Şimdi Ara

LG 3D LED TV 42LX6500 Nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
29.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yakın zamanda bu üründen almayı düşünüyorum. 3203 TL taksitli fiyatı var. Forumda hiç adı sanı geçmiyor veya ben rastlamadım. Cihaz hakkında bilgisi olan varsa paylaşabilir mi?

EKRAN BOYUTU: 42''(106cm)Ekran Genişliği
    ÇÖZÜNÜRLÜK: 1920x1080 Çözünürlük
    KONTRAST: 8.000.000:1
    RESİM GÖSTERİM HIZI: 200HZ

NetCast
    3D TV
    DLNA (Digital Living Network Alliance)

Detaylı Özellikleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sp@wn -- 24 Ağustos 2010; 14:20:52 >

Şampiyon olmak mümkün, FENERBAHÇE olmak imkansız ...

PSN: RuNYa53

• Sanırım Türkiye'de bu pek bulunmuyor. Kullananı da fazla yok.

• UP

• Bu modeli bende araştırıyorum muhtemelen alacağım. Şu ana kadar gördüğüm en ucuz 3d led tv ve özellik olarak ta doldun geldi. Ama tam olarak karar veremedim üstadlardan bi değerlerndirme alsak

:::::DH MITSUBISHI TAKIMI:::::
    MITSUBISHI LANCER SPORTBACK
  • Bende bu ürünü almayı planlıyorum yakın zamanda ama hiç bir yerde yeterli bilgi yok kullanan arkadaşlardan olumlu ve olumsuz yönlerini alsak yol gösterici olur

1 hafta önce internet üzerinden lg 3d 42lx6500 aldım ve kullanıyorum. 8 milyon kontrast ile hd videolarda muhteşem... netlik vs. herşey dort dortlük. son dönem göz dolduran, ağız sulandıran her ne varsa bu led tv de mevcut. ama benim hala anlam veremediğim bazı şeyler de yok değil.

siyah ekranda sol ve sağ köşelerden gelen rahatsız edici bir ışık hüzmesi var. aynı zamanda gene siyah ekranda ortada bir yazı çıktığında yazıya ışık veren ledler ve yazı arasında belirgin bir ışık hüzmesi oluşuyor. yani simsiyah bir ekranda ortada bir şey görmek çok mümkün değil. Bunun nedeninin led teknolojisinin bir getirisi olduğunu umuyorum. bu konuda yorumu olacak arkadaşlar varsa yorumları bekliyorum.

her ne kadar satış sitelerinde yazmasa da bu tv bir adet lg marka gözlük hediyesi ile geliyor. Hatta istanbul bilişim 2 adet 3d gözlük veriyormuş diye duydum yanında ama emin değilim. Ben pinti.net ten aldım. taksit konusunda en düşük komisyonu ordan verdikleri için tercih ettim. aynı zamanda ilgili ve yardımcı olmaya hevesli bir müşteri temsilcisi ile muhattab oldum. tavsiye ederim. ithlatçı firmaya gelince plato bilişim diye bir firma. şimdilik sorun yok. bir arıza durumunda ne olur bilemem ama umarım arıza çıkmaz.

bu arada bu led tv alışılmadık derecede ince. sanırım 3 cm kadar... ayrıca tek kişinin zorlanmadan kaldırabileceği kadar hafif. masa üstü aparatı ile kurunca sola sağa rahatlıkla çevrilebiliyor. ayrıca yeri gelmişken kenardan kıyıdan hatta dibinden bile izlerken netlik süper. (tabi ki görüntünü kaynağında net ise)

Detay olacak ama; tv nin standart kumandası üzerindeki bir düğme ile kumanda içten aydınlanıveriyor. düğmenin yeri karanlıkta el yordamı ile bulmak için musayit. karanlıkta film izlemeyi sevenler için süper bir özellik. ayrıca tv nin kendi menüsünde bazı kolay oyunlar var. erişkinler için cazip olmasa da çocuklar için keyifli olabilir. kablo ile nete bağlanabilmesi ve beraberinde bazı online uygulamalarla gelmeside ayrıca keyif verici ama işe yararmı bilemem.

gelelim en ilgincine... verdik 3000 tl aldık 3d led tv, ee hadi ne seyredicezz... araki 3d film bulasın. yahu adamlar içine bir demo disk bile koymamışlar, açalım görelim bu 3d desen malzeme yok. peki internetten indireyim desen gelen videoların filmlerin neredeyse hepsi bu klasik çift renkli gözlükler için. neyseki playsation networkten bir oyun indirdim de gördük neymiş bu 3d...

neyse, tv alacaklara şiddetle tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SUNSET_RIDER -- 8 Kasım 2010; 2:41:44 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vestel 46PF9915 46" 3D LED TV
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Selamlar bende gecen hafta AnındaKapıda sitesinden 2850 tl ye bu televizyondan aldım 250 TL daha vererek +3 yıl garantide yaptırdım.
    SD kablolu yayın , mkv , ps3 , ve ps3de 3D oyun denedim.
    3D özelliğini en sona bırakıyorum.
    diğer özellikler bu fiyata göre gercekten güzel.
    kontrast oranı 8.000.000:1 ve bunu gercekten hissettiriyor,
    200hz, true motion özellikleri var.
    ölü piksel testi yaptım problem çıkmadı
    siyah ekranda herhangi bir parlama yapmadı sadece yanlardan edge led olmasından dolayı cok az ışık hissediliyor ama normal olculerde.

3D özelliği gercekten güzel televizyonla birlikte 1 adet gozluk geldi bende ps3 uzerinden demo oyun indirdim ve oynadım ve sonuç muhteşem oldu, su anda hevesle GranTourismo bekliorum 3D desteği ile harika oalcak. film falan bilmem ama sadece oyun için alınabilir.

bende tavsiye ediyorum

kararımı bir çok model araştırması yaptıktan sonra verdim

en çok düşündüğüm LG 42LE8500 veya 7500 olan modeli idi ancak sonucta 3D olması nedeniyle (benim incelediğim en önemli farkları otekilerin full led bunun ise edge led olması) buna karar verdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tolgayy -- 11 Kasım 2010; 12:35:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Tolgayy
    Selamlar bende gecen hafta AnındaKapıda sitesinden 2850 tl ye bu televizyondan aldım 250 TL daha vererek +3 yıl garantide yaptırdım.
    SD kablolu yayın , mkv , ps3 , ve ps3de 3D oyun denedim.
    3D özelliğini en sona bırakıyorum.
    diğer özellikler bu fiyata göre gercekten güzel.
    kontrast oranı 8.000.000:1 ve bunu gercekten hissettiriyor,
    200hz, true motion özellikleri var.
    ölü piksel testi yaptım problem çıkmadı
    siyah ekranda herhangi bir parlama yapmadı sadece yanlardan edge led olmasından dolayı cok az ışık hissediliyor ama normal olculerde.

3D özelliği gercekten güzel televizyonla birlikte 1 adet gozluk geldi bende ps3 uzerinden demo oyun indirdim ve oynadım ve sonuç muhteşem oldu, su anda hevesle GranTourismo bekliorum 3D desteği ile harika oalcak. film falan bilmem ama sadece oyun için alınabilir.

bende tavsiye ediyorum

kararımı bir çok model araştırması yaptıktan sonra verdim

en çok düşündüğüm LG 42LE8500 veya 7500 olan modeli idi ancak sonucta 3D olması nedeniyle (benim incelediğim en önemli farkları otekilerin full led bunun ise edge led olması) buna karar verdim

Kenarlardan gelen Işık huzmesi Edge led olmasından demekki.

Bu arada bu tv lg marka bir USB modem ile wifi ozelligide kazanıyor. Burda bulamadım ama amazon.comda 49 dolar...

LG AN-WF100

• Bende almayı düşünüyorum , Teknosa'da LG BX580 BLU-RAY DVD PLAYER , LG 3D GÖZLÜK , 3D FUJİFİLM FOTOĞRAF MAKİNASI ile birlikte 4399 TL.
    Kullananlar arada bir izlenimlerini aktarsada içimiz rahat etse iyi olur.

Pinti.net'de 2.750 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krm_group -- 14 Kasım 2010; 22:25:57 >
  • arkadaşlar bende bu cihazdan almak istiyorum F/P acısından beni cezbediyor ama 3D film söz konusu olunca sıkıntı çekiyorum hep.internetten indirdiğim iso formatlı 3D filmler çalışırmı acaba çunki içeriklerinde 2in1 yazıyor hem 2 hemde 3 boyut.bunu deneyebilecek arkadaş varsa gerçekten çok sevinirim.kolay gelsin.
  • İnternetten indirdiğiniz iso yu bir blu-ray writer ile blu-ray diske yazıp bunuda 3d destekli bir Blu-ray playerda oynatırsanız oluyor ki bunu yapana kadar alıp bir 3d Blu-ray izlemek en kolayı. Zaten boş Blu-ray disk Blu-ray film parasına satılıyor.

Alternatif olarak digiturk HD niz varsa VOD düğmesine basın kumandadan, bir sürü yeni nesil 3d film orada sizi bekliyor. Ayrıca sahibinden.com da 3d köfte yağmuru filmi ve yanında sony 3d demo disk 50 tl gibi bir fiyatla satılıyor. Bunların dısında piyasada satılan kopya 3d Blu-ray lerde var artık ve 15 lira yanılmıyorsam. "Feza konsol" diye Google'da aratırsanız ben ordan almıştım.

Diğer taraftan ps3 hem süper bir Blu-ray oynatıcı, hemde 3d destekliyor. Sadece filmlerde değil oyunlarda da 3d seçenekler var. Fight night, motor storm gibi 3d oyunları ps3ünuzu İnternet'e baglayabilir ve playstation Store dan makul fiyatlara ps3 ünüze indirebilirsiniz.

Kısacası 3d olayı şimdilik torent, download vs. ler için çok zahmetli... Biraz paraya kıymak lazım. Bu arada bu tv lerin 3d sinin yeni nesil 3d olduğunu ve eski karton gozluklerle izlediğimiz 3d filmlerle bu yeni teknolojinin uzaktan yakından ilgisi olmadıgını unutmayın. Sonra saatlerce indirip olmayınca üzülürsünüz.

Hepinize iyi bayramlar ve mutluluklar dilerim.

• Evet tv kesinlikle muhteşem umarım bozulmaz çünkü bende avrupa bilişimden aldım garantide kendileri çünkü bozulduğu zaman acaba mali sattıkları zamanki gibi ilgilenecekler mi orası muaamma :D ha bide bu televizyonu lg neden getirmez kendi farantisiyle bide ona takmış durumdayım. hakendi getirse bu fiyata verirmiydi onuda hiç sanmıyorum. ama tv yi benim evde gören 2 kişi daha alma kararı verdi araştırma aşamasındalar yalnız bişeye aldanmayın bu televizyon tam 3d değil lg nin resmi sitesine bakarsanız 3d ready yazar yani bir zamanlarki hdready muhabbetini bilenler ne demek istediğimi anlar. :D
  • bende bi haftadır felan bu ürün üzerinde yogun bir inceleme aşamasındayım,teknik özelliklerden o kdr cok anlamasamda özelliklerini diğerleriyle kıyasladıgımda yine bütün yollarım bu modele cıktı,burdaki yorumlarıda takip etmeye calışıyorum cooooooooook cooook olumsuz bir yorum olmaz ise sanırım bende bi haftaya kadar almış olurum

birde fiyatlar arasındaki uçurum çok korkunç,istanbul bilişimde nakit 2,600 e alınabiliyor iken tekonosada yada diğer sitelerde 3,5 milyar civarlarında,fiyatlar bir bucuk milyara kadar oynuyor...

neyseeee...ürün hakkında bilgisi olan arkadaşların yorumlarını yakın takipteyim
  • aynen bende bu ürünü takip mediyorum. alan arkadaşlardan yorum bekliyorum. avrupa bilişimde baya uygun avrupa bilişim güvenilir bir yer mi? sözlerinin arkasındalarmı? ölü piksel garantisis var mı ve eve gelen servisi ölü piksel testi yapıyor mu? bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
  • Ürün için söylenecek bişey yok açıkçası ben avrupa bilişimden aldım. Verdikleri garanti 2 yıl ve sanırım başka yerlerde artı 250 lira daha vererek 5 yıla çıkarılabiliyormuş. şimdi alsam öyle yapardım. daha öncede dediğim gibi Tv olaki bozulursa nasıl bir yol izleyeceğiz bilmiyorum. Avrupa bilişim öyle küçük bir işletme değil onu baştan söyleyim. daha öncede ordan tv alan arkadaşlarım oldu bir sorun yaşamadı hiçbiri ama tv leride bozulmadı o ayrı mesele. servis gelip kendisi kurdu ölü piksel testi filanda yapmadılar açıkçası. bazı şeyleride çok takmamak gerekiyor diye düşünüyorum zira sakınan göze ciddi manada çöp batıyor. Özelliklerini yukarada anlatmışlar zaten kesinlikle tavsiye ediyorum alma niyeti olanlara

Orijinalden alıntı: agakin
    Evet tv kesinlikle muhteşem umarım bozulmaz çünkü bende avrupa bilişimden aldım garantide kendileri çünkü bozulduğu zaman acaba mali sattıkları zamanki gibi ilgilenecekler mi orası muaamma :D ha bide bu televizyonu lg neden getirmez kendi farantisiyle bide ona takmış durumdayım. hakendi getirse bu fiyata verirmiydi onuda hiç sanmıyorum. ama tv yi benim evde gören 2 kişi daha alma kararı verdi araştırma aşamasındalar yalnız bişeye aldanmayın bu televizyon tam 3d değil lg nin resmi sitesine bakarsanız 3d ready yazar yani bir zamanlarki hdready muhabbetini bilenler ne demek istediğimi anlar. :D

Hangisi full 3D ki ? Hepsinde 3D ready diyo ?
    Bende dün aldim bugün evimde kutuda duruyo LG servisini çağirdim yarin gelceklet. Ben yalniz LG47LX6500 aldim 119CM kutusu dev. Şimdilik kutuya bakmakla yetiniyorum. Ölü piksel testi yapicam yarin. Fakat nasil yapiliyor arkadaşlar bilgi verirseniz sevinirim. Hee samsungdan tek farki sanirim normal yayini 3D tusuna bastiginda gecirmiyo? Samsung'da 7000serisinde var olan bi ozellik. Bakalim hayirlisiyla yarin kurulcam karşisina :)

• bu ürünü ben de almak istiyorum. Sahip olanlardan biri input lag testi yapabilir mi? Yani konsol veya pc bağlayıp, FPS oyun oynarken gecikme durumuna bakabilir mi? Biliyorsunuz LCD TV'lerde bu ciddi bir sorun. Bu dediğimi 3d bir oyunda da denerseniz ve deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Ona göre ben de alacağım! :)
  • Ürünü aldım. Son derece memnunum. 3d denemeler yaptım. Henüz çok birşey anlamadım... Genel olarak monitör olarak kullanıyorum. Pırıl pırıl. Gecikmesi de onemsenmeyecek düzeyde benim için. Çok problem olmuyor...

Orijinalden alıntı: Dj_Hutnu!

Ürünü aldım. Son derece memnunum. 3d denemeler yaptım. Henüz çok birşey anlamadım... Genel olarak monitör olarak kullanıyorum. Pırıl pırıl. Gecikmesi de onemsenmeyecek düzeyde benim için. Çok problem olmuyor...

Güle Güle kullan dostum bende çok memnunum Arkadaşlar bi 3D filim indirdim 35.2GB is formatında bu model iso'ları destekliyormu yada nasıl bi yol izlicem bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevininirm
    oktay917,vlkayd,Jok3R.,Fettah34 ,boramir1903,golgemann,schumacher__,KOND(fmuratk@hotmail.com),defender( eric_oliva_41@hotmail.com)player(Orhantetik)orhantetik@hotmail.com,medeni conan,Selimbilmez,Wortex27,,Erhan.sen,vitro,riaz
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.