Şimdi Ara

LG G2 ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • LG G2 ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM BENİ 3-4 SENE GÖTÜRMESİ GEREK SİZCE NASIL BİR TELEFON KULLANANLARDAN YORUM BEKLİYORUM . TELEFONU İNCELEDİM HER YÖNÜYLE BEĞENDİM BİR DE KULLANANLARDAN YORUM ALIP KARARIMI VERİCEM. UNUTMADAN SORMAK İSTEDİĞİM BİR SORU VAR BATARYASI ÇIKMAMASI SORUN YARATIR DİYORLAR İLERİDE TELEFON ÇÖP OLUR DİYORLAR NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ BU KONUDA. ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coopp -- 28 Ekim 2014; 20:41:10 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kasa cok zayif ilk dusmede ekran kiriliyor ve ekran sararmasi oluyor ve öyle kaliyor.pil cikmamasi ve hafiza kartı slotu olmamasi bonus.kameranin gece cekimi berbat ötesi.onun yerine samsung iphone ve htc öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TIMERIDER -- 28 Ekim 2014; 22:09:30 >
  • Batarya sorun cikartmiyo 3 ay once servise sormustum. ucret karsiliginda cikarip takiyolarmis tabi servis disi oluyo zaten servisin bitene kadar batarya diger telefonlardan daha iyi dayanicaktir.bence alinir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yıne azılı g2 dusmanları toplanmıs..sırf g2 ye gpomucem dıye kamerası berbat dıyıp htc yazmakta nasıl kafadır htcnın amıral gemısı bıle maluım kamerası11 aydır kullanan ve cevresınde vesıle olup tavsıyemle alınan es dost akrabadakı 4 adet g2 yıde hergun gozlemleyen bırısı olarak yazayım..

batarya 1000 dolum kapasıtelı hergun sarj edılse yınede en az 3 sene gıdıyor + lg bu cıhazda batarya da duracelle bırlıkte gelıstırdı.

4 kez dusurdum,Allahın lutfu demekkı ılk dusmede kırılanlara asabı bozuldu cıhazın kırılmadı 5 lıralık seyyardan alınma bır kılıf kullanıyorum,spıgen kılıfla tank gıbı oluyor sapasaglam.

bataryayı 4. yılında degıstırdıgınız varsayarsak zaten cıhaz ortalaması ıcın gayet ıyı samsunglar gıbı 2.yılında batarya cortlamıyor,en azından prızdeyken patlamıyor.

fp acısından ıdeal bu fıyata snapdragon 800 cıpset var,dandık fason markaların fıyatına global lg cıhazı alınıyor.

abartı yukleme sılme oyun coklu ıslem yapıorum yarım sanıye bıle kasma donma kararsızlık yasamadım.

kısacası kullanıyorum memnunum onerırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: power006

güzel telefon bence s4 ten çok çok iyi

+1

Orijinalden alıntı: stevejones

yıne azılı g2 dusmanları toplanmıs..sırf g2 ye gpomucem dıye kamerası berbat dıyıp htc yazmakta nasıl kafadır htcnın amıral gemısı bıle maluım kamerası11 aydır kullanan ve cevresınde vesıle olup tavsıyemle alınan es dost akrabadakı 4 adet g2 yıde hergun gozlemleyen bırısı olarak yazayım..

batarya 1000 dolum kapasıtelı hergun sarj edılse yınede en az 3 sene gıdıyor + lg bu cıhazda batarya da duracelle bırlıkte gelıstırdı.

4 kez dusurdum,Allahın lutfu demekkı ılk dusmede kırılanlara asabı bozuldu cıhazın kırılmadı 5 lıralık seyyardan alınma bır kılıf kullanıyorum,spıgen kılıfla tank gıbı oluyor sapasaglam.

bataryayı 4. yılında degıstırdıgınız varsayarsak zaten cıhaz ortalaması ıcın gayet ıyı samsunglar gıbı 2.yılında batarya cortlamıyor,en azından prızdeyken patlamıyor.

fp acısından ıdeal bu fıyata snapdragon 800 cıpset var,dandık fason markaların fıyatına global lg cıhazı alınıyor.

abartı yukleme sılme oyun coklu ıslem yapıorum yarım sanıye bıle kasma donma kararsızlık yasamadım.

LG G2'yi senin ürettiğini düşünüyorum artık usta

HERKES RÜTBESİNİ BİLECEK!

• Kamerasi haric o fiyat segmentindeki en iyi cihazlardan.Al derim..

• quote:

Orijinalden alıntı: GANN1CUS

quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

yıne azılı g2 dusmanları toplanmıs..sırf g2 ye gpomucem dıye kamerası berbat dıyıp htc yazmakta nasıl kafadır htcnın amıral gemısı bıle maluım kamerası11 aydır kullanan ve cevresınde vesıle olup tavsıyemle alınan es dost akrabadakı 4 adet g2 yıde hergun gozlemleyen bırısı olarak yazayım..

LG G2'yi senin ürettiğini düşünüyorum artık usta

yok tek yaptıgım kullandıgım cıhaz hakkında bolca dusuncemı yazmak,aynı kotuleyen kullanmadan gomen yada kullnıyorum yazayımda ozelestırı gıbı olur taktıgı gomenlerın her yazdıgı konuda ben yazınca oyle gozukuyor.dıolarkı her konuya g2 yazıosun alakası yok her g2 yı kotuleyenın oldugu yerde bende yazdıgım ıcın kımının zorunu gıdıyor hıc bos sektırmemem

• BAZILARI DA ESKİ CİHAZ SAĞLAM DEĞİL SENİ 1-2 SENE GÖTÜRÜR DİYORLAR :( UPPPPPP
  • kullandım bir kere kamera cok kotu hele ön kamera berbat denebilir ekranı tam lg ye yakısır cok güzel bir ips ekranı var en iyi yanı bu malzeme kalitesi kötü kolay kırılır düşmede cünkü sıfır cerceve ses kalitesi orta kulaklıkla flac dosyası oynatabilir tercihen fiyatına göre s800 avantajı vede ekranı
    ASUS TUF B450-PRO Gaming - AMD Ryzen 5 5600X - Cooler Master ML360 Illusion ARGB - ASUS GeForce DUAL-RTX3060 - Samsung 860 Evo 240GB M2 SSD - XPG ASX8100NP-512GT - ADATA SR30 XPG Spectrix D30 DDR4-8 X 2 3200Mhz XPG Gammix -ASUS TUF GAMING GT501VC- FSP Hyper K 700 700W 80+ EU Güç kaynağı - Samsung LC24FG73FQMXUF- Logitech G213 Prodigy - Logitech G402 Hyperion - Steelseries Arctis 5 (2019)

İphone 12

Samsung Galaxy A51
  • G2 bildigim kadariyla lion değil polimer pil kullanıyor. Daha şekil verilebilir ve uzun ömürlü olması avantajı var. Ekrandaki görüntü kalitesi ve s800 hız farki gerçekten çok iyi fakat malzeme kalitesi diğer arkadaslarin dediği gibi vasat. Gold modelini kullaniyorum, arka boya atmaya başladı. Hafıza kartı takilamamasi da dezavantaj. 32gb bile zamanı geldiginde yetmeyenilir.

s3 kullandım 1 yıldan uzun kanser olmak üzereyken g2 ye geçtim eşşekten inip ata bindim resmen root falan yok normal biraz kişiselleştirip kullanıyorum 2-3 aya bir hard reset atıyorum daha donma yada yavaşlama olmadı ben çok memnunum bataryam ortalama 1.5 gün ve uzun süredir aynı durumda bende iyi kullanımda 3 yıla kadar gider diye düşünüyorum.
    ASUS TUF B450-PRO Gaming - AMD Ryzen 5 5600X - Cooler Master ML360 Illusion ARGB - ASUS GeForce DUAL-RTX3060 - Samsung 860 Evo 240GB M2 SSD - XPG ASX8100NP-512GT - ADATA SR30 XPG Spectrix D30 DDR4-8 X 2 3200Mhz XPG Gammix -ASUS TUF GAMING GT501VC- FSP Hyper K 700 700W 80+ EU Güç kaynağı - Samsung LC24FG73FQMXUF- Logitech G213 Prodigy - Logitech G402 Hyperion - Steelseries Arctis 5 (2019)

İphone 12

Samsung Galaxy A51
  • SAĞLAMLIK KILIF ALINARAK ÇÖZÜLÜR SORUN DEĞİL FAKAT 32 GB NASIL YETMEZ ANLAMADIM ????????

http://forum.donanimhaber.com/m_98880351/tm.htm
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.