Şimdi Ara

LG 50UM 7450 Kullanıcıları (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
171
Cevap
8
Favori
7.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Güzel yakalamışsın konu ismi değiştirin bencede

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Zeyneldmc Z kullanıcısına yanıt
    O da doğru 2008 samsung var hem çok canlı hem yanlardan bozulmuyor kalite her sene düşüyor. Eskiden satıcılar yumruk atardı ekrana şimdi odadan odaya taşırken bile kırılıyor tvler. 2020 samsung sıfır çerçeve qled çıkaracakmış çatır çutur kırılır artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba. Lg 50um7450 almak istiyorum bugün.Ama yan açı olayı falan baya şikayet edilmiş. İps panel istemiyorum. Önceki televizyonumda Va panel Philips 8109 du. Şimdi bunu alsam kötü bir tercih olur mu?

İntel i5 2500k+Silverstone AR01,Asus P8P67 M-Pro,Asus hd 7970 directcu ii top,2x4gb 1600mhz cl9 Corsair Vengeance ,WD 640GB Caviar Blue+Seagate Barracuda 7200.12 1TB,Cooler Master HAF 922,Xigmatek NRP-PC 700W,Logitech X-210,Samsung S23A550h,Asus 2014L1T DVD RW,Microsoft X5 mouse+aerocool strikex xpad,TTesports challenger pro klavye
  • quote:

Orijinalden alıntı: garnet1905

Arkadaşlar merhaba. Lg 50um7450 almak istiyorum bugün.Ama yan açı olayı falan baya şikayet edilmiş. İps panel istemiyorum. Önceki televizyonumda Va panel Philips 8109 du. Şimdi bunu alsam kötü bir tercih olur mu?
    sizde benim gibi karanlık odada tv izleyen biriyseniz, diğer özellikleriyle birlikte (işletim sistemi, akıllı kumanda, usb den her formatı sorunsuz oynatması) 3500 TL civarı alınacak en iyi tv bu bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafaeae43 -- 15 Ocak 2020; 11:4:48 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tvnin kendi uydu yayınlarında sizde de çamur gibi görüntü var mı? mesela haberleri izlerken tv kanalının logosu, altta yazan yazı, kayan yazı filan cam gibi ama oynayan görüntü çamur gibi oluyor önceki tvm vestel 50" FHD tvydi onun da kendi uydu alıcısını kullanıyordum böyle bir sıkıntısı yoktu. bunda inanılmaz göze batıyor.

mesela milyoner ve kelime oyunu yarışmalarını hep izlerim vestelde cam gibi izlerdim surat ayrıntıları filan net olurdu ama bu tvde iki yayında da bulanık bulanık suratlar net değiller akıl alır iş değil şaşırıyorum.

Bir de tvye yakınlaştıkça görüntü çok bozuluyor piksel piksel olma olayı. vestelde yine bu kadar bir bozulma yoktu.

bir de acaba bu tv 4k olduğu için hd yayınlar 4kya göre daha düşük çözünürlükte olduğu için olabilir mi acaba bu uydu yayınlarındaki sıkıntı. tüm yayınlar 4k olsa belki de böyle bir sorun olmayacak, bilmiyorum sadece anlamaya çalışıyorum, belki de bu yüzdendir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aktivist-X -- 17 Ocak 2020; 17:11:8 >

• Herkese merhaba. LG 3600 Liraya bu tv yi aldim. Su ana kadar memnunum. Herhangi bir sikinti yok.

Goruntu kalitesi iyi. Netflix, youtube gibi uygulamalari iyi calisiyor. Gecenlerde telefondan bir video actim, birde baktim tv ye otomatik baglandi . Meger youtubede tv ikonu varmis, ona basmisim. Bir kac sorum olacak. Kullanim kilavuzunda fazla ayrintili bilgi yok. Kanal ekleme, kanal yerini degistirme gibi. Bunlari kendim buldum. Benim eski tv de harici uydu vardi. Toplam 3 uydu izliyordum. Turksat, hotbird ve azespace. Teknik servis kurulum yaparken kanallar cikmadi. Dayzek arizali olabilir, ona biz mudahale edemeyiz dediler. Yeni dayzek alip bagladim kanallar cikti. Yalniz hotbird yayinlari acilmadi hala. Ona bakacagim tekrar. Azersat icin de uydulari aradim, kayitli uydular arasinda yok. Kendim ekleyeyim dedim, transponder ekleme secenegi goremedim. Birde akilli tv de sanirim biss sifresi girilemiyor. Bu konularda bilgisi olan arkadaslar yardimci olurlarsa sevinirim.

Orijinalden alıntı: aktivist-X

Tvnin kendi uydu yayınlarında sizde de çamur gibi görüntü var mı? mesela haberleri izlerken tv kanalının logosu, altta yazan yazı, kayan yazı filan cam gibi ama oynayan görüntü çamur gibi oluyor önceki tvm vestel 50" FHD tvydi onun da kendi uydu alıcısını kullanıyordum böyle bir sıkıntısı yoktu. bunda inanılmaz göze batıyor.

mesela milyoner ve kelime oyunu yarışmalarını hep izlerim vestelde cam gibi izlerdim surat ayrıntıları filan net olurdu ama bu tvde iki yayında da bulanık bulanık suratlar net değiller akıl alır iş değil şaşırıyorum.

Bir de tvye yakınlaştıkça görüntü çok bozuluyor piksel piksel olma olayı. vestelde yine bu kadar bir bozulma yoktu.

bir de acaba bu tv 4k olduğu için hd yayınlar 4kya göre daha düşük çözünürlükte olduğu için olabilir mi acaba bu uydu yayınlarındaki sıkıntı. tüm yayınlar 4k olsa belki de böyle bir sorun olmayacak, bilmiyorum sadece anlamaya çalışıyorum, belki de bu yüzdendir.
    Ulusal HD kanallarda bende sıkıntı yok gayet net görüntü sizin resim ayarları kurcalanmış olmasın ? varsayılan ayarları geri yükleyin ayrıca bu Tv VA panel diğer Tv niz Vestel IPS panelmiydi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: eduardoadana01

Herkese merhaba. LG 3600 Liraya bu tv yi aldim. Su ana kadar memnunum. Herhangi bir sikinti yok.

Goruntu kalitesi iyi. Netflix, youtube gibi uygulamalari iyi calisiyor. Gecenlerde telefondan bir video actim, birde baktim tv ye otomatik baglandi . Meger youtubede tv ikonu varmis, ona basmisim. Bir kac sorum olacak. Kullanim kilavuzunda fazla ayrintili bilgi yok. Kanal ekleme, kanal yerini degistirme gibi. Bunlari kendim buldum. Benim eski tv de harici uydu vardi. Toplam 3 uydu izliyordum. Turksat, hotbird ve azespace. Teknik servis kurulum yaparken kanallar cikmadi. Dayzek arizali olabilir, ona biz mudahale edemeyiz dediler. Yeni dayzek alip bagladim kanallar cikti. Yalniz hotbird yayinlari acilmadi hala. Ona bakacagim tekrar. Azersat icin de uydulari aradim, kayitli uydular arasinda yok. Kendim ekleyeyim dedim, transponder ekleme secenegi goremedim. Birde akilli tv de sanirim biss sifresi girilemiyor. Bu konularda bilgisi olan arkadaslar yardimci olurlarsa sevinirim.
    IP tv kullanmanızı öneririm demode oldu artık biss,3 çanak vs..

• beatles33 B kullanıcısına yanıt
    standart ayarlarda daha kötü, sizde trt 4k takılıyor mu mesela öğlene doğru fil belgeseli vardı takılmadan dolayı izleyemedim.

normal hd yayınlarda da özellikle alt reklam bannerı girince yayında kasılma oluyor.

benzer sorunları bu konuda belirtenler var bu tv mi böyledir yoksa normalde bunları yapmaz mı bir türlü anlamış değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aktivist-X -- 18 Ocak 2020; 13:40:10 >

Orijinalden alıntı: brknil066

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Çok teşekkür ederim.

standart ayarlarda daha kötü, sizde trt 4k takılıyor mu mesela öğlene doğru fil belgeseli vardı takılmadan dolayı izleyemedim.

normal hd yayınlarda da özellikle alt reklam bannerı girince yayında kasılma oluyor.

benzer sorunları bu konuda belirtenler var bu tv mi böyledir yoksa normalde bunları yapmaz mı bir türlü anlamış değilim.
    Ben 18-19 gün önce aldım. Bu sorunların hiç biri olmadı şu ana kadar. Teknik servisi arayın bence.

Orijinalden alıntı: beatles33

IP tv kullanmanızı öneririm demode oldu artık biss,3 çanak vs..

Alıntıları Göster
    Özellikle Azerspace uydusundan çok memnundum Yaklaşık 6-7 yıldır premier lig, şampiyonlar ligi, Alman ligi... sorunsuz izliyordum. Frekansı Turksata çok yakın olduğu için sadece 1 lnb ekleyerek izlemeye başlamıştım. Ip tv hakkında pek bilgim yok ama sanırım ücretli ve bazen takılma yapıyor.

Birde şunu sormayı unuttum. Youtubede iken tv ikonuna dokunarak kolayca bağlanıyorum. Peki telefonda bir web sitesine girmişken yada youtube dışında bir video izlerken tv ye nasıl yansıtabilirim ?

• quote:

Trt 4k da oluyor bazen takılma, diğer banner girince vs. takılma yok bende

• Arkadaşlar herkese selam LG um7450 tv inceleme videosu çektim izleyip bilgi edinebilirsiniz yada aklınız olan sorular varsa sorabilirsiniz video anlatmayı unuttuğum kısımlar olabilir. Abone olup destek olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bbertan -- 30 Ocak 2020; 14:32:7 >

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.