Şimdi Ara

LG 50UM 7450 Kullanıcıları (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
171
Cevap
8
Favori
7.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kullanan herkeste trt 4k takılma sorunu ortak problem mi @graduate ben de yok dedi ama 49sm'lerde de bu sorun varmış kronik bi durum mu acaba?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 65um7610 tv de iptv den film izlerken şöyle bir sorun çıkıyor 'daha fazla bellek kazanmak için uygulama yeniden başlatılacak' çözününü bilen varmıdır şimdiden tesekkürler

tv daha 2 haftalık öyle fazla bir uygulama yüklü değil
  • Arkadaşlar iphonelerin ekranını tek dokunuşla yansıtıyorum androidlerinkini yansıtamıyorum ayarlardanmı bişey yaptım acaba dönüyor dönüyor bağlanmıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TRT 4K da hiçbir şekilde takılma yaşamıyorum.
  • Absyrtos kullanıcısına yanıt
    Öyle bir sorun vardı düzeltildi

• Güncel önerebileceğiniz görüntü ayarı var mı? Eski lg tv de kanal değiştirirken kanal ismi çıkan kısım alttaydı bunda farklı. Bunu değiştirme gibi seçeneğimiz var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafaeae43

Öyle bir sorun vardı düzeltildi
    Hocam sizdemi yaşamıştınız böyle bır sorun ile?
  • Tv ilk aldığım zamanlar yaşamıştım ama sonradan ne olduysa o kanal bakmıştım sorun çözülmüş büyük ihtimal güncelleme ile yada anten sinyal gücü o da olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafaeae43

Tv ilk aldığım zamanlar yaşamıştım ama sonradan ne olduysa o kanal bakmıştım sorun çözülmüş büyük ihtimal güncelleme ile yada anten sinyal gücü o da olabilir
    Anladım hocam güzel günlerde kullanın.
  • 50um7450 kullanıyorum normal uydu yayınlarda problem yok fakat yutubdan maç özeti açtığımda ya da iptv denediğimde top neredeyse takılarak ilerliyor, bu sorunu yaşayan var mı?

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.