Şimdi Ara

LG 2021 OLED B1/C1/G1/Z1 [Ana Konu] (332. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.878
Cevap
150
Favori
463.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 330331332333334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SAVIAR

Paranızın tırt olmasından iyidir.

Onun garantisi yok. Ben Samsung ile yaşadığım sorunları yazayım, okuyan bir daha tövbekar olur Samsung a. Tr de bu garanti işini iyi yapan hiçbir firma yok. Maalesef gerçek bu.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sky__walker kullanıcısına yanıt

Bence paylaşmamanız çok daha büyük bir hata. Paylaşın tüketici yine kararı kendi versin, ama başına gelecekleri de bilsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAVIAR -- 10 Kasım 2022; 9:38:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ShinQda kullanıcısına yanıt

Çok teşekkür ederim Allah herkesin gönlüne göre versin hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: SAVIAR

Bence paylaşmamanız çok daha büyük bir hata. Paylaşın tüketici yine kararı kendi versin, ama başına gelecekleri de bilsin.

Bazı şeylerin çözümü yok. Ticaret bakanlığı kanuna uymayana ceza vermediği ve bunu etkin yapmadığı sürece hiçbirşey düzelmez. Lg paylaştık sorunlu, Samsung paylaştık sorunlu.. o sorun bu sorun hangisini alacak insanlar. Hepsi birbirinden beter. Daha yeni Sony den Gamepad servise verdim, 50 gün sürdü değişim. Para iadesi istesem enflasyon var yenisini alamıyorum, üst model ver desem üst modeli yok. Tr böyle bir yer. Apple geldi bozuldu burda. Apple Tr de Zorlu da sorun bulamadık denilen AirPods u, Amsterdam da 5dk da değiştirmiştim. Direk servis değil ama hizmet olarak kötünün iyisi Amazon. Onun da garantisini birkaç kez kullanırsan, kaç ürün almışsın kaç paralık almışsın bakmıyor, seni sistemden atmakla tehdit eden mail atıyor. Tefal servisine gittim, garantilik durum değil, ömrünü tamamlamış bir parça soruyorum, yedek parça yani en az 2 ay sürer gelmesi diyor, lanet olsun deyip tamam dedim, 3 ay sürdü. Vatan dan sitesinden telefon aldım, elime ulaştı, açtığım gün 1500 tl indirim yaptı, ya dedim iade etmeyeyim, bana kupon tanımlayın, yok dediler. İade ettim, açtığım için kabul etmediler, dava açtım 6 ay sürdü. Samsung değişim diye kabul ediyor, alt modeli vermeye çalışıyor, aynı diyor. Hepsiburada keza davalık oldum. Ben zaten hakkımı arıyorum yasal durum olmazsa ama yani bana gösterin Lg kötü de, hangisi iyi?

• barisx3 kullanıcısına yanıt
    Hocam faturanız kesilmiş ise sorun yoktur katılabilirsiniz.
  • 2. El temiz evo panel LG C1 65 arıyorum bilginize

• Ciga1905 kullanıcısına yanıt

65G1 ve SN11R soundbarı beraber satıyorum hocam düşünürseniz 50.000 TL ikisine istiyorum

• Tolga Han06 T kullanıcısına yanıt
    Hocam özelden yazdım

• 5 yıla uzatılmış garantili, LG 55' G1 cihazımı ve LG G1 soundbarı satıyorum. Kasım 2021 yılında Burak Beyden almıştım. Yurtdışına taşınma sebebi ile satıyorum.

• Burak_Keskin06 kullanıcısına yanıt
    Tel no alabilirmiyim tekrar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • LG Oled G1 var. IP Tv ile ilgili bilgi verir misiniz? Uygulama mağazasından iniyor mu? Bir kaç çeşit IP Tv varmış en iyisi hangisi?

• Sofist48 S kullanıcısına yanıt
    Hocam özelden yazdım size
  • Burak_Keskin06 kullanıcısına yanıt

Burak hocam kampanya 30’una kadar gözüküyor neden bugün fatura kesimi gerekli?

• ilkerkaya89 İ kullanıcısına yanıt
    Hocam evet gerekli
  • Neden olduğunu paylaşabilir misiniz herhangi bir yerde bu şekilde bir bilgi göremedim.Dün TV almış henüz faturası kesilmemiş bi dolu arkadaş var

• 
Sayfa: önceki 330331332333334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.