Şimdi Ara

LG NanoCell TV'ler LG UHD TV hediyeli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

LG yeni başlattığı kampanya ile NanoCell TV alanlara LG 4K TV hediye ediyor. Kampanya 30 Ağustos’a kadar devam edecek.

Kampanyaya dahilindeki TV’ler ve hediyeleri şöyle:

86NANO906NA satın alanlara 49UN7100,

75NANO906NA satın alanlara 43UN7100,

75NANO996NA satın alanlara 55UN71006LB modelleri hediye ediliyor.

Ayrıca Bkz.67 TL değerindeki F1 2018 oyunu kısa süreliğine ücretsiz oldu

Kampanyadan yararlanmak için satın aldığınız NanoCell TV’nin kurulumunu LG yetkili servislerine yaptırmak ve 1 ay içerisinde www.lgkampanya.com adresindeki formu doldurmanız gerekiyor. Sonrasından en geç 20 iş gününde hediye TV’nin adrese gönderileceği ifade ediliyor.

LG NanoCell TV'ler LG UHD TV hediyeli

Kampanyaya dahil olan TV modellerinin fiyatları yüksek ancak kampanyadan en uygun şekilde faydalanmak istiyorsanız 75NANO906NA modeli şu an 24 bin TL'ye satılıyor. Yanında hediye edilen 43UN7100 modelin piyasa değeri de yaklaşık 4500 TL. Bu kampanya, evine 1 adet TV alacakların işine yaramayacak gibi görünüyor ancak büyük ekranlı iyi bir TV ve yanında orta seviye bir TV düşünenlerin ilgisini çekecektir.

LG NanoCell TV’lerin panelinde bulunan 1 nanometre ölçüsündeki nanopartiküller renklere filtreleme yapıyor. Bu sayede gerçeğe canlı renkler elde ediliyor. NanoCell ismi de bu özellikten geliyor. TV’de Apple TV, AI ThinQ yapay zeka özellikleri de bulunuyor.

• Adamlar 2 televizyonluk kâr ediyor demek ki üstüne hediye verip hâlâ kar ediyorlar.

• ellerinde kalmış belli ki. lg aldıktan sonra 7100 kim alır 8600 den aşağısı zaten o paraya değmiyor. alan da samsung alıyor..

o aldığın tv nin yanında bu ayakkabı çekeceği gibi.

• Nanocell tv aliyorum, hediye tvyi gelip alirsaniz 4300tl ye yok ben ugrasamam gel kur derseniz 4400tlye satiliktir. 😁

• Hediye olsa nolur çöp IPS panel 24 bin verilmez

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ahmet1905_47 A kullanıcısına yanıt
    Ne demek istediğinizi pek anlamadım açıkçası. Bu model için konuşmuyorum fakat samsung un daha kaliteli tv ürettiğini düşünüyorsanız kesinlikle yanılıyorsunuz.

• Fujiwara kullanıcısına yanıt
    Hayir Samsung daha iyi demiyorum. Ama o nanocell tv yi aldiktan sonra yanina 7100 serisi cihaz kullanmak istemezsiniz asla.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lg tv
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.