|
ilandaki model 70706 ama ilan fotoğrafı 71006 modeline ait |
|

|
ilandaki model 70706 ama ilan fotoğrafı 71006 modeline ait |
|
sabah ggidiyor 6700 küsürken simdi 7bin küsür oldu |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imax1 -- 11 Mayıs 2021; 18:57:52 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Merhaba Arkadaşlar, bu tv yi, media markt kampanyasından 7150 tl ye almıştım. Ancak kurulum yapıldığının ertesi gün iade talebi doldurdum ve iade ettim. Burada önemli olan konu şu idi bence. Daha önceki TV'm Samsung tu8300 serisi idi 55 inch, onun görüntüsü ile karşılaştırınca bana renkler çok donuk geldi ve tatmin etmedi. Ancak evinde LG olan bir arkadaşım geldi ve oda seyretti, görüntünün çok iyi olduğunu söyledi. Büyüklük konusu evet devasa bir TV ve ben 4,5m den seyrediyorum. Görüntü canlılığı beni tatmin etmediği için Tv ye ısınamadım ve iade ettim. Sonrasında Samsung 65 TU8500 aldım ve ciddi şekilde memnun kaldım. Buradaki seçenek bence TV nin öncesi seyredilen tv nin durumu diye düşünüyorum. Bu TV de inanılmaz kampanyalar yapılıyor arada, muhtemelen renk donukluğu nedeni ile (4k görüntü hariç ki 4K da başarılı bir Tv) çok tercih edilemiyor. Herkese iyi seyirler. |
|
Aynen bende vatanda görmüştüm bunu teşhirde renkleri canlı değil maalesef va panel ama uyduruk bir va panel takmışlar fiyatı onun için ucuz |
|
Samsung panel üretimi bir süre önce bıraktı galiba. Muhtemeldir ki LG yada TCL veya uyduruk dediğiniz diğer üreticilerden panel kullanıyordur. 65" - 8500-9000TL'lik televizyon ile 6800TL'lik 70" televizyondan aynı kaliteyi hangi düşünce yapısıyla bekliyorsunuz acaba. Sizin mantığınızla; Sony'nin 10.000TL'lik televizyonuda sizin Samsung televizyonunuzdan daha iyi görüntü veriyor. Bizzat gidip mağazada gördüm, kesinlikle daha iyi görüntü veriyor. Youtube'ta birkaç video var ve renkler hiç soluk falan görünmüyor. He yok ben Samsung'un abartılı kırmızı rengini seviyorum diyorsanız o sizin zevkiniz. 6800TL'den satılsa herhalde alacak en az birkaç arkadaşımız daha vardır. Varsa bu boyut ve fiyatta tv, o arkadaşlara yardımcı olun. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turkforce -- 12 Mayıs 2021; 13:19:35 > |
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Kötüleyiciler grubu konuya akın etmiş. Bu fiyata 70" ve 100Hz TV var da biz mi almadık arkadaşım. 50" olanlarının bile fiyatı 8.000 ve yukarısı. Webos arayüzünü kullanmak zorunda değilsin, Philips veya Samsung'un iğrenç arayüzlerini kullanmak zorunda olmadığın gibi. 4GB Ram - 32GB Rom Android cihaz var da biz inatla vasat olanlarını mı tercih ediyoruz. 400-500TL'ye stick - box var. 7000 veren ona da verir parayı olay biter. Sabah faturası mail ile geldi, sipariş verdiğimde ürünün en son kargo tarihi 20 Mayıs falandı sonradan değişip 24 Mayıs olmuş. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turkforce -- 13 Mayıs 2021; 12:45:9 > |
|
|