Şimdi Ara

REPLİKA TELEFON KULLANANLARDAN YORUM VE TAVSİYE BEKLİYORUM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
7.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merabaaa arkadaşlar ... Aranızda 1.kalite diye tabir edilen replika akıllı telefonlardan kullananlar varsa yorumlarını ve tavsiyelerini almak istiyorum . Almak için yer tavsiyesi yapan arkadaşlar reklam olmaması için pm den ulaşırsa sevinirim. 1 kalite diye tabir edilenler de s4 ler 500 lira civarı satılıyor sanırım fakat ben s3 mini replika almayı düşünüyorum . Yorumlarınızı bekliyorum ...

• replikaya sakın ha bulaşmayın başınıza patlar sokağa at daha iyi paranı 500 lira civarı s3 mini var zaten ama önermem xperia m alabilirsin çok daha iyi olur
  • MI3 MIUI - Replika sı var elimde MTK 6589 İşlemcili -- 1e1 kopya nasılda yapmışlar hayret , kutuda bile bir falso yok, herşeyliyle aynı
  • çöpp
  • Replika olup olmadığını nasıl anlayacağız ki... Satan adama nasıl güvenelim nihayetinde vergisiz kayıtsız iş yapan birisi. Hadi diyelim ki dürüst biri lakin onu da kandırmış olabilirler... Piyasada samsung s5 iphone 5s diye Bi sürü java tel var. Sorsan hepsi benim ki 1.sınıf replika der... İzmir basmanede bir kaç yerde inceledim bu replika denen telleri kamerası çok kötü, internet yavaş, Facebook twitter açılması dakikalar sürüyor... İyi bir kopya ürün yakalayıp almak şans işi... Ama elimde görüntü olsun derseniz o zaman alın çünkü görünüm birebir aynısı...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Replika Galaxy S5 Düşünürsen 4 Kalite Var. Kalitelerini Şöyle Açıklayim. Veya 2 Kalitesini Açıklayım ( Aklını Karıştırmayim )

Samsung Galaxy - S5 - - ( QUARD Core ) 2+4 Octa Core ve Samsung Exynos 2.6 GHz ve 3000 Mhz işlemci Hızı, Android 4.4.2'dir. Ekranı 5.1 ınc ve HD ses çıkışlıdır. 1.5GB Ram var ama 3gb Ram Gösterir. 8Mp Kamera ve hemen Altında yardımcı 2. Kamerası var, Parlak Flashlı 960X540 Pixel Ekran Çözünürlüğü, Navigasyon, GPS, Wı-fi vs. 3200 Miliamper Batarya Depolama Kapasiteli. Parmak izi Okuma ve Sesli Konuşma Ekran Kilidi Dahil 8 Farklı Şifre Seçeneği var.
    Her Yöne El temassız Ekran Sönsörleri, Video Sensörleri, Akıllı Ekran Kaydırma ( Unutmadan Jelly Bean değil bir Tık üstü KitKat Android Versiyonludur ) Menüde Çoklu Pencere açma ve Rehberinizde ismi olmayan ama Gelen Aramalarda Kimin aradığını ismine Kadar Görebilirsiniz. ve Bu Modelde Surround Müzik Dinleme Keyfini birde böyle Yaşayın. Yazmadan Sesli olarak yani Konuşarak Komut Verme imkanı ile, Sizi Çok çok memnun edebililecek bir telefondur Galaxy S5. Aksesuarlarınıda Orjınal Gönderiyorumki Telefonunuza Hakkını verin ---- ( 480 TL ) 1. Kalite ( Kesinlikle Tavsiyemdir )

Samsung Galaxy - S5 - - ( Dual Core ) Çift Çekirdek ( Samsung Exynos 1.2 Ghz işlemci 1000 mHz işlemci Hızı ) ) HD ses çıkışlı 1GB Ram Gösterir ve tam'da 1 GB Ram var. 8Mp Kamera ve bu Seriminde Arka Kamerasının hemen Altında yardımcı 2. Kamera var 960X540 Pixel Ekran Çözünürlüğü,
    Her Yöne El temassız Ekran Sönsörleri, Video Sensörleri, Akıllı Ekran Kaydırma ) ---- ( 430 TL ) Aslında Bu'da 1. Kalite :))

DİĞER KALİTELERİM 512 MB Ram'lidir ve Yazmıyorum

Bakmak isteyen Olursa Resim Link'imi Paylaşıyorum Buradan indirip Bakabilirsiniz.

http://s3.dosya.tc/server22/AQmCQc/GalaxyS5-S4-Note3-S3-1.KaliteResimlerim.rar.html

Sormak istediğiniz Sorular için Arayabilir veya Mail Gönderebilirsiniz

Hasan
    0506 854 52 43

• Ben de almak istiyorum ama karar veremiyorum.arkadaşlarım 2-3 aya bozulur diyor bazı arkadaşlarım ise al diyor ne yapacağımı bilemedim aranızsa kullanan varsa memnun olduğunu ya da memnun olmadığını söylesin.Bana başka ürün tavsiye etmeyin ben replika iphone 6s plus istiyorum.Replika sitelerine baktım 600-650 lira falan lütden kullanan varsa bana söylesin lütfen.Teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.