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkındaki Kanun'da belirtilen esasları, müşteri memnuniyeti açısından alt sınır olarak kabul ediyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maremkurt -- 13 Eylül 2013; 23:05:47 >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.