Şimdi Ara

LG 50UM 7450 Kullanıcıları (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
8
Favori
7.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hiçbir tv'de bunların garantisi yok. ama genel olarak bu tvnin kronik bir banding sorunu yok. her tvde vertical banding çıkma ihtimali veya sonradan olma ihtimali var. benim önceki vestel tvm edge led idi ama vertical banding vardı.

henüz aldınız mı bilmiyorum ama bahsettiğiniz samsung modeli düşük bir model galiba genelde ru74 serisi tavsiye edilir o da dts vs gibi eksiklerine rağmen.

bu ürün amazonda var. veya başka güvendiğiniz herhangi bir sorunla karşılaşıldığında 14 gün iade/cayma hakkınızı kolayca kullanabileceğiniz bir yerden alışveriş yaparsanız kafanız rahat olur.
    www.amazon.com.tr
    LG 50UM7450PLA 4K Ultra HD Televizyon, 50 inç (LG Türkiye Garantili): Amazon.com.tr
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B07QZ8TZ1B/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?language=tr_TR&utm_source=spydrop&ie=UTF8&th=1&psc=1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aktivist-X -- 24 Şubat 2020; 2:24:40 >

• Hocam dahili Apple TV derken iphone ve ipadi direkt bu TV ye bağlayabiliyor muyuz arada başka cihaza gerek kalmadan

Bu TVyi ben de gözüme kestirdim önceki 7 yıllık LG artık bozulduğu için ama bu özelliği nasıl çalışıyor anlayamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: recplayer

Hocam dahili Apple TV derken iphone ve ipadi direkt bu TV ye bağlayabiliyor muyuz arada başka cihaza gerek kalmadan

Bu TVyi ben de gözüme kestirdim önceki 7 yıllık LG artık bozulduğu için ama bu özelliği nasıl çalışıyor anlayamadım
    Hanımın iPhone 6s plus bağlandı
    Dâhili uygulama var içinde TV nin

www.lg.com
    LG Video Anlatımı: AİRPLAY EKRAN PAYLAŞIMI | LG Turkey
    https://www.lg.com/tr/destek/videolar/CT20222005-20151339744519-others

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi undermunder -- 18 Nisan 2020; 13:39:57 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Hocam dahili Apple TV derken iphone ve ipadi direkt bu TV ye bağlayabiliyor muyuz arada başka cihaza gerek kalmadan

Hocam bir çok modele Apple TV direk uygulama olarak içine yüklendi bilginiz olsun direk bağlantı yapıyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burak_Keskin06

Hocam bir çok modele Apple TV direk uygulama olarak içine yüklendi bilginiz olsun direk bağlantı yapıyorsunuz

Alıntıları Göster
    Aynen hocam, biraz araştırdım, artık Apple TV yeni modellere default yüklenip geliyormuş, böyle süper olmuş

Apple TV cihazları da komple xbox türü oyun konsoluna dönüşecekmiş, telefonu TV ye bağlamak için ayrı cihaz olması hep saçmaydı zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Aynen hocam, biraz araştırdım, artık Apple TV yeni modellere default yüklenip geliyormuş, böyle süper olmuş

Apple TV cihazları da komple xbox türü oyun konsoluna dönüşecekmiş, telefonu TV ye bağlamak için ayrı cihaz olması hep saçmaydı zaten

Alıntıları Göster
  • Arkadaşlar bende bu modeli almayi düşünüyorum fakat yan açılardan bozulma olayı kafama takıldı . Ne kadar yan tarafa geçince bozulmaya basliyor. Bunu tam olarak anlatabilecek varmı? Ben mesela TV ye sırtımı verip 3-4 adım atıp sağa doğruda 1 adım atıyor ve oturuyorum. Bu açıdan bozulma olur mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: nabu

Arkadaşlar bende bu modeli almayi düşünüyorum fakat yan açılardan bozulma olayı kafama takıldı . Ne kadar yan tarafa geçince bozulmaya basliyor. Bunu tam olarak anlatabilecek varmı? Ben mesela TV ye sırtımı verip 3-4 adım atıp sağa doğruda 1 adım atıyor ve oturuyorum. Bu açıdan bozulma olur mu?
    Hocam acılardan izlıyorsanız İPS panel bakın görüntü kaybı olmaz bilginiz olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: dallass

Kardeşim
    Son cümlen hariç söylediklerine tabiki katılıyorum
    Sırf şu kırılma korkusu ile "o kadar pahalı tv alma taraftarıda degilim..." cümlene gelince, bu göreceli bir konudur
    Ve bu söylediğini savunan kullanıcı grubu ise çok çok azınlıktadır
    Ve iyiki öyledir çünkü şöyle düşün;
    İnsanlar, bırak 1-2 mtrelik duvarda veya masada sabit duran tvleri, 24 saat üzerlerinde gezdirdiği ve Ellerinden düşme riski çok yüksek olan avuç içi kadar bir telefona,
    5-10 bin lira veriyorlar.
    Benim bu konudaki düşüncem ise yıllardır şu şekildedir;
    "Aile nafakasından kısmadan" bir üst segment modeli almaya çalışın,
    Yine çünkü, ne kadar para o kadar köfte hesabı bu kapitalist sistemde ödediğin kadar hizmet/performans alabilirsin.
    Bu anlamda Tüm markalar ürünlerini alt-orta-üst kesim olmak üzre, segment segment üretirler
    Ucuz etten yahni olmaz hesabı ucuz paneller bir yere kadar kullanıcısını mutlu ederken,
    Çok daha üst segment modellere doğru kullanıcı memnuniyeti artar
    Örneğin ben bu anlamda biraz imkanları zorlayıp zamanın 9 segment modeli olan
    Samsung 55MU9000 aldım ve şuan hala iyikide almışım diyorum.

Alıntıları Göster
    hocam merhaba, samsung modeller hakkında bilgili oldugunuz için size soru sormak istiyorum.. şu an 49RU7300 curved tv 3.800'e satılıyor. sizce bu fiyata bu tv alınır mı? 4 bin tl'ye kadar 49-50 inç tv bakıyorum tek isteğim görüntüsü sesi iyi olsun ve arıza yapmasın..

• quote:

Orijinalden alıntı: Shiro Battousai

hocam merhaba, samsung modeller hakkında bilgili oldugunuz için size soru sormak istiyorum.. şu an 49RU7300 curved tv 3.800'e satılıyor. sizce bu fiyata bu tv alınır mı? 4 bin tl'ye kadar 49-50 inç tv bakıyorum tek isteğim görüntüsü sesi iyi olsun ve arıza yapmasın..

Alıntıları Göster
    Tabiki göreceli olsada şahsen oldum olası yamuk tvleri sevmedim
    Bu rakamlara çıkan birisine en iyi önerim 50RU7400

• dallass kullanıcısına yanıt
    Hocam 65ru7440 ile 7400 arasında ne fark var

• nabu kullanıcısına yanıt
    Yok kardeş bozulmaz o mahswttiğib ölçüden

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • nabu kullanıcısına yanıt
    Yok kardeş bozulmaz o mahswttiğib ölçüden

• oyun modu hariç tadı yok. oyun modu da gerekli ayarlamalardan sonra "eh işte" denecek durumda. tru motion kapalı, real cinema kapalı, süper çözünürlük kapalı, ne varsa kapalı yapacaksın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • şikayet eden arkadaşlar pek objektif bi görüntü vermiyor, ama herkesin zevki ayrı tabi kimseye neden beğenmedin diyemeyiz. ben mağazada bizzat inceledim, yan açıdan bozulma biraz var evet, bunu gidip bizzat kendiniz görün, oo görüntü kayboldu gitti diye bi durum yok, odanızın izleme ölçünüze göre gidip kontrol edin. Samsung ru7100 vardı yanında, renkler daha canlı ve parlak ama mesela flash bellekten mac açtık, lgnin verdiği görüntü çok daha tok ve gercekciydi. altyazi vs olayında netteki hic bi vidyoda sorun görmedim ben. sihirli kumanda aşırı pratik, direkt tercih sebebi. kanal geçiş hızı 3 sn, ki hemen bütün tvlerde bu civarda, 2.5-3.

4k kanallarda takılma vs bisey diyemem, ama rahatsız edici olabilir, hareketli sahnelerde vsde test etmedim, ama samsung 8000 serisinde bile bu konularda en az bu kadar sıkıntı var. baya bi ayar karıştırmak gerekiyor.

ben ips panel sm8000/8200 de inceledim, görüntü aşırı karanlık geldi gözüme. va panel "bence" ikisinden de iyiydi.

samsung ru7100le arasındaydim, samsung görüntü ilk bakışta daha canlı ve parlak olmasına rağmen özellikle maç izlerken ki tok renkleri, sihirli kumandası tercih sebebim oldu, bi kac gün daha indirim bekleyeceğim nette, olmazsa 4200den satın alacağım.

kullanan arkadaşlar sorunları fotoğraf ve vidyoyla anlatirsa daha çok yardımcı olur diye düşünüyorum.

• eduardoadana01 E kullanıcısına yanıt
    bu trt 4k'da takılma olayı kullanılan anten kablosuyla alakalı olabilir mi, sizde durum ne şuan?

• quote:

Orijinalden alıntı: nightmare777

bu trt 4k'da takılma olayı kullanılan anten kablosuyla alakalı olabilir mi, sizde durum ne şuan?
    2 gün önce 55um7450 kurulumu yaptırdım ve Lg servis yetkilisi bazı evlerde trt 4k takılmaları olduğunu bunun sebebinin kablo ya da sinyal kaynaklı olduğunu söyledi.
  • Graduate kullanıcısına yanıt
    sizde bi problem yok yani şuan, 50 incle teknik özellik olarak (işlemci, anakart vs) bi farkları yoktur herhalde, sorun kablodansa problem yok demektir.

• nightmare777 N kullanıcısına yanıt
    Tek fark va - ips panel farkı diye biliyorum. Biz kanallarda herhangi bir takılma yaşamadık sorunsuz geçiyor, izleniyor.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.