Şimdi Ara

Isınmayan telefon var mı ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung A24 kullanıyorum mediatek g99 6nm işlemcili. Şarj ve ekran panel kalitesi çok olarak memnunum. Akşam iş çıkısı mobile legends mlbb diye bir oyun oynuyorum 1-2 saat kadar eskiden ısınmayan cihaz şimdi ısınıyor. Aşırı grafik donanım istemiyor velakin ısınınca bazen dokunmatik sapıtıyor.

Poco x7 pro ya baktım şebeke ısınma sorunu 2025 model cihazda bile var. Isınmayan soğutması başarılı telefon yok mu ? Mediatek dimensty 4nm işlemciler nasildir ?

Isınmayan telefon var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eğer oyun gibi güçlü işlemci gücü isteyen cihazlar arıyorsan amiral gemilerine yönelmen gerekir. S25+ kullanıyorum. Cihazda Qualcomm Snapdragon 8 Elite var. Bu haliyle oyunlarda sorun çıkartmayacak güçte bir işlemci. Ayrıca serin çalışan bir işlemci. Sadece yaz aylarında olduğumuzdan A dan Z ye her cihazda ısınmaların artması gayet doğal. Bunun önüne geçmek imkansız. Orta segment cihazlar soğutma konusunda da amiral gemilerine kıyasla daha az performansa sahipler. Bu sebeple sorun yaşamak istemiyorum dersen bas parayı amiral gemisini al. Orta segmentte bence yine alternatif olarak Xiaomi' nin Poco ları güzel seçenekler. Fakat kamera vs gibi diğer alanlarda pek bir şey beklememek gerekir. Qualcomm'un üst seviye işlemcilerine sahip cihazlar tercih edersen sorun yaşamazsın.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • cem_23 C kullanıcısına yanıt

Anladim sagolasin poco f6 var 11-13k arasi degisiyor fiyatlari bu fiyatlarda galiba rakipsiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop önerisi var mı
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.